Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr zelalinnn fotosunu merak eden varmııııı az sonra yayınlıcammm bekleyinnnnn avatarımaaa bakınnn

zeynom çiçeğimmmmmmmmmmmmm hg balım nasılsın özledik seni hatun nerelerdesinnnn

azcık homonlarımın gazabına uğradım bugün ondan böyle oldu. ben ki sürekli egeyi kaybetme riski yaşadım hiç böyle olmadım. ama bu kez tuhaf oldum biliyorum önemli bişey olmadığını yoksa. yani kendi doktorum kötü de dese aslında iyi olcam çünkü kötü olan herşeyde sağsalim çıktık. sadece ondan bilgi almak istiyorum sağol canım arkadaşım benim. hepinizi çoook seviyorum bende

uhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar

hoşgeldin tatlı cadı

cnm anne baba ayrışehir dışında yaşıolarr.annesi bunu buraya tatile yolladı hep evde oturmaktan bunalıma girdi çoçukl babada yok onun için 1aylığına yanımıza geldi haftaya gidiooo geri evineee:85:

hııııı anladım canım üzüldüm anne babasının ayrı olmasına ama senin gibi halası olduğu için çok şanslı Allah bağışlasın canım

hoşbulduk tatlım.ne olsun
yine yeni yeniden kırmızılar teşrif ettiler işte bugün
azıcık buruğum,bu ay ne yapsam telaşı sil baştan başlaı işte:97::97::97:

sağlık olsun ben semicim onlarsızda olmuyo kırmızlar olduğu sürece umut var demektir unutma

hoşgeldin zeynom nasılsın artık çok az görüşüyoruz ama olmuyo böle seni özlüyorum men

cok saol canim iyim bugun gitim ignelerimi de aldim yeni tedaviye start bekliyorum ..... sen nasilsin canim

bu ay barışmakta geç kaldım sanırım zelalcm
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ne yapalım.
iki düşünce arasında gidip geliyorum.
ne yaparsan yap rabbim dilediği zaman verecek kendini üzme yıpratma mı
yoksa bebiş doğal yoldan gelmeyecek elinden gelen çabayı sonuna kadar göstermi
sanırım c çıkkı hepsi

tatlım senin hamişlik hormonların tavan yapmış çok kafanı takma

balım hormonlardır tabi yoksa biz düştüğümüzde bile sen bize omuz veriyosun kaldırıyosun siz bizim bitanemizsiniz inş. bundan da hayırlısıyla çok güzel bi şekilde çıkcanız Allahımın izniyle canlarımmmmmmmmmm

hosbuldum canim nasilsin

semicim üzülme bebem gelcek inş. sadece naz yapıyo bizimkilerin yolu uzun anca geliyolar azcık daha sabır balımmmmmmm

kızlarr ben çıkıyrmmmm.eve geldim geleli netin başındayım heruff kudurduu çıldırdırıoo şuanda bana bağrıooooama ben sizi bırakamıyrmmmadamcağızz daha fazla depinmeden ben çıkıyrmmm grşmk dileğiyle

canımbenim seve seve herzaman size destek veririm ben allah güzel günler göstersin hepimize inşallah canım hormonlarım tuzak kurdu

cok saol canim iyim bugun gitim ignelerimi de aldim yeni tedaviye start bekliyorum ..... sen nasilsin canim

cadım hayırlı olsun inş. tedavin bu son olsun kucağın dolsun inş. bebişin gelsin evin şenlensin güzel arkidişim benimmmmmmm bende iyiyim kuzu

hoşgeldin canımmmmmm
hosbulduk balim cicegim..neden canını sıktın arkadasim.. azcik yüksekmis..biras dikkat ettinmi tamam evelallah... üzülmesin minnosum benim...

zeynom çiçeğimmmmmmmmmmmmm hg balım nasılsın özledik seni hatun nerelerdesinnnn
ay kuzummmmm..
bende özledim bende...
hasretlik tak etti canıma...

tatlım ya testler nasıl? keyifler nasıl? bugün gezentilik gününmüs duydugum... yarasin canım

hoşgeldin zeynom nasılsın artık çok az görüşüyoruz ama olmuyo böle seni özlüyorum men

tatlım..balım..canımın içi... bugün gözlerim aradı durdu seni..karsilasamadik diye üzüldüm canım.. tatlım günde en az bi tutam sara almam lazım yanim.. olmuyo baska...

kızlar sizleride özledim canlar.. hepinize sarılıp öpüyorum sekerler...

semi cim selam tatlım,annemlerdeydim kaç tır,yeni geldim.
gene mi geldi kırmızılar,tıpkı benimki gibi.

kızlar şimdilik çıkıyorum,gözlerim çift görmeye başladı,sonra görüşürüz.

iyi geceler canım byyyyyyy

ben teyzesiyim kızz.yavrum halalarını tanımıyo bileeee

o halde senin gibi teyzesi olduğu için çok şanslı

hosbuldum canim nasilsin

iyiyim canım sağol

hormonlarımın oyununa geldim

iyi geceler canım byyyyy

iyi geceler canım allaha emanet ol. yarın görüşmek üzere. kendine iyi bak. ilaçlarını ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…