[/COLOR]
iyi geceler zeynebiminş. canım Rabbim umutlarını boş çıkarmasın inş. bebişin seninledir balım
iyi geceler cadımcadım nasılsın canım kendini topladınmı inş. bu sefer gelcek meleğin canım Allahın izniyle ben buna inanıyorum
iyi geceler edanımnasılsın şeker kırmızılar devam ediyomu
iyi geceler yeterimçiçeğim Rabbim yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın inş. yine hastaneyemi gittin
iyi geceler maonyambebem nasılsın işlerin bittimi artık dualarımız seninle canım
ececim iyi geceler şeker nasılsın
aaaaaaaaaaa inanamıyorum leyloşum ve busemleyloşum siz bu saatte gelmezdiniz
aminnn zelalcim inşallahhh ya ben seni çok sevdim biliyormusun herkese cvp veriyorsun herkesin derdine bir cvp veriyorsun için acayip ısındı sana inşallah her sene böyleeee olursun
buse uyumuyor teyzesi benide uyutmadı bende size bir bakayım dedim...birazda moralim bozuk gibi canım...
buse uyumuyor teyzesi benide uyutmadı bende size bir bakayım dedim...birazda moralim bozuk gibi canım...
nasilsin canim iyimisin morelin niye bozuk canim
iyi geceler canim iyim sen nasilsin??? bu ay yine basliyorum herseye yeniden hayirisi bakalim ne olucak AllAHIN izniyla INSALLA bu sefer olur .........
oo hatunlar gelmeye başlamışşş hoş geldinizz hatunlarr hürrem bitti dimiii
leyloşum hayırdır canım kim sıktı canını
saol tatlım iyiyim çok şükür....olağan şeyler tatlım saolasın...
zeynebim :78::78:bizde seni çok sevdik canımmmkuzu burda hepimiz arkadaşız tabiki birbirimize destek ve olabildiğimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışcaz
eee biz öyleyiz şeker hürremsiz yapamıyozkadın kaşın gözün arası 3. yü doğurdu ececim balım nasılsın
eşim kafamı bozdu biraz bende darlandım gelip size bakayım dedim...hayat bazen çekilmez oluyor...insanlar o kadar yoruyorki...
tey tey
iyiyim canımm allaha şükür sabah koçişim gelecek onu bekliyorumm sayenizde bende hürremi izler oldum yoksa izlemiyordumm
bende iyiyim canım yarın dr a gitcem bakalım ne dicek 3. gün testlerimi yaptırcamtatlım cadım bu sefer burda yaptırsan ben ordaki dr lara pek güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?