selam tatlımmmmnasılsın? neden kan verdin? ayrıca da hiç bikonuda aksiliği kabul etmiyoruz ona göre öyle söyle doktoruna affetmemmmmm kafasını kırarım onlarııınnnnn
donne cim merhaba. ben varya tam alık oldum bu arahamile olduğunu inanki şuan farkediyorum ikizmi bidee? canımbenimkaç haftalık bebişler? nasıl gidiyo sorun yok dimi?
canım biz yeni eve çıkıcaz..
eşimin ailesiyle oturuyoruz ..
kiraya çıkmaylım ev alalım diyoruz bir yandan da banka kredisi ödüyoruz..
benim de ailemin binasında kendime ait evim var oraya gideyim kredi borcumuz bitene kadar sonra
tekrar kredi çeker ev alırız diye düşündük dün gece ...
çok karışıkk durum ne olucak belli değill..:95::95::95::95::95::95:
nehirim hg canlarımmmmnasılsınız kuzularrrrrrr nehirim 3. gün hormon testleri için kan verdim inş. sonuçlar iyi çıkar
sorun yok cnm
süperizz
14. haftadayız
ikiz tabiiikiiiiii biri kız biri erkek :))
şeker bana göre ailenin yanındaki eve çıkın hem ALLAHIN İZNİYLE DOĞUM YAPINCA AİLEN SANA DESTEK OLUR ZORLANMAZSIN EVİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİDE BORÇTU KİRAYDI UĞRAŞMAYIN hangi kararı verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun canım
hoşbuldum canımbenimmmçok şükür iyiyiz. uykusuz bi haldeyiz herzamanki gibi kız hiç uyuyamıyorum ben zombi gibiyim valla hmmm anladım. hormonlarına iyi davran şekerim onlar bizim herşeyimiz inşallah bunlar son yaptırışlar olur da bi an önce gelir bebişimiz
sorun yok cnm
süperizz
14. haftadayız
ikiz tabiiikiiiiii biri kız biri erkek :))
canım ailemin yanına gidince eşim sadece hafta sonları gelebilr ben şuan da avrupa yakasındayım
ailem tuzla tarafında yani uzakk canımm..
bakalım ben burda doğum yapmak istemiyorum .. kiraya çıkmazsak mecbur gidicem tabii deee..
ayyy patlıyorummmmmm bu konuyaa çokkk bunalıyorum çok sinirlerim hopluyor ne olucak diyeee..
ağlamak istemiyorummmmm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
nehirim niye uyumuyosunda benim egemide yoruyosunsizin uykuya dinlenmeye ihtiyacınız var balım bize diyosun ama sende kendine iyi davranmıyosun:93: bundan sonra düzenli uyu tamammı
canım benim hormonlar kudurmaya yer arıyo
valla iftira ege beni yoruyouyumuyo kız valla. tam o uyuyo benim sırt ağrım artıyo. tam dalıyorum kiiii hooop tuvaletim geliyo. bu arada sabah oluyo. sabah olunca komşular sabahın köründe coşuyo. yazlık belde herkes evini tadilata aldı. yazlıkçılar yavaş yavaş gelmeye başlaı ses aşırı yükseliyo 8 den itibaren ahhh yerim ben o kuduruk hormonlarııı kudursunlar kudursunlar durulsunlar bebiş getirsinler inşallahhhhhhhhh
kızlar çok acil çıkıyorum. komşu gelcekmiş kahve içmeye. gelirim ben o gidince
slm şekerler ben geldimkan verdim ama sonucu almadan geldim dr öğleden sonra yokmuş sonuçları yarın getir dedi bende sonucu beklemedim geldim ödüm kopuyo bi aksilik çıkcak diye artık yaşlanıyom galiba korkularım arttı bunamadan gelseydi bebişim
Eki Görüntüle 190313 Eki Görüntüle 190315 Eki Görüntüle 190316 saram topikte hırsız varkim acaba:78::78::78::78:
hoşbuldum canımbenimmmçok şükür iyiyiz. uykusuz bi haldeyiz herzamanki gibi kız hiç uyuyamıyorum ben zombi gibiyim valla hmmm anladım. hormonlarına iyi davran şekerim onlar bizim herşeyimiz inşallah bunlar son yaptırışlar olur da bi an önce gelir bebişimiz
kıjlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kıjlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?