Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ha o zaman bişey diyemem şincik ben bişey derim sen gider 2 dakika sonra enişteme sarılırsın sonra kötü ben olurumbiliyorum çünki seni tanıyom sen yapamassın

kız şeker zeloşum beni yine güldürdün...odadan laptopu aldım başka odaya geçtim benle konuştu cevap bile vermedim sinirimden...biraz zor sarılırım bu sefer...

tey tey

kıj azcık hürremden ders al hemen hamama git sonra bi kese attır en güzel elbiseni giy kokunu sürün otur bekle eniştemi

hamamamııı kıs bu saatte hamamı nerden buluyumm .:) bekliyom zaten canımm sabah 8 de gelecekmiş sıkı sıkı tembihledi sakın sabaha kadar bekleyim deme diyeee

kıslarr bişi sorcam bipsi diye nickli biri arkadaşlık teklifi göndermiş tanıyanınız var mııı :26::26:

sara_28 caadi son_ece LeYLa_21 zeynepim1987 kızlar hoşgediniz

leylacım bak sinirlenme busemizide üzme sekerim

kıyamam sana canım inş. bu sefer son olur Rabbim yüzünü güldürür canım
kız şeker zeloşum beni yine güldürdün...odadan laptopu aldım başka odaya geçtim benle konuştu cevap bile vermedim sinirimden...biraz zor sarılırım bu sefer...
leyloş ben diyom sen bugün enişteme sarılıp uyumasan benim adımda aynur değil
hamamamııı kıs bu saatte hamamı nerden buluyumm .:) bekliyom zaten canımm sabah 8 de gelecekmiş sıkı sıkı tembihledi sakın sabaha kadar bekleyim deme diyeee
banane kendi banyonu hamama çevir :84::84: illede eniştem için hamamlancan
hoşbulduk canım ii değilm fazla işle ilgili...
edacım söle bakim kim seni üzdü gelip döveyim leyloşunki kocişi çıktı dövemedim ama seninkileri dövebilirim galiba kim patronmu sıktı canını

cadıcım hoşgeldin tatlım nasılsın yeniden tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun bu sefer gelir inşallah bebişler

leylacım takm kafanı sabaha düzelir eşin bak görürsün

zeynep inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir

ececim gözün aydın eşin geliyomuş sabaha halvet var hı

edacım işle ilgili sorunun her neyse umarım yakında çözülür

INSALLA canim ALLAH istiyen herkeze nasip eder ALLAh herkeze ne muradi varsa versin .....

hürrem 3.yü doğurdu büyük ihtimal haftaya dördüncüyü
cemile 5.ye hamile
tey tey teyyy

infertilite topiklerinin en büyük geyiği bu bu akşam

bu arada herkese merhaba:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…