Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım 7 haftalıkken düşük yaptım.

canım şimdi sen bana ben dr degilim diyeceksinn ama canım ya benim günüm geçti 1 günlügünede olsa nisanın 6 akşamı başlamıştı benimm bat günüm geçmeden test yapmıştım negatiff ti tabii ama onuu son ilişkiye göre hesplayıp yapmıştımm yarın yapsam acaba çıkarmıı

estağfurullah canım ne demek bildiğim bişey olsa seve seve cevap veririm men.tatlım günün geçtiyse yarın kanda bi baktır idrarda çıkmayabilir inşallah hamilesindir canım

estağfurullah canım ne demek bildiğim bişey olsa seve seve cevap veririm men.tatlım günün geçtiyse yarın kanda bi baktır idrarda çıkmayabilir inşallah hamilesindir canım

tşkr ederimm canım günüm bugünle 2 ci gün geçmiş olacacakk ama bakalımm tabi son dkk ce yapmazsaa akşamdan berii belimm kopuyor yaaa herhaldee ce liyecek benimklsii beniii

kız günümü geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tşkr ederimm canım günüm bugünle 2 ci gün geçmiş olacacakk ama bakalımm tabi son dkk ce yapmazsaa akşamdan berii belimm kopuyor yaaa herhaldee ce liyecek benimklsii beniii

tatlım o halde yarın 3 gün olacak kanda kesin çıkar yarın bi test yap bizede müjde ver inşallah kırmızıların yerine yeğenlerim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…