Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben yaparım zeloşum donneye...bana tarih versin ..son adet tarihini ver birde bebişin doğum tarihini ver..yazmak isteğin cümleyi ver yapayım hemen donnecim...
[/B][/I][/COLOR]

28 ocak son adet tarihi
doğum tarihi belli değil
ikiz bebek biri kız biri erkek ..
yazmak istedigim cümleee...
bilmem ki :))[/QUOTE]

donnecim meleklerim sana emanet Allahım nasıl

28 ocak son adet tarihi
doğum tarihi belli değil..canım tahmini doğum tarihi:4 KASIM 2011
bilmem ki :))

cümlenide yaz hemen yapayım tatlım...düşün biraz istersen..güzel bir cümle bul...
[/QUOTE]

biri kzı biri erkekmiiimaşşallah allahımmm bende istiommmmmmmm böyle bir kız bir erkekkkkk

28 ocak son adet tarihi
doğum tarihi belli değil..canım tahmini doğum tarihi:16 KASIM 2011
bilmem ki :))

cümlenide yaz hemen yapayım tatlım...düşün biraz istersen..güzel bir cümle bul...
[/QUOTE]

iki kişilik filmimize çifter süprizlerimizi bekliyoruz .... olsn cnm

[/B][/I][/COLOR]

biri kzı biri erkekmiiimaşşallah allahımmm bende istiommmmmmmm böyle bir kız bir erkekkkkk[/QUOTE]

kuzu inş. bu kadar ikiz istiyon Rabbim nasip etsin inş.

donne hazırladım tatlım..özeline atıyorum...nasıl takman gerektiğini biliyormusun?

kızlar bende şimdilik kaçtım yemeğimi yapayım akşama görüşürüz hepinizi çok öpt.byyyy

kızlar altta çıkıo pkolular anne olmaktan vazgeçmeyin okuyunnn inş bizde böle bi mucize yaşarızz

canım özele mesaj attım bakarmısın?tickerini oraya attım...hadi seni bekliyorum..

ooooooooo takmışsın bile tickeri ben ayakta uyuyorum valla...kendime çok güldüm şimdi...canım beğendin mi?beğenmediysen değişterebiliriz?

leylacımmm
senii sımsıkı öpüyorum ellerine sagllıkkkk canımmmm
süper olmuş begenmemek ne demekk

güle güle kullan bitanem...ne demek elden geldikten sonra...sağlıkla doğarlar inşallah tatlım...Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin güzel kızlarımızada tez vakitte bebiş nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…