Sabırla Bebeğini Bekleyenler

neden yordun bu kadar kendini canımmm

canım tüp bebkten sonraki 3 ay çok önemlidir
inşş hamişsindir

ne bileyim yeterim kendimi kaptırdım mı kaptırıyorum işe bi sepette ütüm var ama onlarıda yarına bıraktım belim çok ağrıyo çay içip dinşenecem artık

tatlım o halde yarın 3 gün olacak kanda kesin çıkar yarın bi test yap bizede müjde ver inşallah kırmızıların yerine yeğenlerim gelir

ayyy canımm inşallahhhhhhhh inşallahhh sizleree vermezmiyimm canımm müjdeyiiii kötüü günümdee hep yanımdaydınızz canımm arkadaşlarımm inşallahh iyi günlerimidee paylaşmayıı nasipp ederr rabbimmm

kızlar yengemi doğuma aldılarçok yakınızdır onunla yanında olmadığım için çok mutsuzum ne olur dua edin normal doğum yapıcak darısı hepimizn başına inşallah

amiiiiiiiiiiin canım menim o günlerde gelecek inşallah en kısa zamanda

kızlar yengemi doğuma aldılarçok yakınızdır onunla yanında olmadığım için çok mutsuzum ne olur dua edin normal doğum yapıcak darısı hepimizn başına inşallah
canım hayılısıyla kolay doğumlar olsun inşş
ayyy inşallahh yetercimm hesabıma göree 12-13 14-15 günleri eşim yanımda idi ama yumurtladım mıı o zaman onu bilmiyorummmm :26::26:

inşşş denk gelmiştir kızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…