Sabırla Bebeğini Bekleyenler

senin topicindeydim canım..haziran anneleri topici yani...seni orda diye orda bekliyordum...

hoşbulduk canım ben bu topiği kaybettim ondan gelemedim ben ordayım hep artık doğumlar yaklaşıyo yavaş yavaşheycanlarımızı palaşıyoruz orda sen temmuzda doğurcan temmuz anneleri topiği yokmu

hoşbulduk canım ben bu topiği kaybettim ondan gelemedim ben ordayım hep artık doğumlar yaklaşıyo yavaş yavaşheycanlarımızı palaşıyoruz orda sen temmuzda doğurcan temmuz anneleri topiği yokmu

var tatlım...ben orayada gidiyorum ama burasıda benim topicim burdada sıcak dostlarım var burdan vazgeçemem yani...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

kızlar nerdesinizzzzzzz?:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

slm şekerler ben geldim kan verdim ama sonucu almadan geldim dr öğleden sonra yokmuş sonuçları yarın getir dedi bende sonucu beklemedim geldim ödüm kopuyo bi aksilik çıkcak diye artık yaşlanıyom galiba korkularım arttı bunamadan gelseydi bebişim

amin kuşummmmmmmmmm canım arkidişim bacım baharım yazım gözümün nuru ne güzel yazmışsın çok duygulandımhepimizin evi bebek sesleriyle çınlasın inş. kuzu ben çok endişeleniyom iyi çıkmassa diyeilk defa korktuğumu hissediyom

selam tatlımmmm nasılsın? neden kan verdin? ayrıca da hiç bikonuda aksiliği kabul etmiyoruz ona göre öyle söyle doktoruna affetmemmmmm kafasını kırarım onlarııınnnnn

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

gökyüzünde yanlız gezen yıldızlaaaarrrr
yeryüzünde sizin kadar yanlızımmmmm

hg donnecim nasılsınız kuzu hayırdır ne konseyi

canım biz yeni eve çıkıcaz..
eşimin ailesiyle oturuyoruz ..
kiraya çıkmaylım ev alalım diyoruz bir yandan da banka kredisi ödüyoruz..
benim de ailemin binasında kendime ait evim var oraya gideyim kredi borcumuz bitene kadar sonra
tekrar kredi çeker ev alırız diye düşündük dün gece ...
çok karışıkk durum ne olucak belli değill..:95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…