hg kelebekcimselam kızlar iyi geceleeer.bugün anneler günü
kızlarrrrrrrr bunalr size annelr günü hediyesiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 191461 Eki Görüntüle 191462 Eki Görüntüle 191463 Eki Görüntüle 191464 Eki Görüntüle 191465 Eki Görüntüle 191466 Eki Görüntüle 191467
kız ne yapayım eniştenizeeeeeeeeeeee
enişte enişte diye beynimi yedinizzzzzzzzzzzz
alın enişteniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amin leyloşum Rabbim busemizede egemizede herkesin evladınada hayırlı güzel uzun ömürler versinleyloşum gelişme olarak maonyam dr a gitti dr yumoşların güzel geliştiğini sölemiş inş. hep böle devam eder yeterim tester 2 oldu eniştemi ortadan kaldırdığını sölüyo ama ne şekilde kaldırdı bilmiyom yoruma açık
Eki Görüntüle 191469
hayır tatlım taze fasulye yasak değil..sebzenin her türünü yiyebilirsin...sadece pilav yasak....oda haftada 4-5 kaşık yiyebilirsin dedi diyetisyenim..ben fasulyenin içine biraz pirinç attım öyle pişirdim...ayrı ayrı pişirmedim..eşim zaten pilav hiç yemez...kalmasın diye öyle pişirdim...sana tavsiyem şekerden hamurişinden ve pilavdan uzak dur...kepek ekmeği ye mümkünse...şekeri olmayan insanda bile şeker çıkıyor benim gibi...inşallah senin yüklemenin sonucu güzel olur tatlım..ben diyetle düşürdüm ama diyete devam ediyorum...
teşekkür ederiz canım
hg kelebekcimnasılsın kuzum üzülme bitanem inş. birgün bizlerde anne oluruz
yeterim yawyum çok sağol balımsana kızım diyebilirmiyim
maonyanın durumuna sevindim tatlişim...inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur...topicimiz hamilelerle dolup taşar inşallah tatlım....
nayır bu benim enişten değil bize yutturamassın nerde eniştem ne yaptın ona
rica ederimmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmm canım zelal anammmmmmmmmmm
ayy iyi baripilav 10 sene görmesem aklıma gelmez o açıdan şanslıyım. kepek ekmeğini severim onu yerim sorun değil. ama bazen migrosa gidip cevizli ekmek alıyorum onuda yiyorum inşallah sorun yaratmaz ben zaten şeker ilacı kullanıyorum pco dan dolayı allah sonumu hayır etsin ozaman pazartesi bittim ben aman dikkat et kendine canım.
bak bakkkkkkkkkkkk böle yaptım enişteniiiiiiiiham ham hammm
yawyummmmmmmmmmmmmmm ciğer parem kocana ne yaptıysan yaptın ne yapayım yani yawyumu atıp el oğlunumu tutcammm kızım balammmmmm
uykucuk geldi gözlerim mayıştı ben yatayım tam zamanı kaçırmıyım bu uyku nöbetini kaçırırsam yandım zombi gibi olurum iyiceherkeslere iyi geceler diliyorum. anneler gününüz kutlu olsun kızlar. anneciklerinizinde ellerinden öperim. hayatta olmayanlara da allah gani gani rahmet eylesin inşallah. kendinize iyi bakın iyi geceler öpsün sizi civcivler
oh afiyet şeker olsun canım sen zaten ne zamandır diyetteydin yarasın kuzuma
ben topice geldim..herkese işaretleyip selam verdim ama yeter benim selamımı almadı nedense...gece gece biraz alınganlık yapayım..amin leyloşum aminleyloşum yetere yorum yapmamışsın zavallı eniştem ortalarda yok
uykucuk geldi gözlerim mayıştı ben yatayım tam zamanı kaçırmıyım bu uyku nöbetini kaçırırsam yandım zombi gibi olurum iyiceherkeslere iyi geceler diliyorum. anneler gününüz kutlu olsun kızlar. anneciklerinizinde ellerinden öperim. hayatta olmayanlara da allah gani gani rahmet eylesin inşallah. kendinize iyi bakın iyi geceler öpsün sizi civcivler
ceviz yiyebilirsin tatlım..doktor zaten cevizi öneriyor benim diyet listemdede var bebeğin beyin gelişimi için ceviz yemek çok önemli...hergün bir ceviziçi mutlaka ye..ben yiyorum...kahvaltıda...inşallah güzel geçer şeker yüklemen tatlım...sende kendine ve egemize dikkat et annesi...
ben topice geldim..herkese işaretleyip selam verdim ama yeter benim selamımı almadı nedense...gece gece biraz alınganlık yapayım...gerçi bu durumdan dolayı yorum yazmamış değilim ama konuyu tam bilmediğimden yorum yapmadım canım...eşi bir yeremi gitmiş ben bişey anlamadım valla...
iyi geceler tatlı rüyalar bitanem..seninde anneler günün kutlu olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?