hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
hb bitanem...prenses tepiniyor içerde teyzesi...
saram kuşum gerçek testere bizim topikte sen bizim topiği seyretkız zeloş mende tnt kanalında testere 3 e bakıyom ne heyecanlı filim o yüzden geç yazıyom
balım öyle herşeyi kafana takma şükür sende busemizde iyisiniz inş. Rabbimin izniyle dahada iyi olcanız içini ferah tut balımmmmm
hb bitanem...ya topice girdim biraz göz atayım dedim atmaz olaydım...gece gece moralim attı valla...zuleyha nikli bir hamile gelmiş şekerle ilgili bişeyler yazmış...benimde canım sıkıldı ona üzüldüm...doktor bebeğinde gerileme var demiş şekeri yükselmiş sanırım...onun yazdıklarına baktım...bende bu akşam ilk defa taze fasulyeli pilav yedim...fazla yemedim ama yinede kızın yazdıklarını okuyunca moralim attı....
enişteniz ses veremez artıkkkk
leyloşşşşşşşşşşş ve bıdık hoş geldinşzzzzzzzzzzzzzzz
tatlım her olay herkeste aynı olacak diye bişey yokki niye bozuyosun moralini sen iyisin busemiz iyi gerisini merak etme
hb bitanem...ya topice girdim biraz göz atayım dedim atmaz olaydım...gece gece moralim attı valla...zuleyha nikli bir hamile gelmiş şekerle ilgili bişeyler yazmış...benimde canım sıkıldı ona üzüldüm...doktor bebeğinde gerileme var demiş şekeri yükselmiş sanırım...onun yazdıklarına baktım...bende bu akşam ilk defa taze fasulyeli pilav yedim...fazla yemedim ama yinede kızın yazdıklarını okuyunca moralim attı....
busede seni öpüyor teyzesi...yerim onu men öp benim için sara teyzen seni öpüyomuş de
insanın elinde değil...acayip pinpirikli olmuşum bu konuda kızın yazdıklarını okuyunca bunu daha iyi anladım...Rabbim inşallah busemi kucağıma alana kadar ve aldıktan sonrada böyle güzel devam etmemizi nasip etsin inşallah sağlıklı olarak...moral ve destek için teşekkürler zeloşum benim...tatlı arkadaşım...topicte gelişmeler varmı kızın yazdıklarını okuduktan sonra konuşulanlara hiç bakamadım...saram kuşum gerçek testere bizim topikte sen bizim topiği seyret
balım öyle herşeyi kafana takma şükür sende busemizde iyisiniz inş. Rabbimin izniyle dahada iyi olcanız içini ferah tut balımmmmm
hayırdır yeterim yoksa sen eniştemi iptalmi ettin
saol saracım ya...sizlerde olmasanız varya acayip moral oluyorsunuz bana...Allahım sizden razı olsun gülüm benim...yüreğiniz gibi güzel evlatlar nasip etsin Rabbim sizlerede inşallah...
herkesin bünyesi farklı be leylacım kafanda büyütme öyle hemen. içini ferah tut sen. busecim kendini korur üzmez seni. aklına kötü kötü şeyler getirme . buarada taze fasulye yemen yasakmı? şekerle ilgilimi yani??? abowwwwww ben fasulyesiz bir hiçim pts. benimde şeker yüklemem var ödüm koptu bak şimdi taze fasulyeden ayrı kalcam diye
herkesin bünyesi farklı be leylacım kafanda büyütme öyle hemen. içini ferah tut sen. busecim kendini korur üzmez seni. aklına kötü kötü şeyler getirme . buarada taze fasulye yemen yasakmı? şekerle ilgilimi yani??? abowwwwww ben fasulyesiz bir hiçim pts. benimde şeker yüklemem var ödüm koptu bak şimdi taze fasulyeden ayrı kalcam diye
aminnnnnnnnn bitanem...inşallah saracım...duanızı eksik etmeyin tatlım benim...Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar versin bitanem...amiiiiiiin leylacım Allahım sizleride bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah
nehircim taze fasulyenin şekerle ilgisi olduğunu sanmam çok yağlı olmadığı sürece menim annem şeker hastası ama fasulye yiyo ama yağını çok az koyar hep
selam kızlar iyi geceleeer.bugün anneler günü
saram kuşum gerçek testere bizim topikte sen bizim topiği seyret
hayırdır yeterim yoksa sen eniştemi iptalmi ettin
evettttttttttttttttttttttttt:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
kızlarrrrrrrr bunalr size annelr günü hediyesiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 191461 Eki Görüntüle 191462 Eki Görüntüle 191463 Eki Görüntüle 191464 Eki Görüntüle 191465 Eki Görüntüle 191466 Eki Görüntüle 191467
busede seni öpüyor teyzesi...
insanın elinde değil...acayip pinpirikli olmuşum bu konuda kızın yazdıklarını okuyunca bunu daha iyi anladım...Rabbim inşallah busemi kucağıma alana kadar ve aldıktan sonrada böyle güzel devam etmemizi nasip etsin inşallah sağlıklı olarak...moral ve destek için teşekkürler zeloşum benim...tatlı arkadaşım...topicte gelişmeler varmı kızın yazdıklarını okuduktan sonra konuşulanlara hiç bakamadım...
kız yeter enişteme neler yapıyon sen bakim
kızlarrrrrrrr bunalr size annelr günü hediyesiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 191461 Eki Görüntüle 191462 Eki Görüntüle 191463 Eki Görüntüle 191464 Eki Görüntüle 191465 Eki Görüntüle 191466 Eki Görüntüle 191467
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?