yawyum bende seni özledimmmmmmmmmmmmmcanıııım seni çok özledim men
evet cnm bu benim yatağı halleden kahraman.bugün markate gittik kasiyere sen burda napıosunn niden burdasın,bunu niden aldınızzz,bana niden cevap evrmiosun dioookızcazıı çıldırrtıı
negatifi gördüğünü duymamıştım canım üzüldüm ama sağlık olsun inşallah bi dahaki sefere olur kızının adını cidden hatılamıyorum ama çok güzel bi isimdi.
kızzz beni korkuttunnnnnbende egede bişi var sandım allah korusunnn tövbe tövbeee bunun için mi üzülüosun.cnm boşuna bu gecden stres etme.doktorlara kalsaaa herşeyy o benim ilk doktorum senin tüplerin tıkalı tüp bebekle bile zor dedi.diğerii tüplerin tıkalı ama veren allah bebeğin doğal yolla olur dedii düşünn her doktor doğru doktor değildir cnm benim.hem abartıcak üzülücek bi rakam değill cnmö benim
maonyacım çok şekersin canım yaaa tatlım sadece merak ettim yeğenin neden anne babasıyla kalmıyo hep sizinle sakın yanlış anlama ha sadece merak ettim:26::26::26::26::26::26:
kız bu avatar bizim erkek infertiltesinde bir arakadaşındı onu zannetim seniiiii tam ne işi var acaba diyordum ki senmişsinnnnn
[ QUOTE]
zaten kk da birinden yürüttüm ben bunu ama kim oldunu hatırlamıyrmmm
pozitif olsaydı,size haber uçurrdum kesinlikle ama olmadı malesef.
demekki neymiş,progesteron değeri,sadece yumurtlamanın kalitesini gösteriyormuş,döllenip döllenmediğiyle ilgili bir ipucu değilmiş.
herkese slmm:79::79:
nasılsınız
yetercim eşin nasıl oldu
kardelencm uzun süredir göremiyorum seni canım nasılsın
uhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar
benim çıtırlığımmmı kalmışşş 80 kilo olmuşummm:90:uhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar
herkese slmm:79::79:
nasılsınız
yetercim eşin nasıl oldu
şişşşşşşşt hani o bize moral veren nehirimhoşbuldum tatlımmmiyiyiz çok şükür test sonucumuz pek iç açıcı değil gibi bakalım yaın ola hayrola sen nasılsın
jkısslarrr sizi çok seviyorumm iyi ki varsınız canım arkadaşlarım gerçekten şimdi yapamam benimkiii yanından 2 dk ayrıldımıı ne yapıyon diye mrk eder hemen gelirr o yüzden yarın rahatça yapayımmm canım arkadaşlarımmm
hoşgeldiniyiyiz çok şükür sen nasılsın
semicim hoşgeldin tatlım nasılsın
nehirimmmmmmmmm kızlara katılıyorum okadarcık değer kaymasından bir şey olmaz stres yapma
benim çıtırlığımmmı kalmışşş 80 kilo olmuşummm:90:
hoş geldinizzzzzzz
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat nehir1001 caadi+ semi sara+ hznbksl+ zelalca+ kardelen5233 son_ece kardelen99
ohhhhh..masallah masallah... pek bi güzel toplanmıs herkes.. gündüz kimseler yoktu..nasılda aksamcı topik bööle...
cümleten selam hatun kisilerrrrrr
semicim hg canım nasılsınherkese slmm:79::79:
nasılsınız
yetercim eşin nasıl oldu
cadım yawyum hg nasılsın balımmmmmmmmuhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar
pozitif olsaydı,size haber uçurrdum kesinlikle ama olmadı malesef.
demekki neymiş,progesteron değeri,sadece yumurtlamanın kalitesini gösteriyormuş,döllenip döllenmediğiyle ilgili bir ipucu değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?