Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yidim enişteniziiiiiiiiiii önce beynini yidim çok tatlıydı sorada tamamen yidimmmmmmmmmmmm

leyloşşşşşşşşşşşşşşşş ve bıdık hoş geldiniz dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız ben görmedim yeterim ya...gece gece şu zuleyha benim beynimi götürdü...iyimi bakmadım nedir..birde bu laptop habire donuyor onada kafam bozuldu..sabah beri eşim laptopla uğraştı yapmak için.format attırcaz sanırım...habire yazılar geç açılıyor...kusura bakma canım ya.... hb bu arada...kafa kalmadı bende valla...

kızlar biliyomusunuz ben geçen sene anneler gününe iki gün kala bebeğimi kaybetmiştim bugün onu hatırladım

canlar sağolun anneler günü mesajalrınız ok güzellllllllllllllllllllllllllllllll

kızlaaaaaar resmin üzerine tıklayın

Eki Görüntüle 191472
saram çok güzel bayıldım kuşum

leyloşum yeterim kocasını yemiş

seni af etmezdim amaaaaaa bıdığın hatrına gel öpemmmmmmmmmm

kızlar biliyomusunuz ben geçen sene anneler gününe iki gün kala bebeğimi kaybetmiştim bugün onu hatırladım

saram bitanem benim...üzülme ne olur...Rabbim inşallah meleğini gönderir sana canım arkadaşım benim...o seni cennette bekliyor annesi...inşallah Rabbim nurtopu gibi evlat verecek sanada tatlım...gece gece benide ağlattın ya...

amin leylacım ama ağlamanı istemem hep gül sen gül ki busemizde gülsün

saram çok güzel bayıldım kuşum

leyloşum yeterim kocasını yemiş
kız zeloşum bu yeter bizide yemesin bu topicte...ben onda bu potansiyeli görüyorum... gerçi hepinizi yer beni yemez malum bıdığına kıyamaz o dimi yetercim...
seni af etmezdim amaaaaaa bıdığın hatrına gel öpemmmmmmmmmm
iyiki bıdık var yoksa yanmıştım...her işten onun sayesinde sıyrılıyorum... gel bende seni öpem bitanem...

yaşasın bıdıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…