Eki Görüntüle 189556 Eki Görüntüle 189556 Eki Görüntüle 189556 Eki Görüntüle 189556 Eki Görüntüle 189556
zelalim bak alın teri eklenti...... ehehe.. sana gülüm....
Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189559 Eki Görüntüle 189560
ehehe. saram sana çicek vermistim... bu sefer de bebek olsun ehehhe....
kuzu sen neler yapıyosun
tatlım pek bisey yapmıyorum, iş aramaya basladım, insallah kafama göre bisey bulurum, iyi gelir bana calismak..simdiye kadar bebek olayı için istemiyodum...ama artık yasamı askıya almak istemiyorum.. baska pek bi numara yok tatlım...
ellerine sağlık canımmmmmmmmm alın teri ha
e tedaviye başlayınca ne yapcan şeker herzaman izin alabilcenmi
oynayın güzeller
oynayın şekerler
oynamak yakışır bize
nazar değmesin neşemize
ohh yandan ohh sağdan
ohh soldan oh her yandan
Eki Görüntüle 189567 Eki Görüntüle 189567 Eki Görüntüle 189567 Eki Görüntüle 189567 Eki Görüntüle 189567 Eki Görüntüle 189567
ille bi aşırma var içindeevek seninkiler öyle..saranın bebegi de öyle ama yanında ki kalp ve güller aşırmalı canım....:78::78:
sara nere gitti...elektirigi mi kesildi acep? gecen bana da oldu güm diye yazarken gitti...
hayırlısı olsun canım aslında çalışmak sana iyi gelir oyalar kafan dağılır öyle olunca bi bakmışsın inş. gelmiş bebiştatlım zaten yaz sonuna kadar tedavi de yok, yumurta takibi de yokkkk.... öyle dogal... hastane hemen evin yanın da yürüyerek 2 dakka... bura rahat yerler canım, izin vermezlerse de o zaman düsünürüz artık.... ama kafama koydum..iş bulursam calısacam mutlaka.... bulamazsam yapacak bisey yok tabee
ille bi aşırma var içinde
hayırlısı olsun canım aslında çalışmak sana iyi gelir oyalar kafan dağılır öyle olunca bi bakmışsın inş. gelmiş bebiş
zelos bende cıkıp yemekle ilgeleneyim..sen yaptın mı biseyler?
eheheh..ohhh yandan yandan...
Eki Görüntüle 189568 Eki Görüntüle 189568 Eki Görüntüle 189568 Eki Görüntüle 189568
şeker yapmadım bende gitcem şimdi fırında patetes tavuk yanına erişte yoğurt nasıl
kuzu bunlar ne böle
süper menü tatlım..eline sağlık.....
sen ne pişircen şekerrrrrrrr
dans eden adamm bunları bulabildim anca kih kih
amin.. Allah cümlemizi mutlu mesut kılsın insallah..yüregine sağlık tatlı dillim, çimen gözlüm benim....
heheheh azcık gezentiyim demeiyiyim canım sen nasılsın bakem gülüm
aldınmı çayını kuşum bi içemedik şu çayı ver garı yetti canıma
adama dedim bana hürrem de kadın habire doğuruyo demem diyobi dese gelcek ama
Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189559 Eki Görüntüle 189560
ehehe. saram sana çicek vermistim... bu sefer de bebek olsun ehehhe....
kuzu sen neler yapıyosun
canım bi ara koyuyodum ama bıraktımgerçektende evdeki ağırlığı alıyo
tatlım pek bisey yapmıyorum, iş aramaya basladım, insallah kafama göre bisey bulurum, iyi gelir bana calismak..simdiye kadar bebek olayı için istemiyodum...ama artık yasamı askıya almak istemiyorum.. baska pek bi numara yok tatlım...
aaaaaaaaaaa saram gitmiş
kuzu tamamdır sen çözdün bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?