Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım arkadaşım inşallah herşey çok güzel olacak sonuçların tertemiz çıkacak veee sonunda bebeklerinde gelecek Rabbim gönlüne göre versin ağzının tadını evinin huzurunu hiç bozmesin eviniz bebek sesleriyle çınlasın mutluluğunuz evlatlarınızla taçlansın bacııııım menim.

iyi olmaya calisiyom canim bu ay yine yeniden basliyorum tedaviye esimde izine gitmek istiyor bende sasirdim ne yapcami bugun gidip konustum herseyi yazdik receteyida aldim yarin gidip alicam igneleri bakalim herseyin hayirlisi canim ...........
hayırlı olsun canım şimdiden...inşallah herşey gönlünce olur cadıcım...Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah tatlım...
Eki Görüntüle 189953 Eki Görüntüle 189950 Eki Görüntüle 189954 leyloşum bak bunlar sana üzülme boşuna olur böle şeyler her evde yaşanıyo
saol bitanem...geçti gitti...
sara_28 caadi son_ece LeYLa_21 zeynepim1987 kızlar hoşgediniz

leylacım bak sinirlenme busemizide üzme sekerim
saol edacım...insanın elinde değil bazen geriliyor işte... seninde işle ilgili sorunun düzelir inşallah tatlım...sende üzme kendini olurmu bitanem...
kız sen nerden bildin tontişim...ama ben değil o bana sarılmış....
sabaha kalmadı bile ama ben kazandım...inat etmiştim bir kere...
kıjlar ben demedimmi leyloş gitmiş kesin şimdi kocişine sarılıyodur o dayanamaz
hala kızgınım ama o gelip sarılınca dayanamadım işte...
iyiym saracım sen
misafirlerim vardı bugün.çok yorgunum .yatmadan bir dolaşayım dedim
leyloşa ne oldu kocişine mi küstü:26:

bu arada laylacım msjın için teşekkür dedrim canım
yok tatlım düzeldi..sorun yok...oluyor arada işte gerginlikler...rica ederim tatlım...
bütün dualarımız seninle tatlım...inşallah bebiş gelir zeloşum...
günaydııııın kızlaaaaaaar
günaydın saracım..nasılsın gülüm?

sabaha kalmadı bile ama ben kazandım...inat etmiştim bir kere...

günaydın saracım..nasılsın gülüm?

günaydın tatlişim aranızın düzelmesine sevindim Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın leyloşum.arada böyle gerginlikler evliliğin tadı tuzu oluyo

bende iyiyim.bugün ufaktan ufaktan bahar temizliğine başlayayım diyorum.ama yağmur yağıyo yağmurlu havadada canım hiç iş yapmak istemez ama du bakalım çamaşırları makineye attım etrafı toparladım hergün bi tarafı temizlesem bi haftaya biter acelem yok nasılsa

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam yorgunluktan uyuya kalmışım gelemedim:26::26::26::26::26:

kızlarr geçmişe bakmıyorum hiçççççç kusura bakmayın :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

erkek milleti bazen insanın sabrını deniyor işte canım...asla taviz vermem ama sinirlendiysem önümde kimse de duramaz kolay kolay...hatalı olduğunu anlayınca kendisi geldi tıpış tıpış...kendini yormadan yap tatlım...yavaş yavaş...hakkaten havalar acayip yağışlı ya..bu sene yaz gelmeyecek galiba...sana kolay gelsin şimdiden tatlım...

Son düzenleme:
sütümü içip geleyim bari...topictede kimse kalmadı..saraaaaaaaaa nere gittin tontişim...havadan mıdır nedir bugün kasvet basıyor...millete sarasım var... akşam adamı haşladım bugün sıra iş yerindekilerde...

Son düzenleme:

çok sağol leyloşum ben iş yaptığımdan ara ara bakarım topiğe sende sütünü iç gel ılık süt iç sakinleş canım öptüm byyyyy

çok sağol leyloşum ben iş yaptığımdan ara ara bakarım topiğe sende sütünü iç gel ılık süt iç sakinleş canım öptüm byyyyy

hakkaten ya bu aralar acayip sinirli oldum ben...sabırsızım gerginim..niye böyle oluyor anlamadım gitti yani...:26::26:

maonya bu sabah yok...doktora falan mı gidecekti saracım.?.her sabah gelirdi.merak ettim...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…