Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selaam naber kızlar nasılsınız

hoşgeldin nehirim ve ege prensim nasılsınız

canım dişim ağrıyo dolgum düşmüş sanırım

selam kızlar,ben geldim
hayırlı haberler vardır inşallah.

hoşgeldin kardelencm nasılsın biliyomusun geçmişi okuduysan görmişsündür geçen rüyamda senin buraya hamile olduğunu yazdığını gördüm ve kızın oluyomuş isminide söylüyodun ama uyanınca ismini unuttum

selaam naber kızlar nasılsınız
nehirimmmmm canlarım hg nasılsınız şekerlerrrrrrrrr
kıss aldım var ama yapamaıyorummm
ece yap şu testi adamı kauçuk etmeeeeeeeeeeeee
iyi geceler canım nasılsın ne var ne yok

merhaba yetercim nasılsın

hoşbulduk iyiyim zelalım
saram kuşum manisa iyi geçti zaten manisa bana iyi geliyo anlarsınya
iyim canım sen nasılsınnnn

bende iyiyim canım ne olsun her zamanki gibi

maonyam kuzu avatarın çok güzel yoksa bu senin yatağı halleden kahramanmı

canıııım seni çok özledim men

evet cnm bu benim yatağı halleden kahraman.bugün markate gittik kasiyere sen burda napıosunn niden burdasın,bunu niden aldınızzz,bana niden cevap evrmiosun dioookızcazıı çıldırrtıı

hoşbuldum canımmmm ege gayet iyi. bugün şeker yükleme testim vardı onuyaptırdım. kan verdikten sonra aynı yere bi alet koydular ordan baktılar açlık 104 iyi dediler. sonra gittim yine yaptılar o limonatayı içtikten 1 saat sonra yine kan aldılar ozamanda 145 yüksek dediler. 135 olması lazım ama 145 te çok yüksek bi değer değil dediler. yarın hastaneden sonuçları alıp kendi doktorumu arıcam bakalım nasıl çıkıcak sen nasılsın?

ececim ececim yapsana
bizi patlatmasana
inş. müjdeler verirsin burada
bebişin olsun inşallah
hadi ececim bizi madur yapma
gidip şu testi yapsana
inş. ececim inş. bebişin seninledir Rabbim umutlarını boş çıkarmasın şekerrrr

jkısslarrr sizi çok seviyorumm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım gerçekten şimdi yapamam benimkiii yanından 2 dk ayrıldımıı ne yapıyon diye mrk eder hemen gelirr o yüzden yarın rahatça yapayımmm canım arkadaşlarımmm

hoşbuldum tatlımmm iyiyiz çok şükür test sonucumuz pek iç açıcı değil gibi bakalım yaın ola hayrola sen nasılsın

hoşgeldin canım

hoş geldin şekerrrr nbrrr
hoşbuldum kızlar,iyidier bi yaramazlık yok hamdolsun.
yeni geldim sayılır,çok yorgunum,uyucam,gitmeden bi bakim kızlara dedim.
geçmiş çok geçmiş olunca,hiç okuyamadım canım,ama malesef negatifi gördüm,duymuşsunuzdur heralde.
kızımın adı kesinlikle zeynep miştir tatlım.

zelalcim çok tşkr ederim aminnn aminnn inşallahh canımmm

evet cnm bu benim yatağı halleden kahraman.bugün markate gittik kasiyere sen burda napıosunn niden burdasın,bunu niden aldınızzz,bana niden cevap evrmiosun dioookızcazıı çıldırrtıı

maonyacım çok şekersin canım yaaa tatlım sadece merak ettim yeğenin neden anne babasıyla kalmıyo hep sizinle sakın yanlış anlama ha sadece merak ettim:26::26::26::26::26::26:

tatlım üzülme çok yüksek çıkmamış şeker yüklemesi sonucu hamilelikte oluyo böyle biraz şekerli gıdaları yememeye dikkat etsen yeterli olur sanırım pirinçten patatestende uzak dur accık

kız bu avatar bizim erkek infertiltesinde bir arakadaşındı onu zannetim seniiiii tam ne işi var acaba diyordum ki senmişsinnnnn

serdar ortacım benim döktürüyorsun yineeeeeeeeeee

kızzz beni korkuttunnnnnbende egede bişi var sandım allah korusunnn tövbe tövbeeebunun için mi üzülüosun.cnm boşuna bu gecden stres etme.doktorlara kalsaaa herşeyy o benim ilk doktorum senin tüplerin tıkalı tüp bebekle bile zor dedi.diğerii tüplerin tıkalı ama veren allah bebeğin doğal yolla olur dedii düşünn her doktor doğru doktor değildir cnm benim.hem abartıcak üzülücek bi rakam değill cnmö benim

negatifi gördüğünü duymamıştım canım üzüldüm ama sağlık olsun inşallah bi dahaki sefere olur kızının adını cidden hatılamıyorum ama çok güzel bi isimdi.

doktorumla konuşsam içim rahatlıcak. o ne derse güveniyorum inanıyorum. ama sonuçlar çıkmadan da niye arıyım ki adamıda meşgul etmiyim dedim. yarın öğleden sonra gidicem çıktığım gibi arıcam hemen. amaan uzak dururum ben önemli değil yeterki egem rahat olsun sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil nolcak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…