hoşgeldin yetercim
slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
slm yeterimmmmmm hg balımmmmmmmslmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
hoşbulduk şekerim. gayet güzel yeğenimle evcilik oynadık bol bol o bitti. yahşi cazibecilik oynadıko bitti kızılderili oyunu oynadık en sonda pastanecilik oynadık. o kek yaptı ben garson oldumm sen neler yaptın bugün
sağol kuşum bileciğe vermişler inş. tüm askerler içinde benim kardeşimde sağ salamet gelirrrrrrr
hoşgeldin canımnasılsın? düzeldimi moralin
slm yeterimmmmmm hg balımmmmmmm
oh maşallah nehirim güzel eğlenmişsiniz en kötü günün böle olsun canımkuzu sen gittin benide komşular çağırdı zeytinliğe gidiyolarmış bizim mahallede zeytinlik var semaver çayı börek oh bende bi güzel açık havada kafa dağıttım canımmmm
slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
sağol kuşum bileciğe vermişler inş. tüm askerler içinde benim kardeşimde sağ salamet gelirrrrrrr
sağol kuzum iyiym yaaaaaaaaaaaa
iyiym kuzum yaaaaaaaaaaaa geldiler gittiler
hoşgeldin yetercim nasılsın bizde keyifler ii asıl sen nasılsın yazdıklarını okudum canım allahım seni en kısa zamanda anne yapsın inşallahanneler gününü kutlasın emi
bütün askerlerimiz sağlıcakla hayırlı teskereler alıp evlerine dönsünler inşş
bütün askerlerimiz sağlıcakla hayırlı teskereler alıp evlerine dönsünler inşş
hooş buldum nasıl bakalım keyiflerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ohhhhhh ne iyi etmişsinde gitmişsin. açık hava insanı rahatlatıyo vallahi. mide de bayram etmiş ne güzel vallaslm yeterimmmmmm hg balımmmmmmm
oh maşallah nehirim güzel eğlenmişsiniz en kötü günün böle olsun canımkuzu sen gittin benide komşular çağırdı zeytinliğe gidiyolarmış bizim mahallede zeytinlik var semaver çayı börek oh bende bi güzel açık havada kafa dağıttım canımmmm
inşallah aminnnnn zelalimide kardeşine kavustursun rabbim
tatlım bize gelip gidenler çok olurönemli olan kendimizi çabuk toplamamız
iyi olduğunu duymak beni çok sevindirdi. allah herzaman güldürsün hiç ağlatmasın inşallah
ohhhhhh ne iyi etmişsinde gitmişsin. açık hava insanı rahatlatıyo vallahi. mide de bayram etmiş ne güzel vallaablamda güzel güzel peynirli domatesli tost yaptı yanına da çay ohhh bende tıkabasa yedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?