Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn zelalcim inşallahhh ya ben seni çok sevdim biliyormusun herkese cvp veriyorsun herkesin derdine bir cvp veriyorsun için acayip ısındı sana inşallah her sene böyleeee olursun

iyi geceler canim iyim sen nasilsin??? bu ay yine basliyorum herseye yeniden hayirisi bakalim ne olucak AllAHIN izniyla INSALLA bu sefer olur .........

aminnn zelalcim inşallahhh ya ben seni çok sevdim biliyormusun herkese cvp veriyorsun herkesin derdine bir cvp veriyorsun için acayip ısındı sana inşallah her sene böyleeee olursun

zeynebim :78::78:bizde seni çok sevdik canımmmkuzu burda hepimiz arkadaşız tabiki birbirimize destek ve olabildiğimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışcaz

iyi geceler canim iyim sen nasilsin??? bu ay yine basliyorum herseye yeniden hayirisi bakalim ne olucak AllAHIN izniyla INSALLA bu sefer olur .........

bende iyiyim canım yarın dr a gitcem bakalım ne dicek 3. gün testlerimi yaptırcamtatlım cadım bu sefer burda yaptırsan ben ordaki dr lara pek güvenmiyorum

eşim kafamı bozdu biraz bende darlandım gelip size bakayım dedim...hayat bazen çekilmez oluyor...insanlar o kadar yoruyorki...

ha o zaman bişey diyemem şincik ben bişey derim sen gider 2 dakika sonra enişteme sarılırsın sonra kötü ben olurumbiliyorum çünki seni tanıyom sen yapamassın

bende iyiyim canım yarın dr a gitcem bakalım ne dicek 3. gün testlerimi yaptırcamtatlım cadım bu sefer burda yaptırsan ben ordaki dr lara pek güvenmiyorum

canim zaten izine geliyoruz bu sene ... ama orda kimse bilmiyor benim ne tedavi gordumu ... bu seferde burda denicam insalla hamile kalirim ve izinde iptal olur esim gitmeyi cok istiyor bense hamile olmadim icin gitmek istemiyorum ....sorularla beni bunaltiyorlar .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…