şımarırız bak ona göree
sağol şekerim. güne kötü başladımdı iyi oldu. güne kötü başladık çünkü çamaşır makinemiz bozuldu. servis çağırdım çok ilginç ki bekletmediler yarım saat sonra burda oldular. amanın emniyet kilidi bozulmuş 60lira bayıldım sabah sabah55 liram kalmıştı yarından sonra maaş vardı ama elimdekini verdim 5 lira da ablamdan aldım. şimdi 2 gün:
param yok
pulum yok
malım mülküm olmasın ziyanı yoooook
beğendinmi kuşumcanım menümde dün akşamdan yeşil fasulyem vardı pilav bide yoğurt
ama akşama ne yapacam daha karar vermedim.
beste süper sende harikasın maonyacım
edacım eğer lekelenme gibiyse belkide yumurtn çatlamıştır onun belirtisidir ama yok fazlaysa bi doktora sor bencede normal değil
işte beste budur tebrikler
hoşgeldin nehircim nasılsın sonuçların nasıl çıktı:26::26::26::26::26:
olsun canınız sağ olsun balım boş verşımarırız bak ona göree
sağol şekerim. güne kötü başladımdı iyi oldu. güne kötü başladık çünkü çamaşır makinemiz bozuldu. servis çağırdım çok ilginç ki bekletmediler yarım saat sonra burda oldular. amanın emniyet kilidi bozulmuş 60lira bayıldım sabah sabah55 liram kalmıştı yarından sonra maaş vardı ama elimdekini verdim 5 lira da ablamdan aldım. şimdi 2 gün:
param yok
pulum yok
malım mülküm olmasın ziyanı yoooook
sağol canım akidişim çok güzeller teşekküy edeyim:93::93::93::93::93::93:
hoşbuldum tatlımcım. sonuçlarım güzel. geçmiş gitmiş hastalık. pazartesi şeker yükleme testim var. onuda atlatırsam benim eşşek gölgede
beğendinmi kuşum
olsun canınız sağ olsun balım boş ver
sarammmmmmmmmmm mmmmmmmmm
tabiki beğendim canım akidişim
tatlım cana gelen mala gelsin önemli olan sana ve egemize bişey olmasın hem belki bişeyde varmış makinenden çıkmış bak sonuçların güzel çıktı önemli olan bu yinede çok geçmiş olsun.
herkese merabaaaaaaaaaaa
tabiiki. zaten ben alıştım 3 ayda bir servis geliyo çamaşır makinesi içinbeni üzen ilk kez ay sonuna denk gelmesi önceden maaştan en fazla 1 hafta sonra bozuluyodu edepsizliği ele aldı hiç anlamıyo beni bu ara gıcık makine allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah
tabiiki. zaten ben alıştım 3 ayda bir servis geliyo çamaşır makinesi içinbeni üzen ilk kez ay sonuna denk gelmesi önceden maaştan en fazla 1 hafta sonra bozuluyodu edepsizliği ele aldı hiç anlamıyo beni bu ara gıcık makine allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah
sara nehir ve emine hoş geldiniz kızlarrr
herkese merabaaaaaaaaaaa
saram çay yaptınmı eğer yaptıysan bende yapcam yoksa patlarım
selamm kızlarrr nasılız bugün
işte benim güllerimmmmmmm
selamm kızlarrr nasılız bugün
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hoşbulduk tatlım işlerin bittimi
hoşgeldin eminecim nasılsın
çay demleniyo canım birazdan içerim sizede vereyim mi
hoşgeldin donne nasılsın
eminecim pzrtsi adet oldum.aşılamam tutymadı yanii.
dün itibariyle tüp bebeğe başladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?