tatlım cok güzel..taze evliler sizi.... Bol bol keyfini cıkartın insallah.....Neseniz, huzurunuz eksik olmasın tatlım...
pikepolat, SENDE HOŞ GELDİİİN CANIIIMMM
Eki Görüntüle 191957 Eki Görüntüle 191957 Eki Görüntüle 191957 Eki Görüntüle 191957 Eki Görüntüle 191957
saol bitanem...iyiyim çok şükür...minnoşta iyi zeyno teyzesi...tepikliyor arada bir..sen nasılsın canım?işlerini bitirdin mi tatlım?a. selam tatlımnasılsın gülüm..bal cöremm.. minnos nasıl annesi?
,LeYLa_21+, HOŞ GELDİNN LEYLACIIIMM
Eki Görüntüle 191956 Eki Görüntüle 191956 Eki Görüntüle 191956 Eki Görüntüle 191956
masallah canımnasıl tatlım, yumusak bi enerjin var öyle senin...
teşeekür ederim bi taneemmm
allah razı olsun allah en kısa zamanda
seniYapsın inşallaaaaa
[ı]
saol bitanem...iyiyim çok şükür...minnoşta iyi zeyno teyzesi...tepikliyor arada bir..sen nasılsın canım?işlerini bitirdin mi tatlım?
Hb edancım...nişan yıldönümün kutlu olsun..kız senin evlilik tarihi tam busenin doğum günü oluyor...16 temmuz..[/ı]
kız yerim seni..tatlı bicir.....
amin canım.. insallah cümlemiz olur böyle..sonra da bölee insallah
saol bitanem...iyiyim çok şükür...minnoşta iyi zeyno teyzesi...tepikliyor arada bir..sen nasılsın canım?işlerini bitirdin mi tatlım?
hb edancım...nişan yıldönümün kutlu olsun..kız senin evlilik tarihi tam busenin doğum günü oluyor...16 temmuz..
SAĞOL CANIM DA ANLAYAMADIM yumusak bi enerjin var öyle senin
iyiyim hamd olsun tatlımm.. Orta karar gidiyoruz iste.. Sen de iyi ol.. Yerim fıstıgimin tepüklerini..
yani tatlım.. Böle çicek kokulu... Mis gibi... Insanın içini açan cinsten.... Cok güzel yanim seker...Allah bozmasın tatlım....
saraaaaaaa... Zelosssssssssss.... Nerdesinizi bacılarrrr???
Kızlar ne yemek var aksama..menü nasıl? Ben napsam acabag???:26::26::26:
hıımm inşalaa canım çok sağol tşk ederim ya inan
dün ailelerle pikniğe gitmiştik eşim gel foto çekelim
diyodu ama ben çekiniyodum sanki evli değilde
sevgili gibiydik bazen öyle güzel duygular oluyo içimizde
ama çoğu zaman da bir birimizi Eki Görüntüle 191963 Eki Görüntüle 191963 yiyiyoruzz
canım ben bugün bi kabak güveci yapım dedim hiç yapmamıştım bugün deniyorum
inşalla güzell olur :26::26::26:
tatlım onlar tuzu biberi olsun..... Huzurunuz daim olsun.....
Sen neler yapıyosun seker? Calisiyo musun ? Bide kac yasındaydım tatlım... Yani seni tanimak icin soruyorum..( tabi ki cevaplamak istersen.. Yok özel dersen saygiyla karsilarim canım)
hımm... Güzell.. Güzel olur tatlım merak etme..... Bende mantı mı yapsam acaba :26::26:
hımm... Güzell.. Güzel olur tatlım merak etme..... Bende mantı mı yapsam acaba :26::26:
seker ben cikip acil yemek yapmaya baslimm.. Esim gelir birazdan.... Iyi bak kendine seker... :79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?