Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar beni emrak etmişsinizdir die yazayım dedim.
dün gece 2de yattım.sabahta 11:45de kalktım.tüp bebek merkezini aradım beni arıcaklardı aramadılar.aradım sizi aramayı unutmuşlar acil buraya gelmeniz gerek doktor 12den sonra ameliyata girecek dediler.evden nasıl çıktığımı bilmedim.ağdasız bi şekilde :90:kahvaltı bile yapmadan çıktım.açlıktan ölüyodum orda.her gitmemde kan alıyolar ona göre ilacın dozunu ayarlıyolar.dozumu hala düşürmediler.doktor bugün düşürürüz dedi ama galiba kan tahlilim güzel çıkmadı aynı doza devam ediyrm.yomoşlarım çok iyiler.çatlamasınlar die ayrı iğne yapıyrm.akşamda merionel yapıyrm günde 2 iğnem var.kızlar tüp ebbekten sonra ilişkiye giriliomu.önce girmeyede ben korkuyrm bebeğim olurda onu yumurta die toplarlar diyorummm:86:çok saçma belki ama beni aydınlatınnnn

maonyam neşeli bebem benimmmmmmm inş. herşey yolunda gider canım tüp bebek vesile olur bebişinin gelmesine canım biz giriyoduk yumoşlar çatlamadığı için problem olmaz rahat olun
merhaba kızlaaaaaaaaaar men geldiiiiiiiiim
sarammmmm kuşum hg canım nasılsın görüşmeyeli inş. iyisindir balımmmmm
hoş geldin saracımm nasılsınn
ececim çiçeğim nasılsın şeker sen neler yapıyosun bakimmm

her şey güzel gitisin inşşş
kuzum opu ya kadar ilişki olabilir ama opu dan sonraaaa yasak

zelalcımm iyiym canımm ne zamandır görüşemiyoruzz

kızlar sizde ne var ne yokkk.ayy bir gün evde olmasam eve girer girmez üstümü çıkarmadann size koşuyrmmm bağımlılık yarattı bu kk bendeee

geçen yiyenimle gittim doktoraaa işediği günn doktorun masaına saldırdı içeri girer girmez.herkes benim sandıı çok mutluu oldummm:90:

kızlar sizde ne var ne yokkk.ayy bir gün evde olmasam eve girer girmez üstümü çıkarmadann size koşuyrmmm bağımlılık yarattı bu kk bendeee

caımm tedavinin iyi gitmesine sevindim inşallahh hayırlı sonuçlar alırsın canımm iyiyim canım bendee adetim geçti beklemedeyimm rabbim inşallah gönlümüze göre verirr

eceeeeeeeeeeeeeeee sen ne yaptınnnn adet oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…