Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynocum seninde anneler günün kutlu olsun canım nerelerdesin özledim seni

canım benim bende seni cok ozledim saram.. senin de kutlu olsun tatlım..nasılsın?

bu eklerde cok sirinmis... fıstık nasılsın? karsılasamadık senle ne zamandır... güzel damadım benim..hehe..

heyyyyyyyyytttttt nirdisinizzzzzz bacılarrrrrr..... :84::84::84::84::84::84:
gelsenize ama buraya.. özledim hepinizi toplu olarak......

yeter gibi bende bagiriyorum bakalım ise yaricak mi... (bu arada nasılsın yetercim )...

canım benim bende seni cok ozledim saram.. senin de kutlu olsun tatlım..nasılsın?

bu eklerde cok sirinmis... fıstık nasılsın? karsılasamadık senle ne zamandır... güzel damadım benim..hehe..

hg anamm benim sen de sık girmiyosun galiba:26: ben iyiyim tatlım sen nasılsın

zeeloşşşşşşş... gelsene tatlım bak bize saradan sonra selin de araklanacak malzeme veriyo..isleri büyütebiliriz artıkın...

hg anamm benim sen de sık girmiyosun galiba:26: ben iyiyim tatlım sen nasılsın

tatlım bi 3 hafta misafirlerle ugrastım o zaman giremedim.. genelde giriyorum.. kızları görmeden rahat edemiyorum valla... ama tabii yaz geldi artık disarda daha cok is oluyor.. kış kadar cok evde durmuyorum artık.... sen nasılsın tatlım? seni de özledim valla yanim..

canım sara zaten eklentilerin anası yoksa babası mı desem
izin aldım da yapyom yoksa ben kiiiim eklenti kiiiiim

aboovvvv yoksa sende saramdan mı araklıyosun?? ben sen kendin buldun sanmıstım.. desene sende bizdensin..hehehe... eklentinin altına itina ile sara dan araklanmıstır yazmak lasım..hehehe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…