kızlar metukamın hepinize çok selamı var
hoşgeldin menim canım bacım inşallah çok yağşisen bugün
burda seni beklemekten bak ağaç oldum yeşerecem birazdan
Eki Görüntüle 191417 Eki Görüntüle 191417 Eki Görüntüle 191417 Eki Görüntüle 191417
saram Allah seni anne etsin espirili bacım benim ağacıda koymuş hb saram ben özledim seni bugün hadi sarılak
kuşum baharım hazan yelim bugün daha iyiyim canım kendime gelmeye başladım sen nasılsın kuşum
aleyküm selam nasılmış iyimiymiş canım
konuşursan benden de selam söyle
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
nasıl olsunki canım annesini çok özlüyomuş ama acılarından kurtulduğu için tek tesellisi bu oluyomuşyarın anneciğinin duası varmış hepimizden dua istiyo canım
hoşgeldin edacıııııııım nasılsın canım
hg edacıknasılsın balım
Allah yardımcıları olsun canım acıları çok büyük ve atlatmaları da kolay değil ne desek boş
iyiyim cicişler siz nasılsınız ben bugün cok yoruldum ama size bakmadan da edemedim ama kararlıyım 12 oldumu yatcam
iyiyim cicişler siz nasılsınız ben bugün cok yoruldum ama size bakmadan da edemedim ama kararlıyım 12 oldumu yatcam
Rabbim metukamın ve ailesinin yardımcısı olsun hele bide yarın anneler günü
hııım disiplinli bacım menim saat 12 de yatcan he tabi biz bırakırsak yatcan heheheheheee
evet ya tam üstüne tuz biber olacak
kıyamam sana canım satışlar nasıldı inş. açılmıştır işlerin
hııım disiplinli bacım menim saat 12 de yatcan he tabi biz bırakırsak yatcan heheheheheee
ama ben ama bugün sabah 9 daaaaaaaaaannn akşam 10 aaaaaa kadar calıştım acıyın bana bacılar
zelalim cok sükür bugün iyiydi bo bol analara ciciler sattık
ama ben ama bugün sabah 9 daaaaaaaaaannn akşam 10 aaaaaa kadar calıştım acıyın bana bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?