Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar iyi geceleeer.bugün anneler günü
hg kelebekcim nasılsın kuzum üzülme bitanem inş. birgün bizlerde anne oluruz

yeterim yawyum çok sağol balım sana kızım diyebilirmiyim

maonyanın durumuna sevindim tatlişim...inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur...topicimiz hamilelerle dolup taşar inşallah tatlım....

ayy iyi bari pilav 10 sene görmesem aklıma gelmez o açıdan şanslıyım. kepek ekmeğini severim onu yerim sorun değil. ama bazen migrosa gidip cevizli ekmek alıyorum onuda yiyorum inşallah sorun yaratmaz ben zaten şeker ilacı kullanıyorum pco dan dolayı allah sonumu hayır etsin ozaman pazartesi bittim ben aman dikkat et kendine canım.

uykucuk geldi gözlerim mayıştı ben yatayım tam zamanı kaçırmıyım bu uyku nöbetini kaçırırsam yandım zombi gibi olurum iyice herkeslere iyi geceler diliyorum. anneler gününüz kutlu olsun kızlar. anneciklerinizinde ellerinden öperim. hayatta olmayanlara da allah gani gani rahmet eylesin inşallah. kendinize iyi bakın iyi geceler öpsün sizi civcivler

ceviz yiyebilirsin tatlım..doktor zaten cevizi öneriyor benim diyet listemdede var bebeğin beyin gelişimi için ceviz yemek çok önemli...hergün bir ceviziçi mutlaka ye..ben yiyorum...kahvaltıda...inşallah güzel geçer şeker yüklemen tatlım...sende kendine ve egemize dikkat et annesi...

yawyummmmmmmmmmmmmmm ciğer parem kocana ne yaptıysan yaptın ne yapayım yani yawyumu atıp el oğlunumu tutcammm kızım balammmmmm

analarınnnnnnnnnnn anasııııııııııııııııııı
biden anammmmmmmmmmmmm

çok sağol balımmmmmmmm seninde anneler günün kutlu olsun inş. bidahaki anneler gününe egemiz kucağında girersin iyi geceler öpt.byyyyyyyyyy

amin leyloşum amin leyloşum yetere yorum yapmamışsın zavallı eniştem ortalarda yok
ben topice geldim..herkese işaretleyip selam verdim ama yeter benim selamımı almadı nedense...gece gece biraz alınganlık yapayım...gerçi bu durumdan dolayı yorum yazmamış değilim ama konuyu tam bilmediğimden yorum yapmadım canım...eşi bir yeremi gitmiş ben bişey anlamadım valla...

iyi geceler tatlı rüyalar bitanem..seninde anneler günün kutlu olsun canım...

yiyorum zaten. cevizi balığı sütü peyniri yoğurdu bastıra bastıra söyledi doktorumuz. sağol canım inşallah

seninde anneler günün kutlu olsun bende senin annenin ellerinden öperim iyi geceler canım byyyy

leyloşşşşşşşşşşşşşşşş ve bıdık hoş geldiniz dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…