amin bitanem...tahmini usg ye göre 12-16 temmuz gibi gözüküyor..inşallah tam vaktinde doğar teyzesi...hadii yaa ne güzeell çok sevindim allah bi sancıyla kurtarır inşalaa
desene ben her sene evlilik yıl dönümü kutlayacam busecimde kendi
doğum gününü kuylayacak oohh ohh ne güzell
iyiyim hamd olsun tatlımm.. orta karar gidiyoruz iste.. sen de iyi ol.. yerim fıstıgimin tepüklerini..
yani tatlım.. böle çicek kokulu... mis gibi... insanın içini açan cinsten.... cok güzel yanim seker...Allah bozmasın tatlım....
sara gelmemiş hakkaten..temizliğemi daldı yoksa...geçmişede bakmadım ben..inşallah hasta falan değildir..ama zeloş manisaya gidecekti..daha gelmemiştir...gece girer büyük ihtimal zeloşum...ay bende bilmiyorum akşama ne yapsam...yapasımda yok zeynocum..sen menüyü ver bakayım bana...saraaaaaaa... zelosssssssssss.... nerdesinizi bacılarrrr???
kızlar ne yemek var aksama..menü nasıl? ben napsam acabag???:26::26::26:
selincim sende hg tatlım..nasılsın canım?geçen sana söylediğim ilacın adını bulamadım ya...
heyyyyyyyyyyyyyyyy sesimi duyan yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amin bitanem...tahmini usg ye göre 12-16 temmuz gibi gözüküyor..inşallah tam vaktinde doğar teyzesi...
sara gelmemiş hakkaten..temizliğemi daldı yoksa...geçmişede bakmadım ben..inşallah hasta falan değildir..ama zeloş manisaya gidecekti..daha gelmemiştir...gece girer büyük ihtimal zeloşum...ay bende bilmiyorum akşama ne yapsam...yapasımda yok zeynocum..sen menüyü ver bakayım bana...
belkide aynı ilaçtır tatlım...şifa olur inşallah selincim...olsun tatlım ama aynı senin dediğin gibi toz halinde ilaç suya atıp içiliyo
pc başında değildim o yüzden leyloşum yoksa duymazmıyım sesini
amiin inşalla canım
belkide aynı ilaçtır tatlım...şifa olur inşallah selincim...
amin edancım..
amin bitanem...tahmini usg ye göre 12-16 temmuz gibi gözüküyor..inşallah tam vaktinde doğar teyzesi...
sara gelmemiş hakkaten..temizliğemi daldı yoksa...geçmişede bakmadım ben..inşallah hasta falan değildir..ama zeloş manisaya gidecekti..daha gelmemiştir...gece girer büyük ihtimal zeloşum...ay bende bilmiyorum akşama ne yapsam...yapasımda yok zeynocum..sen menüyü ver bakayım bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?