canım yatacağımda bir bakim dedim sizee
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın....
h.g canım nasılsın...
kızlar ben dileklerimi asıp geliyom
iyim canim sen nasilsin
canım ya üzülme ne olur inş. senin için herşey çok güzel olur bundan sonra
bende iyiyim canım sagol...
kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldi iyi geceler hepinize... görüşmek üzreinş tuttugunuz bütün dilekler kabul olur hayırlısıyla
kızlar ben kaçtım Rabbim cümlemizin dileklerini kabul etsin inş.hepinize iyi geceler öpt.byyyyyy
[SIZE="3"[COLOR="red"]kızlar ben kaçtım iyi geceler [/COLOR]][/SIZE]
kızlar ben kaçtım Rabbim cümlemizin dileklerini kabul etsin inş.hepinize iyi geceler öpt.byyyyyy
bende iyiyim canım sagol...
kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldi iyi geceler hepinize... görüşmek üzreinş tuttugunuz bütün dilekler kabul olur hayırlısıyla
iyi geceler canim .... ama nasil yapiyorsun bu dileyi yazmadin
canım yarın hıdırellez günü. bu gece dileklerini bir kağıda çiziyosun. duanı ediyosun sonra çizdiklerini bir ağaca asıyosun. mesela bebiş istiyosun ya yatağınıza bebek koy bir tane. ben geçen sene yapmıştım. sende yap istersen. batıl inanç diyebilirsin ama işte umut...
tamam canimda mutlaka agca mi asmam gerek ... evde oyuncak bebekte yok ??
yoo mesela ben ankarada okurken ağaca asamıyodum. balkon demirine bağlıyodum. olsun bebek çiz sen koy yatarken yanına. önemli olan niyet şekerim
iyi geceler kızlar..herkes kaçıyo sanırımbende bi slm veriyim demiştim..zelalcim tabi erken kalktın bugün erkenden uykun gelmiş iyi sonuç alırsın inşallah:94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?