amin leylacım ama ağlamanı istemem hep gül sen gül ki busemizde gülsün
yaşasın bıdıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzum hadi sen yırttın biz ne yapcaz
kız zeloşum bu yeter bizide yemesin bu topicte...ben onda bu potansiyeli görüyorum...gerçi hepinizi yer beni yemez malum bıdığına kıyamaz o dimi yetercim...
iyiki bıdık var yoksa yanmıştım...her işten onun sayesinde sıyrılıyorum...gel bende seni öpem bitanem...
şidetle tafsiye ederimmmmmmmmmmmm hepiniz yiyinnn eşleriniziiiiiiiiiiiii
sende kendini üzme saracım...geçmişi düşünme zeloşumunda dediği gibi geleceğe hep umutla bak olurmu tatlım...Rabbim inşallah herşeyi yoluna koyar kullarının üzülmesini asla istemez Yüce Mevlam...
Rabbim inşallah hepinize güzel bıdıklar nasip etsin canlarım ya...
kuzum hadi sen yırttın biz ne yapcazhemen kaçsakmı acaba kocasını yiyen bize neler yapar kimbilir:18::18::18::18::18:
yok canım sağol ben almıyım adam dokunur banahem bizim topiğe bi zalım yeterrrrrrrrrrrrr
kuzum hadi sen yırttın biz ne yapcazhemen kaçsakmı acaba kocasını yiyen bize neler yapar kimbilir:18::18::18::18::18:
yok canım sağol ben almıyım adam dokunur banahem bizim topiğe bi zalım yeterrrrrrrrrrrrr
yeterim sizlerede kıyamaz zeloşum...sen rahat ol...kuzum hadi sen yırttın biz ne yapcazhemen kaçsakmı acaba kocasını yiyen bize neler yapar kimbilir:18::18::18::18::18:
amenna ona şüphe yok canım ama insan düşünmeden de edemiyo işte ama olsun eminim Rabbim bizede meleklerimizi gönderecek.
kızlar ben yarın olmucam manisaya gitcez :86::86: hepinizi çok özlücem artık p.tesi gelirim kendinize iyi bakın ben ufak ufak kaçayım sabah erken kalkcam hepinizi çoook seviyorum ve öpüyorum Allaha emanet olun canlarım tekrar anneler gününüzü kutluyorum byyyyyyy
kızlar size doyum olmaz ama sırtım çok ağrıdı..busede tekmeleri sıralıyor..uzanmam lazım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...iyi geceler..sizlerin ve annelerinizin anneler günü kutlu olsun...çok öptüm şekerler...
kızlar ben yarın olmucam manisaya gitcez :86::86: hepinizi çok özlücem artık p.tesi gelirim kendinize iyi bakın ben ufak ufak kaçayım sabah erken kalkcam hepinizi çoook seviyorum ve öpüyorum Allaha emanet olun canlarım tekrar anneler gününüzü kutluyorum byyyyyyy
kızlarrrrrrrrrrr herifffffffff mideme oturduuuuuuuuuuuu yatacağımmmmmmmmmmm hazmetmek içinnnnnnnnnnnn
sende dinlen canım senin ve annenin anneler günü kutlu olsun iyi geceler öptüm byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?