git tatlım bi ultrasonda baksınlar kanamanın bukadar erken gelmesi tuhaf:26: en azından ayın dolması gerekirdi
canım sabah lavaboya gidince normal kanama geldi ama şimdi yok
sen git canım zaten senin kanaman geç kesilmişti lekelenmen baya sürmüştü hormonlara falan baktır sen inş. bişey yoktur en azından için rahatlar
edancım bencede git.ama bak üzüldüne değmicekkk.buu ayyy üzülmek yokkk ağlama yokk.bugüne kadar ağladık kendimizi parçaladık elimize ne geçtii
kaynanam şunu yaptı şu şunu dedi die hayatımızı zehrediyoruz(kendi adıma)
kim ben bu kadar çabalıyrm die üzülüoo.allah korusun çoçuğum hiç olmasa kim üzülücek benim için.onun için napıosak kendimize yapıozz no stressss yes eğlenceee
edancım bencede git.ama bak üzüldüne değmicekkk.buu ayyy üzülmek yokkk ağlama yokk.bugüne kadar ağladık kendimizi parçaladık elimize ne geçtii
kaynanam şunu yaptı şu şunu dedi die hayatımızı zehrediyoruz(kendi adıma)
kim ben bu kadar çabalıyrm die üzülüoo.allah korusun çoçuğum hiç olmasa kim üzülücek benim için.onun için napıosak kendimize yapıozz no stressss yes eğlenceee
Eki Görüntüle 189472 Eki Görüntüle 189482 Eki Görüntüle 189472 Eki Görüntüle 189482 Eki Görüntüle 189472 Eki Görüntüle 189482
edanımmmmmmmm çok sağol çiçeğim benim
balım bunlarda sana
ağlamak yok diyen senmisin ay hiç güleceğim yoktu maonyammmmmmm
ağlama kuzum artık hep gül inş.en son dün ağladım ve bitti cnmmmm ne dalga geçionnn ağlımıcam artıkkkk:90:
kızlar ben kaçıyorum o zaman biraz işlerim var
bitirim gelirim kendinize çook iyi bakın allaha emanet olun
Eki Görüntüle 189487 Eki Görüntüle 189487 Eki Görüntüle 189487 Eki Görüntüle 189487 Eki Görüntüle 189487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?