hg niz nehirim oh desene eğlenmişsiniz balımnasılsınız şekerrrr canım aslında hıdırellez bahane feryadımız Rabbime
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
inşallah hamilesindir canım günün geçiyomu
çok sağol nehircim Allah senide hayırlısıyla kurtarsın ve egeyi kollarına kavuştursun inşallah
herkese merhabaaaa
kızlar hıdırellez üzerine konuştunuz heralde. çizin anam çizin bol bol. bide ben geçen sene bebek koymuştum yatağımıza aramıza yatırmıştım 1 hafta. yapın onudabizde ateş yaktık herkes üstünden atladı. kocişim benim yerime de atladı ben öyle baktım allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah.
bize bahane olsun şekerim. zaten dilimizden düşmüyo dualar birde böyle umut etmek güzel bence... günü saati yok tabiiki dilemenin istemenin.
haklısın nehirim inş. bu sebeb olur Rabbim hepimizin yüzüne bakar hepimizin dileklerini nasip ederbize bahane olsun şekerim. zaten dilimizden düşmüyo dualar birde böyle umut etmek güzel bence... günü saati yok tabiiki dilemenin istemenin.
hoşbuldum tatlım. ateşler yandı dilekler tutuldu sizi de unutmadım ben. annemle ablama da söyledim bide yeğenime onlarda sizin için dilek tuttu merak etmeyin hiç kabul olmazsa bile yeğenimin kabul olur daha 6.5 yaşında melekrahat olun canlarımbenimmmm bebişler arka arkaya gelcek inşallah
hoşgeldin canım oh ne güzel kutlamışsın öyle duaların için saol sende bizim dualarımızdasın
haklısın nehirim inş. bu sebeb olur Rabbim hepimizin yüzüne bakar hepimizin dileklerini nasip eder
balım Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin inş. egemiz sağ salamet doğsun muratlarını görmek nasip olsunyiğeninide öp bizim için Rabbim bağışlasın
pelincim hoşgeldin nasılsın
ayyyy ıcımı kıprı kıpır ettınız kızlar atesten atlamıs gıbı oldum sayenızdebiz her sene kutluyoruz böyle. hele benim memleketimde roman mahallesine giderdik biz. onların eğlencesini izler sonra dayanamayıp aralarına girerdik. ahhh kuzenim ve ben ne döktürürdük anlatamameskiden daha gzeldi ama böylede güzel. allah tekrarını göstersin inşallah. annem bütün gece aynı şeyi tekrarladı durdu : '' ALLAH EKSİLTMESİN BİZİ ÇOĞALALIM İNŞALLAH. SAĞLIKLA HUZURLA GEÇSİN BİR SENE DAHA''
sokak köpeklermde takıldı tabi bana onlarda ateşi görünce mangal var sandı ayrılmadılar
hoşbulduk canım nasılsın...selam canım hoşgeldin
ne var ne yok pelincim
h.b canım iyiyim sagol sen nasılsın...
kızlar benim uykum geldi sizlere iyi sohbetler iyi geceler öptüm byyyyyy
hoşbulduk canım nasılsın...
saracım hep aynı anda yazıyoruziyi ne olsun canım ateş olcmeye devam...
kızlar benim uykum geldi sizlere iyi sohbetler iyi geceler öptüm byyyyyy
hoşbulduk canım nasılsın...
saracım hep aynı anda yazıyoruziyi ne olsun canım ateş olcmeye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?