Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi olmana sevindim canım bende iyiyim gel sarılalım valla özledim seni

aleyküm selam nasılmış iyimiymiş canım
konuşursan benden de selam söyle

nasıl olsunki canım annesini çok özlüyomuş ama acılarından kurtulduğu için tek tesellisi bu oluyomuş yarın anneciğinin duası varmış hepimizden dua istiyo canım

nasıl olsunki canım annesini çok özlüyomuş ama acılarından kurtulduğu için tek tesellisi bu oluyomuş yarın anneciğinin duası varmış hepimizden dua istiyo canım

Allah yardımcıları olsun canım acıları çok büyük ve atlatmaları da kolay değil ne desek boş

iyiyim cicişler siz nasılsınız ben bugün cok yoruldum ama size bakmadan da edemedim ama kararlıyım 12 oldumu yatcam

hııım disiplinli bacım menim saat 12 de yatcan he tabi biz bırakırsak yatcan heheheheheee

Rabbim metukamın ve ailesinin yardımcısı olsun hele bide yarın anneler günü

evet ya tam üstüne tuz biber olacak

kıyamam sana canım satışlar nasıldı inş. açılmıştır işlerin

zelalim cok sükür bugün iyiydi bo bol analara ciciler sattık
hııım disiplinli bacım menim saat 12 de yatcan he tabi biz bırakırsak yatcan heheheheheee

ama ben ama bugün sabah 9 daaaaaaaaaannn akşam 10 aaaaaa kadar calıştım acıyın bana bacılar

zelalim cok sükür bugün iyiydi bo bol analara ciciler sattık

ama ben ama bugün sabah 9 daaaaaaaaaannn akşam 10 aaaaaa kadar calıştım acıyın bana bacılar

kıyamam sana uyu dinlen tabi canım menim yarında çalışacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…