çiçeğim saat 12. 30 da çıkarım hastane bize yakın o yüzden erken çıkmama gerek kalmıyo yürüyerek 5 dakika sürüyo
nb cnmm saol sennle tanıamamıstık dımı
adacım ne olsun dr a git kan ver sonuç bekle dr a götür yok şu hormon çıkmış yok bu inmiş 12 senedir hep aynı şeyler şu veletler gelsede artık bizde normal insanlar gibi yaşasak
him iyi canim benim gitiyim hastane 2 saat suruyo .... bende bugun gidip yeni tedavi icin ilaclarimi siparis edicam egzaneye dun gitim stajerler ordaydi dediler biz yapamayiz yarin gel
evet tanimiyoruz birbirimizi ama tanisiriz aramiza hos geldin
ınsss hayrlı sonucalr alcksın ve allah bu sabrının ve mucadelenın karsılıgını vercek...
cokk tesekkur ederım cnm saol ben 25 yasındayım ve yaklasık 5 aydır beıs beklırom yenıyım yanıı.1 yıllık da evlıyım.bayadır okurom bu sıtedede herkesı ama konusmaya baslamak zamanımı aldı.sımdı dıorm neden daha once tanısmamısım.ne kadr huzur verıo burada konusmak bana.derdımı paylasıp hafıflemek...
sağol balım inş. Rabbim cümlemize nasip etsin bebek özlemi öyle bişeyki 1 sene bekleyende 11 sene bekleyende aynı acıyı çekiyo herkes anlayamaz bizi duygularımızı içimizde kopan fırtınalarıama bende inanıyorum inş. gelcek küçük meleklerimiz adacımmmmmmmm
Hayırlı cumalar yetercim...aminnnnn...günaydınnnn hayırlıı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsinnnn en çok bekleneni göndersin inşşşş
günaydın maonya..dün nerelerdeydin seni merak ettim kuşum..?günaydınnnn
canım kimse yoktu çıktım bende...zaten iş yoğunlaştı anca girebildim...gözün nasıl oldu zeloşum..?amin yeterim amin güzel yürekli arkidişim
leyloşum hayırlı cumalar canlarım biz geldik hani siz nerdesiniz
amin kuşum amin eline diline o tertemiz yüreğine sağlık canımmmmmm
hayırlı cumalar balıminş. tüm dualarımızın kabul olduğu birgün olur şeker
hayırlı cumalar canım...aminnnnnnnnnn...hayirli cumalar ALLAH tum dualari kabuler etsin
günaydın tatlım..hg adacım..nasılsın canım?kızlarrr gunaydın kahvaltımı yaptım oturdum hemn vallla nasılsınız bugun bakalım?
canım Allah kolaylık versi,n uzak olması iyi olmuyo insanı çok yoruyo ama ne yapcan mecbur katlanıyosun inş. bu emeklerin boş dönmez Rabbim seni güzel sağlıklı bi bebişle mükafatlandırırcadım yeniden tüpemi başlıyon tüp ilaçlarımı alcaksın:26:
Hayırlı cumalar yetercim...aminnnnn...
günaydın maonya..dün nerelerdeydin seni merak ettim kuşum..?
canım kimse yoktu çıktım bende...zaten iş yoğunlaştı anca girebildim...gözün nasıl oldu zeloşum..?
hayırlı cumalar canım...aminnnnnnnnnn...
günaydın tatlım..hg adacım..nasılsın canım?
Hayırlı cumalar yetercim...aminnnnn...
günaydın maonya..dün nerelerdeydin seni merak ettim kuşum..?
canım kimse yoktu çıktım bende...zaten iş yoğunlaştı anca girebildim...gözün nasıl oldu zeloşum..?
hayırlı cumalar canım...aminnnnnnnnnn...
günaydın tatlım..hg adacım..nasılsın canım?
cokk tesekkur ederım cnm saol ben 25 yasındayım ve yaklasık 5 aydır beıs beklırom yenıyım yanıı.1 yıllık da evlıyım.bayadır okurom bu sıtedede herkesı ama konusmaya baslamak zamanımı aldı.sımdı dıorm neden daha once tanısmamısım.ne kadr huzur verıo burada konusmak bana.derdımı paylasıp hafıflemek...
evet canim yeniden tup bebek icin basliyorum insalla bu sefer uraslarima sonuc alirim
sana bir tavsiye tatlım...ne olursa olsun madem evleneli bir yıl olmuş...hemen bir doktora git..kendini muayene ettir..herhangi bir sorun varmı önce onu öğren...için rahat etsin...doktor bakınca insan rahatlıyor canım...inşallah tez zamanda hamile kalırsın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?