korkma canım yaa diyecem ama bende korkuyorummm
20 likleri çektireceğimde benimde kabusum olmuştuuuuuuuuuuuuuu
bunlar çok tatlı kızzzzzzz
slm kızlarrrrrrrr
canım bide benimkier problemli öyle her yerde çekilmiyo ağız ve diş çene cerrahisinde ameliyat ortamında lınması gerekiyo 20 lik dişler o yüzden korkuyom ama bi gün cesaretimi toplayıp gidecemde ne zaman bilmiyom işte
cnm işim çoktu ev savaş alanına dönmüştü.yazlıkla kışlıklarıda ayırım dedim transferiim olmadan önce.merak etmeyin die haber verip çıktım hemenmaonyaaaaaaaaaaaaaaaaa neden sustun kız????
maonyam beni çıldırtıyosun geliyosun yazmadan gidiyosunyiğenin iyi yapmış yatağına işemiş
2 gün önceden oldum ama olsun buna da şükür adet olamayan arkdaşlar var bunada şükrediyorum
cnm korkma bunu hergün çekecene ağrısını.çektirdir derim.bende 2sini birden çektirdim 6 dikiş atıldı dişimeee.ama şükür atlattım.ilk gece çok ağrıo çekilince sonrası paha biçilmezben korkudan 20 lik dişlerimi bile çektirmiyorumki kesinlikle çekilmeleri gerkiyo ağrısı tuttuğu zaman ağzımı hiç açamıyorum
saol cnmhoşgeldin maonyaaaacım
slm canımm hoş geldinnn
canım benimkilerde problemli olduğu için çene cerahisinde çekildi hatta birine dikiş tatcaktı dr rica ettim ne olur dedim atmadııı
cnm korkma bunu hergün çekecene ağrısını.çektirdir derim.bende 2sini birden çektirdim 6 dikiş atıldı dişimeee.ama şükür atlattım.ilk gece çok ağrıo çekilince sonrası paha biçilmez
büyüsünde bebiş olsun yumoşlar inşşşşşşşşşşşyeterim büyüyolar yumoşlarımmm inşşş buna şükürrrr
canım banada dikiş atılacak dendi bi hafta sonrada dikişler alınıyomuş çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok onuda biliyorum
geçmiş olsun canım eninde sonunda çekecem ama cesaretimi toplamam lazım
büyüsünde bebiş olsun yumoşlar inşşşşşşşşşşş
evet dikiş zormuş canımmm
saram bende resim ekliyorum ama hareket etmiyorlar :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?