Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız zeloş mende tnt kanalında testere 3 e bakıyom ne heyecanlı filim o yüzden geç yazıyom
saram kuşum gerçek testere bizim topikte sen bizim topiği seyret
balım öyle herşeyi kafana takma şükür sende busemizde iyisiniz inş. Rabbimin izniyle dahada iyi olcanız içini ferah tut balımmmmm
enişteniz ses veremez artıkkkk

leyloşşşşşşşşşşş ve bıdık hoş geldinşzzzzzzzzzzzzzzz

hayırdır yeterim yoksa sen eniştemi iptalmi ettin

tatlım her olay herkeste aynı olacak diye bişey yokki niye bozuyosun moralini sen iyisin busemiz iyi gerisini merak etme

saol saracım ya...sizlerde olmasanız varya acayip moral oluyorsunuz bana...Allahım sizden razı olsun gülüm benim...yüreğiniz gibi güzel evlatlar nasip etsin Rabbim sizlerede inşallah...

herkesin bünyesi farklı be leylacım kafanda büyütme öyle hemen. içini ferah tut sen. busecim kendini korur üzmez seni. aklına kötü kötü şeyler getirme . buarada taze fasulye yemen yasakmı? şekerle ilgilimi yani??? abowwwwww ben fasulyesiz bir hiçim pts. benimde şeker yüklemem var ödüm koptu bak şimdi taze fasulyeden ayrı kalcam diye

yerim onu men öp benim için sara teyzen seni öpüyomuş de
busede seni öpüyor teyzesi...
insanın elinde değil...acayip pinpirikli olmuşum bu konuda kızın yazdıklarını okuyunca bunu daha iyi anladım...Rabbim inşallah busemi kucağıma alana kadar ve aldıktan sonrada böyle güzel devam etmemizi nasip etsin inşallah sağlıklı olarak...moral ve destek için teşekkürler zeloşum benim...tatlı arkadaşım...topicte gelişmeler varmı kızın yazdıklarını okuduktan sonra konuşulanlara hiç bakamadım...

saol saracım ya...sizlerde olmasanız varya acayip moral oluyorsunuz bana...Allahım sizden razı olsun gülüm benim...yüreğiniz gibi güzel evlatlar nasip etsin Rabbim sizlerede inşallah...

amiiiiiiin leylacım Allahım sizleride bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah

nehircim taze fasulyenin şekerle ilgisi olduğunu sanmam çok yağlı olmadığı sürece menim annem şeker hastası ama fasulye yiyo ama yağını çok az koyar hep

Son düzenleme:

hayır tatlım taze fasulye yasak değil..sebzenin her türünü yiyebilirsin...sadece pilav yasak....oda haftada 4-5 kaşık yiyebilirsin dedi diyetisyenim..ben fasulyenin içine biraz pirinç attım öyle pişirdim...ayrı ayrı pişirmedim..eşim zaten pilav hiç yemez...kalmasın diye öyle pişirdim...sana tavsiyem şekerden hamurişinden ve pilavdan uzak dur...kepek ekmeği ye mümkünse...şekeri olmayan insanda bile şeker çıkıyor benim gibi...inşallah senin yüklemenin sonucu güzel olur tatlım..ben diyetle düşürdüm ama diyete devam ediyorum...

aminnnnnnnnn bitanem...inşallah saracım...duanızı eksik etmeyin tatlım benim...Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar versin bitanem...
selam kızlar iyi geceleeer.bugün anneler günü

hg kelebekcim...

evettttttttttttttttttttttttt:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

amin leyloşum Rabbim busemizede egemizede herkesin evladınada hayırlı güzel uzun ömürler versin leyloşum gelişme olarak maonyam dr a gitti dr yumoşların güzel geliştiğini sölemiş inş. hep böle devam eder yeterim tester 2 oldu eniştemi ortadan kaldırdığını sölüyo ama ne şekilde kaldırdı bilmiyom yoruma açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…