Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg niz nehirim oh desene eğlenmişsiniz balım nasılsınız şekerrrr canım aslında hıdırellez bahane feryadımız Rabbime

bize bahane olsun şekerim. zaten dilimizden düşmüyo dualar birde böyle umut etmek güzel bence... günü saati yok tabiiki dilemenin istemenin.

hoşgeldin canım oh ne güzel kutlamışsın öyle duaların için saol sende bizim dualarımızdasın

bize bahane olsun şekerim. zaten dilimizden düşmüyo dualar birde böyle umut etmek güzel bence... günü saati yok tabiiki dilemenin istemenin.
haklısın nehirim inş. bu sebeb olur Rabbim hepimizin yüzüne bakar hepimizin dileklerini nasip eder

balım Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin inş. egemiz sağ salamet doğsun muratlarını görmek nasip olsun yiğeninide öp bizim için Rabbim bağışlasın

hoşgeldin canım oh ne güzel kutlamışsın öyle duaların için saol sende bizim dualarımızdasın

biz her sene kutluyoruz böyle. hele benim memleketimde roman mahallesine giderdik biz. onların eğlencesini izler sonra dayanamayıp aralarına girerdik. ahhh kuzenim ve ben ne döktürürdük anlatamam eskiden daha gzeldi ama böylede güzel. allah tekrarını göstersin inşallah. annem bütün gece aynı şeyi tekrarladı durdu : '' ALLAH EKSİLTMESİN BİZİ ÇOĞALALIM İNŞALLAH. SAĞLIKLA HUZURLA GEÇSİN BİR SENE DAHA''
sokak köpeklermde takıldı tabi bana onlarda ateşi görünce mangal var sandı ayrılmadılar

amin kuşummmmmmm

ayyyy ıcımı kıprı kıpır ettınız kızlar atesten atlamıs gıbı oldum sayenızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…