Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin leylacım ama ağlamanı istemem hep gül sen gül ki busemizde gülsün

sende kendini üzme saracım...geçmişi düşünme zeloşumunda dediği gibi geleceğe hep umutla bak olurmu tatlım...Rabbim inşallah herşeyi yoluna koyar kullarının üzülmesini asla istemez Yüce Mevlam...

kuzum hadi sen yırttın biz ne yapcaz hemen kaçsakmı acaba kocasını yiyen bize neler yapar kimbilir:18::18::18::18::18:
şidetle tafsiye ederimmmmmmmmmmmm hepiniz yiyinnn eşleriniziiiiiiiiiiiii

yok canım sağol ben almıyım adam dokunur bana hem bizim topiğe bi zalım yeterrrrrrrrrrrrr

amenna ona şüphe yok canım ama insan düşünmeden de edemiyo işte ama olsun eminim Rabbim bizede meleklerimizi gönderecek.

Son düzenleme:

yeterim sizlerede kıyamaz zeloşum...sen rahat ol...
amenna ona şüphe yok canım ama insan düşünmeden de edemiyo işte ama olsun eminim Rabbim bizede meleklerimizi gönderecek.

amin bitanem...inşallah gönderecek Rabbim meleklerinizi...

kızlar ben yarın olmucam manisaya gitcez :86::86: hepinizi çok özlücem artık p.tesi gelirim kendinize iyi bakın ben ufak ufak kaçayım sabah erken kalkcam hepinizi çoook seviyorum ve öpüyorum Allaha emanet olun canlarım tekrar anneler gününüzü kutluyorum byyyyyyy

kızlarrrrrrrrrrr herifffffffff mideme oturduuuuuuuuuuuu yatacağımmmmmmmmmmm hazmetmek içinnnnnnnnnnnn

kızlar size doyum olmaz ama sırtım çok ağrıdı..busede tekmeleri sıralıyor..uzanmam lazım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...iyi geceler..sizlerin ve annelerinizin anneler günü kutlu olsun...çok öptüm şekerler...

güle güle git güle güle gel canım seni özleyecem seninde anneler günün kutlu olsun öptüm byyyyy

sende dinlen canım senin ve annenin anneler günü kutlu olsun iyi geceler öptüm byyyyy

hayırlı yolculuklar tatlım..kendini fazla özletme zeloşum...

kuzum güle güle git gelll
seninde anneler günün kutlu olsunnnn bebişin olmadan geçirdiğin son anneler günü olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…