ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
saracım ben hem o topıkteyım hem bu topıkte burda neden kımse yok yaaaa
saracımm bişi sorcamm sen daha önce bi hamişlik yaşamıştın dimii
evet canım 7 haftalıkken düşük yaptım.
canım şimdi sen bana ben dr degilim diyeceksinn ama canım ya benim günüm geçti 1 günlügünede olsa nisanın 6 akşamı başlamıştı benimm bat günüm geçmeden test yapmıştım negatiff ti tabii ama onuu son ilişkiye göre hesplayıp yapmıştımm yarın yapsam acaba çıkarmıı
estağfurullah canım ne demek bildiğim bişey olsa seve seve cevap veririm men.tatlım günün geçtiyse yarın kanda bi baktır idrarda çıkmayabilir inşallah hamilesindir canım
sağol iyiyimcanım sen nasılsın
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
canım şimdi sen bana ben dr degilim diyeceksinn ama canım ya benim günüm geçti 1 günlügünede olsa nisanın 6 akşamı başlamıştı benimm bat günüm geçmeden test yapmıştım negatiff ti tabii ama onuu son ilişkiye göre hesplayıp yapmıştımm yarın yapsam acaba çıkarmıı
kız günümü geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tşkr ederimm canım günüm bugünle 2 ci gün geçmiş olacacakk ama bakalımm tabi son dkk ce yapmazsaa akşamdan berii belimm kopuyor yaaa herhaldee ce liyecek benimklsii beniii
neden yordun bu kadar kendini canımmmbende iyiyim ama biraz yorgunum bütün gün temizlik yaptım yemek yaptım şimdi oturdum birazdan çay yapacam
hoş geldinn yetercimm nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?