ha o zaman bişey diyememşincik ben bişey derim sen gider 2 dakika sonra enişteme sarılırsın sonra kötü ben olurum biliyorum çünki seni tanıyom sen yapamassın
tey tey
kıj azcık hürremden ders al hemen hamama git sonra bi kese attır en güzel elbiseni giy kokunu sürün otur bekle eniştemi
sen nasılsın cadıcım?
iyi geceler canım hg nasılsın
sara_28 caadi son_ece LeYLa_21 zeynepim1987 kızlar hoşgediniz
leylacım bak sinirlenme busemizide üzme sekerim
kıyamam sana canım inş. bu sefer son olur Rabbim yüzünü güldürür canımcanim zaten izine geliyoruz bu sene ... ama orda kimse bilmiyor benim ne tedavi gordumu ... bu seferde burda denicam insalla hamile kalirim ve izinde iptal olur esim gitmeyi cok istiyor bense hamile olmadim icin gitmek istemiyorum ....sorularla beni bunaltiyorlar .........
leyloş ben diyom sen bugün enişteme sarılıp uyumasan benim adımda aynur değilkız şeker zeloşum beni yine güldürdün...odadan laptopu aldım başka odaya geçtim benle konuştu cevap bile vermedim sinirimden...biraz zor sarılırım bu sefer...
banane kendi banyonu hamama çevir :84::84: illede eniştem için hamamlancanhamamamııı kıs bu saatte hamamı nerden buluyumm .:) bekliyom zaten canımm sabah 8 de gelecekmiş sıkı sıkı tembihledi sakın sabaha kadar bekleyim deme diyeee
edacım söle bakim kim seni üzdü gelip döveyim leyloşunki kocişi çıktı dövemedim ama seninkileri dövebilirim galiba kim patronmu sıktı canınıhoşbulduk canım ii değilm fazla işle ilgili...
hoşbulduk canım kızlar men çay yapıyom içeriz dimi eşim sinama izliyo mende burda sizlerleyim
hoş bulduk canım sende hoş geldin nasılsın
hoşbulduk canım kızlar men çay yapıyom içeriz dimi eşim sinama izliyo mende burda sizlerleyim
kıyamam sana canım inş. bu sefer son olur Rabbim yüzünü güldürür canım
leyloş ben diyom sen bugün enişteme sarılıp uyumasan benim adımda aynur değil
banane kendi banyonu hamama çevir :84::84: illede eniştem için hamamlancan
edacım söle bakim kim seni üzdü gelip döveyim leyloşunki kocişi çıktı dövemedim ama seninkileri dövebilirim galiba kim patronmu sıktı canını
saram yawyu kuşum hg canım nasılsın
hürrem 3.yü doğurdu büyük ihtimal haftaya dördüncüyü
cemile 5.ye hamile
tey tey teyyy
infertilite topiklerinin en büyük geyiği bu bu akşam
bu arada herkese merhaba:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?