Sabırla Bebeğini Bekleyenler

20 likleri çektireceğimde benimde kabusum olmuştuuuuuuuuuuuuuu

canım bide benimkier problemli öyle her yerde çekilmiyo ağız ve diş çene cerrahisinde ameliyat ortamında lınması gerekiyo 20 lik dişler o yüzden korkuyom ama bi gün cesaretimi toplayıp gidecemde ne zaman bilmiyom işte

canım benimkilerde problemli olduğu için çene cerahisinde çekildi hatta birine dikiş tatcaktı dr rica ettim ne olur dedim atmadııı

maonyaaaaaa hoş geldinnnnnnnnn yumoşlar ne alemede kızzzzzzzzzz büyütünmüüüüüüü

maonyaaaaaaaaaaaaaaaaa neden sustun kız????
cnm işim çoktu ev savaş alanına dönmüştü.yazlıkla kışlıklarıda ayırım dedim transferiim olmadan önce.merak etmeyin die haber verip çıktım hemen
maonyam beni çıldırtıyosun geliyosun yazmadan gidiyosun yiğenin iyi yapmış yatağına işemiş

2 gün önceden oldum ama olsun buna da şükür adet olamayan arkdaşlar var bunada şükrediyorum
ayy cnm ne güzel düşünmüşsün binlerce şükürrrr
ben korkudan 20 lik dişlerimi bile çektirmiyorumki kesinlikle çekilmeleri gerkiyo ağrısı tuttuğu zaman ağzımı hiç açamıyorum
cnm korkma bunu hergün çekecene ağrısını.çektirdir derim.bende 2sini birden çektirdim 6 dikiş atıldı dişimeee.ama şükür atlattım.ilk gece çok ağrıo çekilince sonrası paha biçilmez
hoşgeldin maonyaaaacım
saol cnm
slm canımm hoş geldinnn

saol cnm

canım benimkilerde problemli olduğu için çene cerahisinde çekildi hatta birine dikiş tatcaktı dr rica ettim ne olur dedim atmadııı

canım banada dikiş atılacak dendi bi hafta sonrada dikişler alınıyomuş çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok onuda biliyorum

cnm korkma bunu hergün çekecene ağrısını.çektirdir derim.bende 2sini birden çektirdim 6 dikiş atıldı dişimeee.ama şükür atlattım.ilk gece çok ağrıo çekilince sonrası paha biçilmez

geçmiş olsun canım eninde sonunda çekecem ama cesaretimi toplamam lazım

yeterim büyüyolar yumoşlarımmm inşşş buna şükürrrr
büyüsünde bebiş olsun yumoşlar inşşşşşşşşşşş

evet dikiş zormuş canımmm
saram bende resim ekliyorum ama hareket etmiyorlar :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

büyüsünde bebiş olsun yumoşlar inşşşşşşşşşşş

evet dikiş zormuş canımmm
saram bende resim ekliyorum ama hareket etmiyorlar :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

tatlım bazı resimlerin boyutları büyük olduğu için hareket etmiyo öyle resimlerin hareketini görmek için resmin üzerine tıklamak gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…