iyi diyelim iyi olalım inş. donnecimhoşbuldukk tatlımmm buse nasıll hazırlıkları da başlamışş ohhhh yerim onu benn..
bizim annane de çok heycanlı gel burda doğum yap burda yaşa diyor resmen :))
bakalım napıcazz...
zeloşş nasılsın canımmm
aminnnnnnnnnn bitanem...Rabbim bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah tez vakitte zeloşum...ılık çayın posasını peçetenin içine koy sonra göz kapağının üstüne koy biraz beklet...gözü acayip dinlendiriyor..tavsiye ederim tatlım...
amin leyloşum aminleyloşum dr dan dönünce yapayım inş. işe yarar saram demi bardağın içine dök sıcak buhar yap demişti leyloşum poşete koyuncada sıcakmı olcak:26: kuzu şimdi gördüm ılık olcakmış peçetenin içinde:)))))
buse iyi çok şükür teyzesi...evet ben daha bir çöp bile almadım ama annem nerdeyse busenin çeyizini düzdü maşallah...anneler daha çok heyecanlı oluyor demekki tatlım..senin ikizler nasıl seni üzmüyor değilmi?Rabbim sağlık versin yavrularımıza inşallah...öpüyorum seni tatlım..
kızlar ben çıkıyorum..malum öğle arası...öğleden sonra görüşmek üzere..hepinizi çok öpüyorum...
buse iyi çok şükür teyzesi...evet ben daha bir çöp bile almadım ama annem nerdeyse busenin çeyizini düzdü maşallah...anneler daha çok heyecanlı oluyor demekki tatlım..senin ikizler nasıl seni üzmüyor değilmi?Rabbim sağlık versin yavrularımıza inşallah...öpüyorum seni tatlım..
kızlar ben çıkıyorum..malum öğle arası...öğleden sonra görüşmek üzere..hepinizi çok öpüyorum...
ikizlerimiz iyi bi rahatsızlıkları yok ama annişin hiç keyfi yok dün de aynıydım ..
çok canım sıkılıyor.. hava da kırgın bende çıkıp bebişlerime alışveriş yapmak istiyorum çok erken ama
hep onlara odaklandım hep onlar için adım atmak bişeler yapasım var...
hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelmek nasip olur inşallahhh ... ilk yürümeleri ilk konusmaları ,ilk aguu'larını konusuuruz insallahh ...
bütün fıstıklarıma dua ediyorum bugünn hepinizz anne olursunuz insallahh
tedavilerr insallahhh iyi süper sonuclanır...
mucizeler bile yaşanır inşallahhh...
öğlen sonrası görüşürz leylacım...
bende bişeler atılştayım da geleyim...
kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy
kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy
selam kızlar
tüp bebek yöntemiyle hamile olan var mı aranızda????
ben tüp bebek yöntemiyle 6 haftalık hamileyim.2 embriyo transfer edildi bakalım ultrason gününü bekliyorum ikiz mi tek mi diye meraktayımmmm....
rabbim isteyen herkesi sevindirsin...
tüp bebek değil ama benim de ikizz...
insallah seninde öyledirr...
çok sevindimm hamile oluşuna sonucun olumlu sonuclanmasınaa..
donne merhaba
ikizlerin tüp bebek mi?
tüp bebekse kan değerin ilk kaç çıkmıştı bana 2 embriyo transfer edildi de merak ediyorum kan değerinden anlaşılır mı ikiz olup olmadığı...
serpil'cim
tüp bebek değil benim ..
ultrasonda çıktı benim ikkiz oldugu yani ilk o zaman ögrendim 7 haftalık faladı sanırım...
ayy ne güzel darısı başıma 16 mayısta ultrasona giricem inşallahhh...
selam hayırlı cumalarr herkese nasılsınız hanımlar
kızlaaar nerdesiniz:95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?