inş. bebeğim bu son olur Rabbim bu sefer yollar bebişini
canim ben 33 yasindayim 8 yildir evliyim senelerdir dok. gitim hic birseyin yok deyip beni gonderdiler ve son benim israrimla laparoskopi yapildi ve tupumun biri tikanik oldu ortaya cikti diyeride idare eder dediler tup bebek yaptim 9 tane embriyom vardi bes kez gitim koydular her sefrde birertane hersey yolunda dediler ama olmadi hamile kalamadim simdi yeniden tup bebek tedavisine basliyorum herseyin hayirlisi
Hayırlı cumalar yetercim...aminnnnn...
günaydın maonya..dün nerelerdeydin seni merak ettim kuşum..?
canım kimse yoktu çıktım bende...zaten iş yoğunlaştı anca girebildim...gözün nasıl oldu zeloşum..?
hayırlı cumalar canım...aminnnnnnnnnn...
günaydın tatlım..hg adacım..nasılsın canım?
kızlar, hayırlı cumalar, Allah dualarınızı kabul etsin insallah.... yavrularımızı bizlere bagiislasin, bekleyenler saglikla kucagina alsın.. üstelik bugün birde hıdırellez....
herkese selamlar sevgiler...
benim dün evde banyoda su borusu patlamıs.. heryer göy oldu dün tümgün onla uğrastik.. bugünde ustalar gelip gidiyor.. simdi enson fayanscı bekliyorum... oyüzden cok kalamicam.. haber vereyim dedim sizlere... cok öpüyorum... görüsmek üzere.....
altta zelal ve cadi nin isimlerini gördüm... zelos geçmis olsun tatlım...
cadicim bende seni merak etmistim, hakkınızda hayırlısı olsun tatlım... kendine cok iyi bak, tez zamanda yavruna kavus insallah...
saol tatlım bende iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun gibi...hb cnnmm cok ıyıyım sızınle:)sen nasılsın ıyımısın
amin bitanem..evet canım ya bende heyecan var..sabah annemlerle konuştum beşiğini onlar alacakmış..ana kucağı zıbın falan almış annem..annem benden heyecanlı..aslında 3 torunu olacak ama benim ilk olduğu için benim adıma çok heyecanlı sanırım...leyloşumla tatlı prensesim gelmiş hg leyloşumbu mübarek günde leyloşum inş. Rabbim duyar sesimizi ve busemizi korur sağ salamet kucağına almayı nasip eder leyloşum busemiz doğana kadar bizede rahat yok inş. sağ saqlamet doğuncada yok kırkı bitene yok dişi derken zaman geçcek anneliği biraz anlıyabiliyorum biz teyzeleri böleysek kim bilir sen nasılsındır
kesin pc dendir tatlım..dinlendir gözlerini arada bir...kolay gelsin leyloşumleyloşum bende şaşırdım bugün sağ gözüm geçti şimdide sol gözüm ağrıyo pc den olabilirmi:26:
hg zeynocum..sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel dualarına kocaman aminnnnn diyorum tatlım benim...sana kolay gelsin boru patlamış sanırım...kızlar, hayırlı cumalar, Allah dualarınızı kabul etsin insallah.... yavrularımızı bizlere bagiislasin, bekleyenler saglikla kucagina alsın.. üstelik bugün birde hıdırellez....
herkese selamlar sevgiler...
benim dün evde banyoda su borusu patlamıs.. heryer göy oldu dün tümgün onla uğrastik.. bugünde ustalar gelip gidiyor.. simdi enson fayanscı bekliyorum... oyüzden cok kalamicam.. haber vereyim dedim sizlere... cok öpüyorum... görüsmek üzere.....
