Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canıııım seni çok özledim men
yawyum bende seni özledimmmmmmmmmmmmm
evet cnm bu benim yatağı halleden kahraman.bugün markate gittik kasiyere sen burda napıosunn niden burdasın,bunu niden aldınızzz,bana niden cevap evrmiosun dioookızcazıı çıldırrtıı

yirim ben onu zaten senin yatağa işedi ya benim çok kanım kaynadı kerataya çok öp benim için Allah bağışlasın canım

nehirimmmmmmmmm kızlara katılıyorum okadarcık değer kaymasından bir şey olmaz stres yapma

negatifi gördüğünü duymamıştım canım üzüldüm ama sağlık olsun inşallah bi dahaki sefere olur kızının adını cidden hatılamıyorum ama çok güzel bi isimdi.

pozitif olsaydı,size haber uçurrdum kesinlikle ama olmadı malesef.
demekki neymiş,progesteron değeri,sadece yumurtlamanın kalitesini gösteriyormuş,döllenip döllenmediğiyle ilgili bir ipucu değilmiş.

ne bileyim bir anda telaşlandım bugün aslında gayette soğuk kanlıyım ama bugün böyle oldum daha kendi doktorumla da görüşmüşlüğüm yok yani ben kendi kendime telaş yapıyorum şimdilik:78:

maonyacım çok şekersin canım yaaa tatlım sadece merak ettim yeğenin neden anne babasıyla kalmıyo hep sizinle sakın yanlış anlama ha sadece merak ettim:26::26::26::26::26::26:

cnm anne baba ayrışehir dışında yaşıolarr.annesi bunu buraya tatile yolladı hep evde oturmaktan bunalıma girdi çoçukl babada yok onun için 1aylığına yanımıza geldi haftaya gidiooo geri evineee:85:
kız bu avatar bizim erkek infertiltesinde bir arakadaşındı onu zannetim seniiiii tam ne işi var acaba diyordum ki senmişsinnnnn

[ QUOTE]

zaten kk da birinden yürüttüm ben bunu ama kim oldunu hatırlamıyrmmm

herkese slmm:79::79:
nasılsınız
yetercim eşin nasıl oldu
kardelencm uzun süredir göremiyorum seni canım nasılsın

demekki neymiş,progesteron değeri,sadece yumurtlamanın kalitesini gösteriyormuş,döllenip döllenmediğiyle ilgili bir ipucu değilmiş.

e canım ben yazmıştım ama progesteron testi sadece yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyo hamile olup olmadığınla ilgili bilgi vermiyo üzülme tamam mı canım elbet bi gün olacak Allah büyük

hoşbuldum tatlımmm iyiyiz çok şükür test sonucumuz pek iç açıcı değil gibi bakalım yaın ola hayrola sen nasılsın
şişşşşşşşt hani o bize moral veren nehirim tatlım şükür sende egemde iyisiniz sakın üzme kendinide egemizide hem öle çok yüksek çıkmamış eminim azıcık bi diyetle hemen normale döner hem biz sizi çok seviyoz dualarımız herzaman sizinle inş. Rabbim sizleri korusun yarın çok güzel haberler alırsın Allahıma emanet olun canlarımmmmm

kuzuuuuuuu bizde seni çok seviyoz yaşasın dostluğumuz kader birliğimiz hep beraber bu kaderi yencez inş. Allahımın izniyle canım sen müjde verde olsun biz bekleriz yarın yap inş. burdan bizlere kızlar hamişim dersin

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat nehir1001 caadi+ semi sara+ hznbksl+ zelalca+ kardelen5233 son_ece kardelen99

ohhhhh..masallah masallah... pek bi güzel toplanmıs herkes.. gündüz kimseler yoktu..nasılda aksamcı topik bööle...

cümleten selam hatun kisilerrrrrr

nehirimmmmmmmmm kızlara katılıyorum okadarcık değer kaymasından bir şey olmaz stres yapma

biliyorum tatlım. ordaki hemşire de doktorun değerlendirsin ben ne desem boş dedi. yarın arıcam. çok önemli olmadığını farkettim çünkü benden öncekine doktorunu zaman geçirmeden ara dedi bana hastane sonuçlarını bekle çok yüksek bir değer değil dedi. birde ben şeker ilacı zaten kullanıyorum o yüzden açıkçası yüksek beklemedim pek belkide ondan boşluğuma denk geldi bugün o yüzden bu kadar kafama taktım anlamadım ki bende neden böyle oldum diye hormonlarım depreşiyo galiba bu ara azcık ağlayasımda var sanki hoş görün beni siz

hoşgeldin canımmmmmm

herkese slmm:79::79:
nasılsınız
yetercim eşin nasıl oldu
kardelencm uzun süredir göremiyorum seni canım nasılsın
semicim hg canım nasılsın sonunda bebişinle barışmana çok sevindim inş. artık gelir semi annesine
uhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar
cadım yawyum hg nasılsın balımmmmmmmm

kardelencim hg canım üzülme inş. hiç bunlara gerek kalmadan gelir bebişin

semi cim selam tatlım,annemlerdeydim kaç tır,yeni geldim.
gene mi geldi kırmızılar,tıpkı benimki gibi.

kızlar şimdilik çıkıyorum,gözlerim çift görmeye başladı,sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…