Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam tatlımmmm nasılsın? neden kan verdin? ayrıca da hiç bikonuda aksiliği kabul etmiyoruz ona göre öyle söyle doktoruna affetmemmmmm kafasını kırarım onlarııınnnnn

nehirim hg canlarımmmm nasılsınız kuzularrrrrrr nehirim 3. gün hormon testleri için kan verdim inş. sonuçlar iyi çıkar

şeker bana göre ailenin yanındaki eve çıkın hem ALLAHIN İZNİYLE DOĞUM YAPINCA AİLEN SANA DESTEK OLUR ZORLANMAZSIN EVİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİDE BORÇTU KİRAYDI UĞRAŞMAYIN hangi kararı verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun canım

nehirim hg canlarımmmm nasılsınız kuzularrrrrrr nehirim 3. gün hormon testleri için kan verdim inş. sonuçlar iyi çıkar

hoşbuldum canımbenimmm çok şükür iyiyiz. uykusuz bi haldeyiz herzamanki gibi kız hiç uyuyamıyorum ben zombi gibiyim valla hmmm anladım. hormonlarına iyi davran şekerim onlar bizim herşeyimiz inşallah bunlar son yaptırışlar olur da bi an önce gelir bebişimiz

canım ailemin yanına gidince eşim sadece hafta sonları gelebilr ben şuan da avrupa yakasındayım
ailem tuzla tarafında yani uzakk canımm..
bakalım ben burda doğum yapmak istemiyorum .. kiraya çıkmazsak mecbur gidicem tabii deee..
ayyy patlıyorummmmmm bu konuyaa çokkk bunalıyorum çok sinirlerim hopluyor ne olucak diyeee..
ağlamak istemiyorummmmm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

nehirim niye uyumuyosunda benim egemide yoruyosun sizin uykuya dinlenmeye ihtiyacınız var balım bize diyosun ama sende kendine iyi davranmıyosun:93: bundan sonra düzenli uyu tamammı
canım benim hormonlar kudurmaya yer arıyo

sorun yok cnm
süperizz
14. haftadayız
ikiz tabiiikiiiiii biri kız biri erkek :))

canımmmm sağlıkla gelsin inşallah bebeişlerimiz çok sevindim. çifte mutluluk yaşatmış allahım sana. darısı diğer arkadaşlarımızın başına. ahhh daha miniş bebişlerin hareket falan yoktur. ben ilk kez 16. haftamda hissetmiştim. gör bak azcık hareketlensinler nasıl güzel oluyolar...

şeker boş ver ya hiç bişeyi takma sadec e bebelerini düşün herşey zamanla yoluna girer olmadı evinizi kiraya verir onun parasıyla eşinin iş yerine yakın bi yerde ev tutarsınız annende gelir arada yanında kalır

valla iftira ege beni yoruyo uyumuyo kız valla. tam o uyuyo benim sırt ağrım artıyo. tam dalıyorum kiiii hooop tuvaletim geliyo. bu arada sabah oluyo. sabah olunca komşular sabahın köründe coşuyo. yazlık belde herkes evini tadilata aldı. yazlıkçılar yavaş yavaş gelmeye başlaı ses aşırı yükseliyo 8 den itibaren ahhh yerim ben o kuduruk hormonlarııı kudursunlar kudursunlar durulsunlar bebiş getirsinler inşallahhhhhhhhh

aaaa nehirim niye öle diyon erkek adam her zaman ağırlığını hissettirir egemde şimdiden şişşşşşt yatırmammm beni hafife almayın sizi mahvederim diyo cunyır kadir inanır olcakAllahıma emanet olsun canımmm kuzu sen ne yap biliyonmu uykun gelince kulağına tıka pamuğu güzel güzel uyu

hoşgelmişsin canım sonuçların çok güzel çıkacak hiç merak etme ve korkma allah yar ve yardımcn olsun canım bacım menim

nehircim kendine dikkat et tatlım uykunada tabi.ılık süt iç uykunu getiri belki bugünlerde herkese ılık süt tavsiye ediyorum bide kendim içsem ne iyi olur

kızlar ben tam gidip biraz uyuyayım dicektim sizi gördüm sarammmmmmm selinimmmmmmmmmm hg kıjlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…