Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben herkese anneler günü için bişi sattım ama ne anneme ne kayınvalideme bişi almadım daha fırsatım olmadı artık yarın bakarım bizim magazadan bişiler

kızlar ben herkese anneler günü için bişi sattım ama ne anneme ne kayınvalideme bişi almadım daha fırsatım olmadı artık yarın bakarım bizim magazadan bişiler

kuzu ya bende yarın anneme gidemicem telefon etcem hafta içi giderim artık zaten oğlan kardeşimde dağıtıma geliyo onuda görmüş olurum

kuzu ya bende yarın anneme gidemicem telefon etcem hafta içi giderim artık zaten oğlan kardeşimde dağıtıma geliyo onuda görmüş olurum

bişi olmaz canım önemli olan kalpler bir olsun bende calıştıgım için gidemicem hafta içi erken cıkısımda gitcem yarın telde kutlarım artık

bi telefon açıp kutlarsın canım önemli olan düşünmek

gözün aydın canım kardeşin geliyomuş

selaaaaaaaammmmmm

hoşgeldin nehirciiiiim nasılsın canım

haklısın canım kalpler bir olsun Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin

amiiiiiiiiiiiiiiiin

hg niz canlarımmmmm nehirim nasıl geçti bahçe sefanız

hoşbulduk şekerim. gayet güzel yeğenimle evcilik oynadık bol bol o bitti. yahşi cazibecilik oynadık o bitti kızılderili oyunu oynadık en sonda pastanecilik oynadık. o kek yaptı ben garson oldumm sen neler yaptın bugün

bi telefon açıp kutlarsın canım önemli olan düşünmek

gözün aydın canım kardeşin geliyomuş

hoşgeldin nehirciiiiim nasılsın canım

amiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol kuşum bileciğe vermişler inş. tüm askerler içinde benim kardeşimde sağ salamet gelirrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…