Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gökte parıldayan yıldız
sanmaki bir sensin yalnız
bizlerde burada varız
en az senin kadar yalnız
kalabalıkta bile ıssız
dışımız gülerken içimiz sessiz
özlemle hasretle beklediğimiz
birgün gelince budur dileğimiz
hepten yerine gelecek mutluluğumuz neşemiz

bende bana neden yok dicektim

hg canımmmmmmm şükür iyiyiz canım siz nasılsınız sonuçlar nasıl çıktı inş. çok güzel çıkmıştır

biz gayet iyiyiz. sonuçlar benim tahmin ettiğim gibi gAYET iyi çıktı. idrar yolu enfeksiyonum geçmiş. zaten azmış. dedim benim bi şikayetim yoktu zaten. doktorda ilerlemiş haftalarda özellikle bakılıyor dedi. erken doğum olasılığını arttırıyormuş. o yüzden bu kadar üzerine düşüldü telaşlanıcak bişey yok dedi. pazartesi şeker yükleme testi var şimdi sıra onda onu bekliyoruz

maşallah canım maşallah inş. darısı şeker testinin başına

sara menüyü söylemeden kaçtı gitti..alacağı olsun onun...

canım menümde dün akşamdan yeşil fasulyem vardı pilav bide yoğurt
ama akşama ne yapacam daha karar vermedim.

saram kocişinin korkusundan arkasına bile bakmadan kaçtı

aynen öyle canım...eşi gelirse sofra hazır değilse saram yandı...

beste süper sende harikasın maonyacım

edacım eğer lekelenme gibiyse belkide yumurtn çatlamıştır onun belirtisidir ama yok fazlaysa bi doktora sor bencede normal değil

işte beste budur tebrikler

selam ben geldiiiiiim
naber kızlar nasılsınız?

hoşgeldin nehircim nasılsın sonuçların nasıl çıktı:26::26::26::26::26:

canım senle egeme feda olsun

şımarırız bak ona göree
sağol şekerim. güne kötü başladımdı iyi oldu. güne kötü başladık çünkü çamaşır makinemiz bozuldu. servis çağırdım çok ilginç ki bekletmediler yarım saat sonra burda oldular. amanın emniyet kilidi bozulmuş 60lira bayıldım sabah sabah 55 liram kalmıştı yarından sonra maaş vardı ama elimdekini verdim 5 lira da ablamdan aldım. şimdi 2 gün:
param yok
pulum yok
malım mülküm olmasın ziyanı yoooook

sonuçların güzel çıkmasına sevindim.inşallah herşey hep böyle yolunda gider.

hoşbuldum tatlımcım. sonuçlarım güzel. geçmiş gitmiş hastalık. pazartesi şeker yükleme testim var. onuda atlatırsam benim eşşek gölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…