Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çiçeğim saat 12. 30 da çıkarım hastane bize yakın o yüzden erken çıkmama gerek kalmıyo yürüyerek 5 dakika sürüyo

him iyi canim benim gitiyim hastane 2 saat suruyo .... bende bugun gidip yeni tedavi icin ilaclarimi siparis edicam egzaneye dun gitim stajerler ordaydi dediler biz yapamayiz yarin gel

him iyi canim benim gitiyim hastane 2 saat suruyo .... bende bugun gidip yeni tedavi icin ilaclarimi siparis edicam egzaneye dun gitim stajerler ordaydi dediler biz yapamayiz yarin gel

canım Allah kolaylık versi,n uzak olması iyi olmuyo insanı çok yoruyo ama ne yapcan mecbur katlanıyosun inş. bu emeklerin boş dönmez Rabbim seni güzel sağlıklı bi bebişle mükafatlandırır cadım yeniden tüpemi başlıyon tüp ilaçlarımı alcaksın:26:

evet tanimiyoruz birbirimizi ama tanisiriz aramiza hos geldin

cokk tesekkur ederım cnm saol ben 25 yasındayım ve yaklasık 5 aydır beıs beklırom yenıyım yanıı.1 yıllık da evlıyım.bayadır okurom bu sıtedede herkesı ama konusmaya baslamak zamanımı aldı.sımdı dıorm neden daha once tanısmamısım.ne kadr huzur verıo burada konusmak bana.derdımı paylasıp hafıflemek...

ınsss hayrlı sonucalr alcksın ve allah bu sabrının ve mucadelenın karsılıgını vercek...

sağol balım inş. Rabbim cümlemize nasip etsin bebek özlemi öyle bişeyki 1 sene bekleyende 11 sene bekleyende aynı acıyı çekiyo herkes anlayamaz bizi duygularımızı içimizde kopan fırtınaları ama bende inanıyorum inş. gelcek küçük meleklerimiz adacımmmmmmmm

adacım tekrar hg o zaman canım

evet gelıcek ne zman ve nasıl allah bılr ama gelıcek umutlarımız hıc bıtmeden bızde burda meleklerı bekleyenler olcaz

günaydınnnn hayırlıı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsinnnn en çok bekleneni göndersin inşşşş
Hayırlı cumalar yetercim...aminnnnn...
günaydın maonya..dün nerelerdeydin seni merak ettim kuşum..?
canım kimse yoktu çıktım bende...zaten iş yoğunlaştı anca girebildim...gözün nasıl oldu zeloşum..?
hayirli cumalar ALLAH tum dualari kabuler etsin
hayırlı cumalar canım...aminnnnnnnnnn...
kızlarrr gunaydın kahvaltımı yaptım oturdum hemn vallla nasılsınız bugun bakalım?
günaydın tatlım..hg adacım..nasılsın canım?

leyloşumla tatlı prensesim gelmiş hg leyloşum bu mübarek günde leyloşum inş. Rabbim duyar sesimizi ve busemizi korur sağ salamet kucağına almayı nasip eder leyloşum busemiz doğana kadar bizede rahat yok inş. sağ saqlamet doğuncada yok kırkı bitene yok dişi derken zaman geçcek anneliği biraz anlıyabiliyorum biz teyzeleri böleysek kim bilir sen nasılsındır

evet canim yeniden tup bebek icin basliyorum insalla bu sefer uraslarima sonuc alirim

hb cnnmm cok ıyıyım sızınle:)sen nasılsın ıyımısın

kolay gelsin leyloşum leyloşum bende şaşırdım bugün sağ gözüm geçti şimdide sol gözüm ağrıyo pc den olabilirmi:26:

sana bir tavsiye tatlım...ne olursa olsun madem evleneli bir yıl olmuş...hemen bir doktora git..kendini muayene ettir..herhangi bir sorun varmı önce onu öğren...için rahat etsin...doktor bakınca insan rahatlıyor canım...inşallah tez zamanda hamile kalırsın tatlım...

kızlar, hayırlı cumalar, Allah dualarınızı kabul etsin insallah.... yavrularımızı bizlere bagiislasin, bekleyenler saglikla kucagina alsın.. üstelik bugün birde hıdırellez....

herkese selamlar sevgiler...

benim dün evde banyoda su borusu patlamıs.. heryer göy oldu dün tümgün onla uğrastik.. bugünde ustalar gelip gidiyor.. simdi enson fayanscı bekliyorum... oyüzden cok kalamicam.. haber vereyim dedim sizlere... cok öpüyorum... görüsmek üzere.....

altta zelal ve cadi nin isimlerini gördüm... zelos geçmis olsun tatlım...

cadicim bende seni merak etmistim, hakkınızda hayırlısı olsun tatlım... kendine cok iyi bak, tez zamanda yavruna kavus insallah...

canim ben 33 yasindayim 8 yildir evliyim senelerdir dok. gitim hic birseyin yok deyip beni gonderdiler ve son benim israrimla laparoskopi yapildi ve tupumun biri tikanik oldu ortaya cikti diyeride idare eder dediler tup bebek yaptim 9 tane embriyom vardi bes kez gitim koydular her sefrde birertane hersey yolunda dediler ama olmadi hamile kalamadim simdi yeniden tup bebek tedavisine basliyorum herseyin hayirlisi

cnmm evet haklısın ben evlendıgımın ılk ayı doktora gıttım smear bıle yaptırıdım hemn bı sorun varmı kadın olamamnn gereklılıgı dıye.sonra hamılelıgı dusunmeye baslamadan daha hamıle kaldım ve dusukle sonuclandı malesef o zaman hıc beklemıodum ve hap ıcmeme ragmen hamıle kaldım.dusukten sonrakı kontrollerımde temısdı.ıkı ay ara verdım sonra ben bu kez hazır bu hıssı yasamısken olsun bebeıs dedım.ve o ay adetım 12 gun gectı hemn test yaptrdım doktorda hamılelık yok.ultrasonla baklılnca ıkı adet basıt kıstım oldugunu ve bu adetımı ertleyebılecegını soledı doktor ama hamıle kalmama engel degılmıs sımdı yıne devam calısmalara kasık ve bel agırım var facı ahlde ama yınde hamılemıyım acaba dıyemırom cunku kıstlerden dolayı da olabır.rabbım herkese sıfasını versın.bole ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…