selam leylacım ben geldim ama sen yoksun:26::26:
senin topicindeydim canım..haziran anneleri topici yani...seni orda diye orda bekliyordum...
hoşbulduk canım ben bu topiği kaybettim ondan gelemedim ben ordayım hep artık doğumlar yaklaşıyo yavaş yavaşheycanlarımızı palaşıyoruz orda sen temmuzda doğurcan temmuz anneleri topiği yokmu
var tatlım...ben orayada gidiyorum ama burasıda benim topicim burdada sıcak dostlarım var burdan vazgeçemem yani...
neyse canım ben biraz uzancam kustum midem iyi deil kendine iyi bak
neyse canım ben biraz uzancam kustum midem iyi deil kendine iyi bak
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
kızlar nerdesinizzzzzzz?:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
var tatlım...ben orayada gidiyorum ama burasıda benim topicim burdada sıcak dostlarım var burdan vazgeçemem yani...
canım arkadaşım inşallah herşey çok güzel olacak sonuçların tertemiz çıkacak veee sonunda bebeklerinde gelecek Rabbim gönlüne göre versin ağzının tadını evinin huzurunu hiç bozmesin eviniz bebek sesleriyle çınlasın mutluluğunuz evlatlarınızla taçlansın bacııııım menim.
ballarrrr
nerelerdesinizzzz...
dün gece gelemedim kocişle konsey yaptık bebişlerimiz için
slm şekerler ben geldimkan verdim ama sonucu almadan geldim dr öğleden sonra yokmuş sonuçları yarın getir dedi bende sonucu beklemedim geldim ödüm kopuyo bi aksilik çıkcak diye artık yaşlanıyom galiba korkularım arttı bunamadan gelseydi bebişim
ballarrrr
nerelerdesinizzzz...
dün gece gelemedim kocişle konsey yaptık bebişlerimiz için
hg donnecim nasılsınızkuzu hayırdır ne konseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?