kıyamam sana uyu dinlen tabi canım menim yarında çalışacakmısın
zelalim cok sükür bugün iyiydi bo bol analara ciciler sattık
hııım disiplinli bacım menim saat 12 de yatcan he tabi biz bırakırsak yatcan heheheheheee
ama ben ama bugün sabah 9 daaaaaaaaaannn akşam 10 aaaaaa kadar calıştım acıyın bana bacılar
oh balım inş. dahada çok açılır işlerin oranın en gözde elemanı olursun canımmmmmkuzum biz sana kıyabilirmiyiz sen uykun gelince git yat hemen
evet hemide aynı sabah 10 aksam 22 e kadar anneler günü oldugu için bu özel günlerden bayramlardan nefret eder oldum bizi cok calıştırıolar yaaaaa
kızlar ben herkese anneler günü için bişi sattım ama ne anneme ne kayınvalideme bişi almadım daha fırsatım olmadı artık yarın bakarım bizimmagazadan bişiler
kuzum gel öpem senidövcem ben onları sen üzülme
kuzu ya bende yarın anneme gidemicem telefon etcem hafta içi giderim artık zaten oğlan kardeşimde dağıtıma geliyo onuda görmüş olurum
bişi olmaz canım önemli olan kalpler bir olsun bende calıştıgım için gidemicem hafta içi erken cıkısımda gitcem yarın telde kutlarım artık
selaaaaaaaammmmmm
edacım tatlişim sen onları bana yolla:94::94::94::94::94:
Eki Görüntüle 191427 Eki Görüntüle 191427 Eki Görüntüle 191428
haklısın canım kalpler bir olsun Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin
kızlar ben herkese anneler günü için bişi sattım ama ne anneme ne kayınvalideme bişi almadım daha fırsatım olmadı artık yarın bakarım bizimmagazadan bişiler
kuzu ya bende yarın anneme gidemicem telefon etcem hafta içi giderim artık zaten oğlan kardeşimde dağıtıma geliyo onuda görmüş olurum
selaaaaaaaammmmmm
haklısın canım kalpler bir olsun Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin
hg niz canlarımmmmmnehirim nasıl geçti bahçe sefanız
sağol kuşum bileciğe vermişler inş. tüm askerler içinde benim kardeşimde sağ salamet gelirrrrrrrbi telefon açıp kutlarsın canım önemli olan düşünmek
gözün aydın canım kardeşin geliyomuş
hoşgeldin nehirciiiiim nasılsın canım
amiiiiiiiiiiiiiiiin
bi telefon açıp kutlarsın canım önemli olan düşünmek
gözün aydın canım kardeşin geliyomuş
hoşgeldin nehirciiiiim nasılsın canım
amiiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?