Sabırla Bebeğini Bekleyenler

INSALLA canim ALLAH istiyen herkeze versin

yok canım patronumuz basımızda deil zatem müdürümüz var kızmadı canım ama bu gidişle kızacak üzerimde bir ugursuzluk var sanki millet catır catır satıo ben satamıom bugünlerde bugünde wc ye gidip agladım sinirimden

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bitanem
bende iyiyim canım saram bu sefer benim kırmızılar çok geliyo sence iyimi değilmi
hürrem 3.yü doğurdu büyük ihtimal haftaya dördüncüyü
cemile 5.ye hamile
tey tey teyyy

infertilite topiklerinin en büyük geyiği bu bu akşam

bu arada herkese merhaba:79::79::79::79:

yaw sorma semicim yakında bende gitcem bi dizide baş rol kapcam doğuran doğurana
hg canım sen nasılsın bu arada

kuzu niye satamıyon ya azcık bağırsana

iyiym saracım sen
misafirlerim vardı bugün.çok yorgunum .yatmadan bir dolaşayım dedim
leyloşa ne oldu kocişine mi küstü:26:

bu arada laylacım msjın için teşekkür dedrim canım

iyi olmana sevindim canım bende iyiyim.

kıyamam men sana edacım insanların ekonomik durumu malum herkes her istediğini alamıyo sorun sende değil tatlım enflasyonda üzme kendini

iyiyim tatlım bu akşam topik topik geziyoruz ne var ne yok bakalım her yerde aynı konu yalnız hürremin her bölümde doğurması

evet hürrem mart kedisini geçti

bende iyiyim canım saram bu sefer benim kırmızılar çok geliyo sence iyimi değilmi

yaw sorma semicim yakında bende gitcem bi dizide baş rol kapcam doğuran doğurana

ALLAHA şükür canım.iyiyim.
ya zelal ne diyecem bak.geçen oturuyorum öle boşboş aklıma geldin
dedim bu zelal nasıl biri acep çok merak ettim.fizik olarak yani.ilginçi hiçbir tahminimde yok.ve de hala merak ediyorum

kuzu niye satamıyon ya azcık bağırsana

allah sana ikiz ikz dogurmayı nasip etsin emi gürdürdün kız beni kız bizim orası pazarmı nasıl bagıram ben ama satış az die iki gündür yemegim 1 saat ama ben yarım saatte yiyip geliom ama fayda etmio bakalım bugün iyice bi dua edeyim

inşllah hayra alamettir canım için temizleniyodur bu yolun sonu bebişe çıkar canım

hım kızlar topikçe edaya alışverişe gidelim
müdürün yüzünde güller açsın
ne satıyoki acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…