Sabırla Bebeğini Bekleyenler

rabbım senn ver burdakı herkesın sıfasını verıp bıran once bebklerıne kavusmayı nasıp etsın ben daha 5 aydır beklıorm da dıyorum ne zaman rabbım daha ne kadr beklıcem ama sızızn sabrınıza umutlarınıza hayran kaldım.ıns mukafatını verr rabbım sızın ıcın kendımden cok dua edıcem rabbım dualarımızı kabul etsın

hg canim nasilsin

amin zeynom zeynom çok geçmiş olsun canım şimdi birsürü iş çıkmıştır başına kıyamam sana balımmmmm

hb cnnmm cok ıyıyım sızınle:)sen nasılsın ıyımısın
saol tatlım bende iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun gibi...
amin bitanem..evet canım ya bende heyecan var..sabah annemlerle konuştum beşiğini onlar alacakmış..ana kucağı zıbın falan almış annem..annem benden heyecanlı..aslında 3 torunu olacak ama benim ilk olduğu için benim adıma çok heyecanlı sanırım...
kolay gelsin leyloşum leyloşum bende şaşırdım bugün sağ gözüm geçti şimdide sol gözüm ağrıyo pc den olabilirmi:26:
kesin pc dendir tatlım..dinlendir gözlerini arada bir...
hg zeynocum..sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel dualarına kocaman aminnnnn diyorum tatlım benim...sana kolay gelsin boru patlamış sanırım...

doktora gitmekle iyi yapmışsın canım...inşallah en kısa zamanda Rabbim hepinize bebişlerinizi göndersin inşallah...

hg canim nasilsin

hb bitanem...iyiyim çok şükür sen nasılsın cadıcım...tedavi sürecin başladı sanırım..topicede fazla bakamıyorum tam yazacam biri geliyor...inşallah tedavinin sonucunda bebiş gelir tatlım...

altta zelal ve cadi nin isimlerini gördüm... zelos geçmis olsun tatlım...

cadicim bende seni merak etmistim, hakkınızda hayırlısı olsun tatlım... kendine cok iyi bak, tez zamanda yavruna kavus insallah...

çok sağol zeynom zeynom Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun şekerrr burdan müjdeler vermeyi nasip etsin hepimize zeynom duydunmu balım metukamın annesi vefat etmiş

ınsss hepımıze gondersın dualarımızı bos cevırmez rabbım

AMINNNNNNNNNNN canim sabir umut ve dua ALLAH buyuk bir gun mutlaka bizide gorur...

hb bitanem...iyiyim çok şükür sen nasılsın cadıcım...tedavi sürecin başladı sanırım..topicede fazla bakamıyorum tam yazacam biri geliyor...inşallah tedavinin sonucunda bebiş gelir tatlım...

yok canim daha baslamadi bu ay adetimin gelmesini bekliyoz 25 gibi olmam lazim ondan sonra baslicaz herseyin hayirlisi ALLAHTAN umut kesilmez

buse iyi çok şükür teyzesi...evet ben daha bir çöp bile almadım ama annem nerdeyse busenin çeyizini düzdü maşallah... anneler daha çok heyecanlı oluyor demekki tatlım..senin ikizler nasıl seni üzmüyor değilmi?Rabbim sağlık versin yavrularımıza inşallah...öpüyorum seni tatlım..

kızlar ben çıkıyorum..malum öğle arası...öğleden sonra görüşmek üzere..hepinizi çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…