Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr bende çıkıyrmmmm hoşçakalın allaha emanet olun.yrn görüşmek dileğiyleee

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece sihirliada
adacım sessiz sedasız nereye gittin

kızlar elektrkler bı geldı bı gıttı kusuruma bakmayın ıı gecelr dıyemedım sızlere yarın herksın hayrlı haberlerını alırız ınsss

günaydın hanımlarrr kıslarr eşim ögleden sonra pc yaptırmaya götürecek bi tanıdıga bilmem ne zaman gelir pc yim belki 1 hafta gelmez beni mrk etmeyin canlarım bu arada daha hastalanmadım dr gidemiyorum eşim evde oldugu için çarşambaya kadar olmazsa çarşamba gidecegim kısmetse ama hiç bi belirtii yok akşam bel agrısından kıvranıyordum şimdi o bile yok acabaaaa :26::26::26:inşallahh güzel haberlerle dönerimm bacılarımm öptüm hepiniziii

kuzu hiç sağlık ocağı yokmu yakınlarında yaaaaaaaaa
merak ettim bennnn :18::18::18::18::18:
bana mesaj attt mutlaka güzel haberle inşşşş

kuzu hiç sağlık ocağı yokmu yakınlarında yaaaaaaaaa
merak ettim bennnn :18::18::18::18::18:
bana mesaj attt mutlaka güzel haberle inşşşş

canım saglık ocagı var ama gidemiyom eşim şimdi biyere gitti ama hemen gelir ona söylemedim benim umutlanmam yeterlii eger güzel haber alırsam süpriz<z yapacam onadaa yoksa söylemeyi düşünmüyorumm

canım saglık ocagı var ama gidemiyom eşim şimdi biyere gitti ama hemen gelir ona söylemedim benim umutlanmam yeterlii eger güzel haber alırsam süpriz<z yapacam onadaa yoksa söylemeyi düşünmüyorumm

anladım güzelik ama bir an önce baktır ona göre dr gidersin tedbirli olmak gerekiyorrrr biliyorsun umarım bıdık vardır sendeeeeeeee

Sabah duası

allah&#8217;ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve ...bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.

Allah&#8217;ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.

Allah&#8217;ım! Bana helal kazanıp,helal yemeği nasip et.

Allah&#8217;ım! Bana son nefeste imanla göçmeyi nasip et.

Allah&#8217;ım! Bana hakkı hak,batılı batıl göster;hakka sarılıp batıldan kaçmayı nasip et.

Allah&#8217;ım! Beni sevdiğin kullar arasına kat,beni çok sabreden,çok şükreden kullarından eyle,çok çok anayım (zikredeyim) ömrüm sevdiğin,razı olacağın işlerle (amellerle) geçsin.bana ilim ve takva sahibi olmayı nasip et.sıhhat ve afiyette daim eyle.

Allah&#8217;ım! Evlatlarımıza da sıhhat ve afiyet,hayırlı işlerinde muvaffakiyet ver, umduklarına nail, korktuklarından emin eyle, kendilerini alim ve salih kişilerden eyle.onlara islamı sevmeyi ve islama hizmet etmeyi nasip et.rızıklarını genişlet, ömürlerini mutlu kıl.her türlü kötü göz ve akıbetten muhafaza buyur.

Allah&#8217;ım! Mümin kardeşlerimizden hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda,sıkıntıda olanlara gönül ferahlığı ver.

Allah&#8217;ım! ümmeti muhammedi kafirlerin ve zalimlerin boyunduruluğundan kurtar ve uyanıklık ver.

Allah&#8217;ım! Akrabalarımdan ve sevdiklerimden imanla ahirete göçenlere kabir azabı gösterme;mekanlarını cennet eyle. Sağ olanlara sıhhat ve selamet ver.hidayet nasip ederek islamı sevmek ve islama hizmet etmek şerefine nail eyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…