Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar men sizin çay servisinizi yapim gidim biraz işlerim var dışarı çıkacam akşam görüşürüz byyyyy

güzel sözlerin ve iyi dileklerin için çok saol tatlım.....
ben de cıkıp yemekle ugrasıcam biraz.. görüsürüz sonra...:79::79:

kızlar men sizin çay servisinizi yapim gidim biraz işlerim var dışarı çıkacam akşam görüşürüz byyyyy

tamam canım çay için çok sağol bebem benim akşama görüşürüz öpt.kuşum byyyyyyyyy

bazen benimkide gidiyo canım saram sen bana hürrem diyince olurmuki bi deniyelim bakalım

anam Leyloşuma da bir sarılıp öpimmmmm.. sonra hızlıca kaçiiim...
selam Leylacım..nasılsın minik kuşum? fıstık nasıl???

hb bitanem...ne güzelmiş bunlar teşekküy ederiz zeloş teyzesi..kızımda çok beğendi...
hoşgeldin leylacım. gayet iyiyiz sen nasılsın? buse nasıl tekrarlandımı şeker testin? benimde pazartesi yapılcak onu bekliyoruz.
hb bitanem...bende iyiyim çok şükür canım..evet cumartesi tekrarlandı..şükürler olsun ki düştü şekerim..bir sıkıntı yok ALLAHA ŞÜKÜR..inşallah seninde düşük çıkar tatlım...ama ben yükselmesin diye diyete devam ediyorum...kendimi sıkmadan tabi...
men geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hg tatlişim...
zeynocum hiç görüşemiyoruz..gel bakayım bir sarılalım minnoşum..özledim seni ya...ben olunca sen olmayorsun sen olunca ben olmuyorum... nasılsın neler yapıyorsun ?

leyloşum hg balım bi ara geldin hemen kaçtın beğenmenize çok sevindim çiçeğim ben busemle sana hep yollarım güzel çiçekler:78:

anam Leyloşuma da bir sarılıp öpimmmmm.. sonra hızlıca kaçiiim...
selam Leylacım..nasılsın minik kuşum? fıstık nasıl???

canım benim iyiyiz çok şükür...ikimizde birbirimizden habersiz yazmışız demekki çok özlemişiz birbirimiz tatlişim benim...fıstıkda iyidir teyzesi..annesini tekmeleyip duruyor işte...öpüyorum tatlı yanaklarından seni...umarım sende iyisindir bitanem...

leyloşum hg balım bi ara geldin hemen kaçtın beğenmenize çok sevindim çiçeğim ben busemle sana hep yollarım güzel çiçekler:78:

canım tam girdim yazdım birden iş yoğunlaştı sayfa öylece açık kaldı...yeni fırsat bulabildim topice bakmaya...başım kalabalıktı anlayacan canım... sen çiçeklerdende güzelsin zeloşum benim..tatlı kuşum...

canım tam girdim yazdım birden iş yoğunlaştı sayfa öylece açık kaldı...yeni fırsat bulabildim topice bakmaya...başım kalabalıktı anlayacan canım... sen çiçeklerdende güzelsin zeloşum benim..tatlı kuşum...

ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

28 ocak son adet tarihi
doğum tarihi belli değil
ikiz bebek biri kız biri erkek ..
yazmak istedigim cümleee...
bilmem ki :))

ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...

28 ocak son adet tarihi
doğum tarihi belli değil..canım tahmini doğum tarihi:4 KASIM 2011
ikiz bebek biri kız biri erkek ..
yazmak istedigim cümleee...
bilmem ki :))[/QUOTE]
cümlenide yaz hemen yapayım tatlım...düşün biraz istersen..güzel bir cümle bul...
[/B][/I][/COLOR]

Son düzenleme:
evim pırıl pırılllllllllll ohhh

kızlar bişi sorucam siz adetliyken banyo yapıomsnuzz????

KIZLAR DONNA NIN TİCKERİNİ YAPIYORUM...TOPİCE BAKAMAYABİLİRİM HABERİNİZ OLSUN...DONNE CÜMLENİ DÜŞÜNDÜYSEN YAZ TATLIM..BEKLİYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…