merhaba canım..rutin kontrolleri var troit vs..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım bu mübarek günde sana el açıp yalvaran herkesin iyi niyetle etmiş olduğu dileklerini kabul et kimsenin evinin huzurunun bozulmasına izin verme kimsenin ağzının tadının bozulmasına izin verme isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip et bağışladığın nasip gördüğün evlatlarıda anali babalı büyütmeyi nasip et bizlere akıl fikir ver şeytanın şerrinden kötü insanların kemliklerinden şerlerinden koru Ya Rabbim kötü insanların şerlerinden ve şeytanın şerrinden sana sığınırım sen koru bizi Ya Rabbim Alllahım gönlümüzde olanı hayırlı kıl hastalarımıza şifa dertlilerimize deva ver sıkıntıda olanları sıkıntıdan kurtar kimseyi muhannete muhtaç etme hamilelerimizide sağ salim bi avazda kurtar bebeklerine kavuştur ana babalarımıza,kardeşlerimize,eşlerimize,arkadaşlarımıza sağlık sıhhat ver,Sen herşeye Kadirsin Senin herşeye gücün yeter sen Ol demezsen yaprak kımıldamaz Sen ak demezsen sular akmaz sen Rahimsin Sen Kerimsin Sen Yücelerin Yücesisin Sen istersen veririsin istersen alırsın,Sen bağışlayansın,Sen herşeyi görürsün bizim bilmediklerimizi bilirsin bizim için iyisini ancak Sen görürsün Allahım yardım et bizlerden şefaatini,merhametini,yardımını esirgeme.AMİN
kızlar dün gece rüyamda kardelenin buraya gelip ben hamileyim yazdığını gördüm.ve kızı olacakmış öyle diyodu hatta isminide yazmıştı eşimle oturduk bu isme karar verdik diyodu.hayırdır inşallah sabah uyandığımda o kadar düşünmeme rağmen ismini hatırlamadım unutmuşum ama rüyamda görüyodum çokda güzel bi ismi vardı.kardelen kaç gündür gelmiyo inşallah hamiledir.
Allahım bu mübarek günde sana el açıp yalvaran herkesin iyi niyetle etmiş olduğu dileklerini kabul et kimsenin evinin huzurunun bozulmasına izin verme kimsenin ağzının tadının bozulmasına izin verme isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip et bağışladığın nasip gördüğün evlatlarıda anali babalı büyütmeyi nasip et bizlere akıl fikir ver şeytanın şerrinden kötü insanların kemliklerinden şerlerinden koru Ya Rabbim kötü insanların şerlerinden ve şeytanın şerrinden sana sığınırım sen koru bizi Ya Rabbim Alllahım gönlümüzde olanı hayırlı kıl hastalarımıza şifa dertlilerimize deva ver sıkıntıda olanları sıkıntıdan kurtar kimseyi muhannete muhtaç etme hamilelerimizide sağ salim bi avazda kurtar bebeklerine kavuştur ana babalarımıza,kardeşlerimize,eşlerimize,arkadaşlarımıza sağlık sıhhat ver,Sen herşeye Kadirsin Senin herşeye gücün yeter sen Ol demezsen yaprak kımıldamaz Sen ak demezsen sular akmaz sen Rahimsin Sen Kerimsin Sen Yücelerin Yücesisin Sen istersen veririsin istersen alırsın,Sen bağışlayansın,Sen herşeyi görürsün bizim bilmediklerimizi bilirsin bizim için iyisini ancak Sen görürsün Allahım yardım et bizlerden şefaatini,merhametini,yardımını esirgeme.AMİN
amin yeterim amin güzel yürekli arkidişimgünaydınnnn hayırlıı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsinnnn en çok bekleneni göndersin inşşşş
leyloşum hayırlı cumalar canlarım biz geldik hani siz nerdesinizToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21
heyyyyyyyyyy nerdesiniz tontişler....:86::86::86:
amin kuşum amin eline diline o tertemiz yüreğine sağlık canımmmmmmAllahım bu mübarek günde sana el açıp yalvaran herkesin iyi niyetle etmiş olduğu dileklerini kabul et kimsenin evinin huzurunun bozulmasına izin verme kimsenin ağzının tadının bozulmasına izin verme isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip et bağışladığın nasip gördüğün evlatlarıda anali babalı büyütmeyi nasip et bizlere akıl fikir ver şeytanın şerrinden kötü insanların kemliklerinden şerlerinden koru Ya Rabbim kötü insanların şerlerinden ve şeytanın şerrinden sana sığınırım sen koru bizi Ya Rabbim Alllahım gönlümüzde olanı hayırlı kıl hastalarımıza şifa dertlilerimize deva ver sıkıntıda olanları sıkıntıdan kurtar kimseyi muhannete muhtaç etme hamilelerimizide sağ salim bi avazda kurtar bebeklerine kavuştur ana babalarımıza,kardeşlerimize,eşlerimize,arkadaşlarımıza sağlık sıhhat ver,Sen herşeye Kadirsin Senin herşeye gücün yeter sen Ol demezsen yaprak kımıldamaz Sen ak demezsen sular akmaz sen Rahimsin Sen Kerimsin Sen Yücelerin Yücesisin Sen istersen veririsin istersen alırsın,Sen bağışlayansın,Sen herşeyi görürsün bizim bilmediklerimizi bilirsin bizim için iyisini ancak Sen görürsün Allahım yardım et bizlerden şefaatini,merhametini,yardımını esirgeme.AMİN
hayırlı cumalar balımgünaydınnnn
Eki Görüntüle 190765 Hayırlı cumalar arkadaşlar inş. Rabbim tüm dualarımızı dileklerimizi isteklerimizi kabul eder bizlerede katından hayırlı evlatlar nasip eder inş. kimin gönlünde ne muradı varsa rabbim nasip etsin hamiş kardeşlerimizinde yardımcısı olsun bebişlerini sağ salamet kucaklarına almalarını nasip etsin
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
yetercimmm güller için çok teşekkürlerrr
Zelalim hoş geldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?