cnmm evet haklısın ben evlendıgımın ılk ayı doktora gıttım smear bıle yaptırıdım hemn bı sorun varmı kadın olamamnn gereklılıgı dıye.sonra hamılelıgı dusunmeye baslamadan daha hamıle kaldım ve dusukle sonuclandı malesef o zaman hıc beklemıodum ve hap ıcmeme ragmen hamıle kaldım.dusukten sonrakı kontrollerımde temısdı.ıkı ay ara verdım sonra ben bu kez hazır bu hıssı yasamısken olsun bebeıs dedım.ve o ay adetım 12 gun gectı hemn test yaptrdım doktorda hamılelık yok.ultrasonla baklılnca ıkı adet basıt kıstım oldugunu ve bu adetımı ertleyebılecegını soledı doktor ama hamıle kalmama engel degılmıs sımdı yıne devam calısmalara kasık ve bel agırım var facı ahlde ama yınde hamılemıyım acaba dıyemırom cunku kıstlerden dolayı da olabır.rabbım herkese sıfasını versın.bole ıste.
hg canim nasilsin
altta zelal ve cadi nin isimlerini gördüm... zelos geçmis olsun tatlım...
cadicim bende seni merak etmistim, hakkınızda hayırlısı olsun tatlım... kendine cok iyi bak, tez zamanda yavruna kavus insallah...
saol tatlım bende iyiyim çok şükür..işler biraz yoğun gibi...
amin bitanem..evet canım ya bende heyecan var..sabah annemlerle konuştum beşiğini onlar alacakmış..ana kucağı zıbın falan almış annem..annem benden heyecanlı..aslında 3 torunu olacak ama benim ilk olduğu için benim adıma çok heyecanlı sanırım...
kesin pc dendir tatlım..dinlendir gözlerini arada bir...
hg zeynocum..sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel dualarına kocaman aminnnnn diyorum tatlım benim...sana kolay gelsin boru patlamış sanırım...
doktora gitmekle iyi yapmışsın canım...inşallah en kısa zamanda Rabbim hepinize bebişlerinizi göndersin inşallah...
rabbım senn ver burdakı herkesın sıfasını verıp bıran once bebklerıne kavusmayı nasıp etsın ben daha 5 aydır beklıorm da dıyorum ne zaman rabbım daha ne kadr beklıcem ama sızızn sabrınıza umutlarınıza hayran kaldım.ıns mukafatını verr rabbım sızın ıcın kendımden cok dua edıcem rabbım dualarımızı kabul etsın
ben geldimmmmmmmmm
amin bitanem..evet canım ya bende heyecan var..sabah annemlerle konuştum beşiğini onlar alacakmış..ana kucağı zıbın falan almış annem..annem benden heyecanlı..aslında 3 torunu olacak ama benim ilk olduğu için benim adıma çok heyecanlı sanırım...
hg zeynocum..sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel dualarına kocaman aminnnnn diyorum tatlım benim...sana kolay gelsin boru patlamış sanırım...
leyloşum her torun yeni bi heyecan oluyo annenler için 3 ün 4 ün farkı yoktur Rabbim o beşikte buseme uyumayı nasip etsin inş. canımmmevet leyloşum ben gözlerimi biraz dinlendirmeliyim çok yorgunlar galiba
hb bitanem...iyiyim çok şükür sen nasılsın cadıcım...tedavi sürecin başladı sanırım..topicede fazla bakamıyorum tam yazacam biri geliyor...inşallah tedavinin sonucunda bebiş gelir tatlım...
ben geldimmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmm
ikizlerin annesi hg tatlım...
leyloşum her torun yeni bi heyecan oluyo annenler için 3 ün 4 ün farkı yoktur Rabbim o beşikte buseme uyumayı nasip etsin inş. canımmmevet leyloşum ben gözlerimi biraz dinlendirmeliyim çok yorgunlar galiba
aminnnnnnnnnn bitanem...Rabbim bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah tez vakitte zeloşum...ılık çayın posasını peçetenin içine koy sonra göz kapağının üstüne koy biraz beklet...gözü acayip dinlendiriyor..tavsiye ederim tatlım...
hoşbuldukk tatlımmm buse nasıll hazırlıkları da başlamışş ohhhh yerim onu benn..
bizim annane de çok heycanlı gel burda doğum yap burda yaşa diyor resmen :))
bakalım napıcazz...
zeloşş nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?