Kızlar sabah gittim sıra numarası aldım muayene saat 9 da başlıyo hastane bize çok yakın yürüyerek 5 dakika orda beklemedim saat 9 da gitcem testlerimi yaptırcam inş. Güzel çıkar sonuçlarım dua edin ne olur canlarım can yoldaşlarımmmm
hayırlı olsun canım şimdiden...inşallah herşey gönlünce olur cadıcım...Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah tatlım...iyi olmaya calisiyom canim bu ay yine yeniden basliyorum tedaviye esimde izine gitmek istiyor bende sasirdim ne yapcami bugun gidip konustum herseyi yazdik receteyida aldim yarin gidip alicam igneleri bakalim herseyin hayirlisi canim ...........
saol bitanem...geçti gitti...Eki Görüntüle 189953 Eki Görüntüle 189950 Eki Görüntüle 189954 leyloşum bak bunlar sana üzülme boşuna olur böle şeyler her evde yaşanıyo
saol edacım...insanın elinde değil bazen geriliyor işte...sara_28 caadi son_ece LeYLa_21 zeynepim1987 kızlar hoşgediniz
leylacım bak sinirlenme busemizide üzme sekerim
kız sen nerden bildin tontişim...ama ben değil o bana sarılmış....kıyamam sana canım inş. bu sefer son olur Rabbim yüzünü güldürür canım
leyloş ben diyom sen bugün enişteme sarılıp uyumasan benim adımda aynur değil
banane kendi banyonu hamama çevir :84::84: illede eniştem için hamamlancan
edacım söle bakim kim seni üzdü gelip döveyim leyloşunki kocişi çıktı dövemedim ama seninkileri dövebilirim galiba kim patronmu sıktı canını
sabaha kalmadı bilecadıcım hoşgeldin tatlım nasılsın yeniden tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun bu sefer gelir inşallah bebişler
leylacım takm kafanı sabaha düzelir eşin bak görürsün
zeynep inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir
ececim gözün aydın eşin geliyomuş sabaha halvet var hı
edacım işle ilgili sorunun her neyse umarım yakında çözülür
kıjlar ben demedimmi leyloş gitmiş kesin şimdi kocişine sarılıyodur o dayanamaz
yok tatlım düzeldi..sorun yok...oluyor arada işte gerginlikler...rica ederim tatlım...iyiym saracım sen
misafirlerim vardı bugün.çok yorgunum .yatmadan bir dolaşayım dedim
leyloşa ne oldu kocişine mi küstü:26:
bu arada laylacım msjın için teşekkür dedrim canım
bütün dualarımız seninle tatlım...inşallah bebiş gelir zeloşum...Kızlar sabah gittim sıra numarası aldım muayene saat 9 da başlıyo hastane bize çok yakın yürüyerek 5 dakika orda beklemedim saat 9 da gitcem testlerimi yaptırcam inş. Güzel çıkar sonuçlarım dua edin ne olur canlarım can yoldaşlarımmmm
günaydın saracım..nasılsın gülüm?günaydııııın kızlaaaaaaar
sabaha kalmadı bileama ben kazandım...inat etmiştim bir kere...
günaydın saracım..nasılsın gülüm?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam yorgunluktan uyuya kalmışım gelemedim:26::26::26::26::26:
günaydın yetercim nasılsın canım
günaydın tatlişim aranızın düzelmesine sevindim Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın leyloşum.arada böyle gerginlikler evliliğin tadı tuzu oluyo
bende iyiyim.bugün ufaktan ufaktan bahar temizliğine başlayayım diyorum.ama yağmur yağıyo yağmurlu havadada canım hiç iş yapmak istemez ama du bakalım çamaşırları makineye attım etrafı toparladım hergün bi tarafı temizlesem bi haftaya biter acelem yok nasılsa
erkek milleti bazen insanın sabrını deniyor işte canım...asla taviz vermem ama sinirlendiysem önümde kimse de duramaz kolay kolay...hatalı olduğunu anlayınca kendisi geldi tıpış tıpış...kendini yormadan yap tatlım...yavaş yavaş...hakkaten havalar acayip yağışlı ya..bu sene yaz gelmeyecek galiba...sana kolay gelsin şimdiden tatlım...
sütümü içip geleyim bari...topictede kimse kalmadı..saraaaaaaaaa nere gittin tontişim...havadan mıdır nedir bugün kasvet basıyor...millete sarasım var...akşam adamı haşladım bugün sıra iş yerindekilerde...
çok sağol leyloşum ben iş yaptığımdan ara ara bakarım topiğe sende sütünü iç gel ılık süt iç sakinleşcanım öptüm byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?