yokk cnm demek istediğim gibi olmuyor
baska zaman ugrasırım..
donnecim sen gebelik tıckerımı yapmak istiyon:26:[/Q
evettttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zeynom tatlı dilli arkadaşım menim
hürremim menim herrem bacııııı
sağol gülüm ellerine sağlık
sirkeyi ben sebze meyveye koyuyom
inşallah kafana göre istediğin gibi bir iş bulursun zeynocum sonrada bebişler seni bulur
netim gitti canım yaaaaa
tamam canım çay için çok sağol bebem benim akşama görüşürüz öpt.kuşum byyyyyyyyykızlar men sizin çay servisinizi yapim gidim biraz işlerim var dışarı çıkacam akşam görüşürüz byyyyy
zeynom tatlı dilli arkadaşım menim
hürremim menim herrem bacııııı
sağol gülüm ellerine sağlık
sirkeyi ben sebze meyveye koyuyom
inşallah kafana göre istediğin gibi bir iş bulursun zeynocum sonrada bebişler seni bulur
netim gitti canım yaaaaa
güzel sözlerin ve iyi dileklerin için çok saol tatlım.....
ben de cıkıp yemekle ugrasıcam biraz.. görüsürüz sonra...:79::79:
hb bitanem...ne güzelmiş bunlar teşekküy ederiz zeloş teyzesi..kızımda çok beğendi...Eki Görüntüle 189536 Eki Görüntüle 189534 Eki Görüntüle 189536 Eki Görüntüle 189534 Eki Görüntüle 189536 Eki Görüntüle 189534 ovvvvvvvv benim leyloşumla prensesimizde gelmiş leyloşum buda seninle küçük prensesimize gelsin canımmmm
hb bitanem...bende iyiyim çok şükür canım..evet cumartesi tekrarlandı..şükürler olsun ki düştü şekerim..bir sıkıntı yok ALLAHA ŞÜKÜR..inşallah seninde düşük çıkar tatlım...ama ben yükselmesin diye diyete devam ediyorum...kendimi sıkmadan tabi...hoşgeldin leylacım. gayet iyiyiz sen nasılsın? buse nasıl tekrarlandımı şeker testin? benimde pazartesi yapılcak onu bekliyoruz.
hg tatlişim...men geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
zeynocum hiç görüşemiyoruz..gel bakayım bir sarılalım minnoşum..özledim seni ya...ben olunca sen olmayorsun sen olunca ben olmuyorum...Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189558 Eki Görüntüle 189559 Eki Görüntüle 189560
ehehe. saram sana çicek vermistim... bu sefer de bebek olsun ehehhe....
donnecim sen gebelik tıckerımı yapmak istiyon:26:[/Q
evettttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bizim tıckercımız leyloşla metukam metukanın annesi rahatsız o yok şimdi ama leyloş geldi istersen o sana yapar
leyloşum hg
hb bitanem...ne güzelmiş bunlar teşekküy ederiz zeloş teyzesi..kızımda çok beğendi...
hb bitanem...bende iyiyim çok şükür canım..evet cumartesi tekrarlandı..şükürler olsun ki düştü şekerim..bir sıkıntı yok ALLAHA ŞÜKÜR..inşallah seninde düşük çıkar tatlım...ama ben yükselmesin diye diyete devam ediyorum...kendimi sıkmadan tabi...
hg tatlişim...
zeynocum hiç görüşemiyoruz..gel bakayım bir sarılalım minnoşum..özledim seni ya...ben olunca sen olmayorsun sen olunca ben olmuyorum...nasılsın neler yapıyorsun ?
canım benim iyiyiz çok şükür...ikimizde birbirimizden habersiz yazmışız demekki çok özlemişiz birbirimiz tatlişim benim...fıstıkda iyidir teyzesi..annesini tekmeleyip duruyor işte...öpüyorum tatlı yanaklarından seni...umarım sende iyisindir bitanem...anam Leyloşuma da bir sarılıp öpimmmmm.. sonra hızlıca kaçiiim...
selam Leylacım..nasılsın minik kuşum? fıstık nasıl???
ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...canım bizim tıckercımız leyloşla metukam metukanın annesi rahatsız o yok şimdi ama leyloş geldi istersen o sana yapar
leyloşum hgbalım bi ara geldin hemen kaçtın beğenmenize çok sevindim çiçeğim ben busemle sana hep yollarım güzel çiçekler :78:
canım benim iyiyiz çok şükür...ikimizde birbirimizden habersiz yazmışız demekki çok özlemişiz birbirimiz tatlişim benim...fıstıkda iyidir teyzesi..annesini tekmeleyip duruyor işte...öpüyorum tatlı yanaklarından seni...umarım sende iyisindir bitanem...
ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...
benim iyi yürekli şevkatli meleğim
leyloşum hgbalım bi ara geldin hemen kaçtın beğenmenize çok sevindim çiçeğim ben busemle sana hep yollarım güzel çiçekler :78:
ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?