bende iyiyim ama biraz yorgunum bütün gün temizlik yaptım yemek yaptım şimdi oturdum birazdan çay yapacam
neden yordun bu kadar kendini canımmm
canım tüp bebkten sonraki 3 ay çok önemlidir
inşş hamişsindir
tatlım o halde yarın 3 gün olacak kanda kesin çıkar yarın bi test yap bizede müjde ver inşallah kırmızıların yerine yeğenlerim gelir
saracım ben yaptım canımm çayy gel sen yorma kendinii beraber içerizzz
neden yordun bu kadar kendini canımmm
canım tüp bebkten sonraki 3 ay çok önemlidir
inşş hamişsindir
ayyy canımm inşallahhhhhhhh inşallahhh sizleree vermezmiyimm canımm müjdeyiiii kötüü günümdee hep yanımdaydınızz canımm arkadaşlarımm inşallahh iyi günlerimidee paylaşmayıı nasipp ederr rabbimmm
çok sağol ececim keşkeeee yakın olsaydık ne güzel olurdu ama içmiş kadar oldum ellerine sağlık
kızlar yengemi doğuma aldılarçok yakınızdır onunla yanında olmadığım için çok mutsuzum ne olur dua edin normal doğum yapıcak darısı hepimizn başına inşallah
yakın olsaydıkk bacımm işine bile yardımm ederdim vallaaa
kızlar yengemi doğuma aldılarçok yakınızdır onunla yanında olmadığım için çok mutsuzum ne olur dua edin normal doğum yapıcak darısı hepimizn başına inşallah
canım hayılısıyla kolay doğumlar olsun inşşkızlar yengemi doğuma aldılarçok yakınızdır onunla yanında olmadığım için çok mutsuzum ne olur dua edin normal doğum yapıcak darısı hepimizn başına inşallah
ayyy inşallahh yetercimm hesabıma göree 12-13 14-15 günleri eşim yanımda idi ama yumurtladım mıı o zaman onu bilmiyorummmm :26::26:
kızlar bende cy koydum kendıme kusburnu ıcıorm buyrun bana gelın esımde evde yok kızlar partısı yaparz valla yetercm sende hg
canım hayılısıyla kolay doğumlar olsun inşş
inşşş denk gelmiştir kızzzzzzzz
kızlar bende cy koydum kendıme kusburnu ıcıorm buyrun bana gelın esımde evde yok kızlar partısı yaparz valla yetercm sende hg
zeynepcimm inşallahh yigenin hayırlısı ilee alır yavrusunuu kucagınaa
ben yaptım canımm çayımıı koçişide başına oturttum o dolduruyor ben içiyorumm ama sohbet için gelirdim vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?