Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi diyelim iyi olalım inş. donnecim sen nasılsın şekerrrrrr

Son düzenleme:

ikizlerimiz iyi bi rahatsızlıkları yok ama annişin hiç keyfi yok dün de aynıydım ..
çok canım sıkılıyor.. hava da kırgın bende çıkıp bebişlerime alışveriş yapmak istiyorum çok erken ama
hep onlara odaklandım hep onlar için adım atmak bişeler yapasım var...
hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelmek nasip olur inşallahhh ... ilk yürümeleri ilk konusmaları ,ilk aguu'larını konusuuruz insallahh ...
bütün fıstıklarıma dua ediyorum bugünn hepinizz anne olursunuz insallahh
tedavilerr insallahhh iyi süper sonuclanır...
mucizeler bile yaşanır inşallahhh...

öğlen sonrası görüşürz leylacım...
bende bişeler atılştayım da geleyim...

afiyet olsun leyloşum size byyy öpt.

bütün dualarına yürekten amin diyorum donnecim sizede afiyet olsun canım

kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy

selam kızlar

tüp bebek yöntemiyle hamile olan var mı aranızda????

ben tüp bebek yöntemiyle 6 haftalık hamileyim.2 embriyo transfer edildi bakalım ultrason gününü bekliyorum ikiz mi tek mi diye meraktayımmmm....

rabbim isteyen herkesi sevindirsin...

tüp bebek değil ama benim de ikizz...
insallah seninde öyledirr...
çok sevindimm hamile oluşuna sonucun olumlu sonuclanmasınaa..

donne merhaba
ikizlerin tüp bebek mi?

tüp bebekse kan değerin ilk kaç çıkmıştı bana 2 embriyo transfer edildi de merak ediyorum kan değerinden anlaşılır mı ikiz olup olmadığı...

donne merhaba
ikizlerin tüp bebek mi?

tüp bebekse kan değerin ilk kaç çıkmıştı bana 2 embriyo transfer edildi de merak ediyorum kan değerinden anlaşılır mı ikiz olup olmadığı...

serpil'cim
tüp bebek değil benim ..
ultrasonda çıktı benim ikkiz oldugu yani ilk o zaman ögrendim 7 haftalık faladı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…