Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat nehir1001 caadi+ semi sara+ hznbksl+ zelalca+ kardelen5233 son_ece kardelen99
ohhhhh..masallah masallah... pek bi güzel toplanmıs herkes.. gündüz kimseler yoktu..nasılda aksamcı topik bööle...
cümleten selam hatun kisilerrrrrr
şişşşşşşşt hani o bize moral veren nehirimtatlım şükür sende egemde iyisiniz sakın üzme kendinide egemizide hem öle çok yüksek çıkmamış eminim azıcık bi diyetle hemen normale döner hem biz sizi çok seviyoz dualarımız herzaman sizinle inş. Rabbim sizleri korusun yarın çok güzel haberler alırsın Allahıma emanet olun canlarımmmmm
kuzuuuuuuu bizde seni çok seviyoz yaşasın dostluğumuz kader birliğimiz hep beraber bu kaderi yencez inş. Allahımın izniyle canım sen müjde verde olsun biz bekleriz yarın yap inş. burdan bizlere kızlar hamişim dersin
kızlarr zelalinnn fotosunu merak eden varmııııı az sonra yayınlıcammm bekleyinnnnn avatarımaaa bakınnn
uhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nasilsiniz citirlar
cnm anne baba ayrışehir dışında yaşıolarr.annesi bunu buraya tatile yolladı hep evde oturmaktan bunalıma girdi çoçukl babada yok onun için 1aylığına yanımıza geldi haftaya gidiooo geri evineee:85:
hoşbulduk tatlım.ne olsun
yine yeni yeniden kırmızılar teşrif ettiler işte bugün
azıcık buruğum,bu ay ne yapsam telaşı sil baştan başlaı işte:97::97::97:
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat nehir1001 caadi+ semi sara+ hznbksl+ zelalca+ kardelen5233 son_ece kardelen99
ohhhhh..masallah masallah... pek bi güzel toplanmıs herkes.. gündüz kimseler yoktu..nasılda aksamcı topik bööle...
cümleten selam hatun kisilerrrrrr
semicim hg canım nasılsınsonunda bebişinle barışmana çok sevindim inş. artık gelir semi annesine
cadım yawyum hg nasılsın balımmmmmmmm
kardelencim hg canım üzülme inş. hiç bunlara gerek kalmadan gelir bebişin
azcık homonlarımın gazabına uğradım bugün ondan böyle oldu. ben ki sürekli egeyi kaybetme riski yaşadım hiç böyle olmadım. ama bu kez tuhaf oldum biliyorum önemli bişey olmadığını yoksa. yani kendi doktorum kötü de dese aslında iyi olcam çünkü kötü olan herşeyde sağsalim çıktık. sadece ondan bilgi almak istiyorumsağol canım arkadaşım benim. hepinizi çoook seviyorum bende
azcık homonlarımın gazabına uğradım bugün ondan böyle oldu. ben ki sürekli egeyi kaybetme riski yaşadım hiç böyle olmadım. ama bu kez tuhaf oldum biliyorum önemli bişey olmadığını yoksa. yani kendi doktorum kötü de dese aslında iyi olcam çünkü kötü olan herşeyde sağsalim çıktık. sadece ondan bilgi almak istiyorumsağol canım arkadaşım benim. hepinizi çoook seviyorum bende
hoşgeldin tatlı cadı
hııııı anladım canım üzüldüm anne babasının ayrı olmasına ama senin gibi halası olduğu için çok şanslı Allah bağışlasın canım
sağlık olsun ben semicim onlarsızda olmuyo kırmızlar olduğu sürece umut var demektir unutma
hoşgeldin zeynom nasılsın artık çok az görüşüyoruz ama olmuyo böle seni özlüyorum men
tatlım senin hamişlik hormonların tavan yapmış çok kafanı takma
kızlarr zelalinnn fotosunu merak eden varmııııı az sonra yayınlıcammm bekleyinnnnn avatarımaaa bakınnn
bu ay barışmakta geç kaldım sanırım zelalcm
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ne yapalım.
iki düşünce arasında gidip geliyorum.
ne yaparsan yap rabbim dilediği zaman verecek kendini üzme yıpratma mı
yoksa bebiş doğal yoldan gelmeyecek elinden gelen çabayı sonuna kadar göstermi
sanırım c çıkkı hepsi
balım hormonlardır tabi yoksa biz düştüğümüzde bile sen bize omuz veriyosun kaldırıyosun siz bizim bitanemizsiniz inş. bundan da hayırlısıyla çok güzel bi şekilde çıkcanız Allahımın izniyle canlarımmmmmmmmmm
cok saol canim iyim bugun gitim ignelerimi de aldim yeni tedaviye start bekliyorum ..... sen nasilsin canim
hosbulduk balim cicegim..neden canını sıktın arkadasim.. azcik yüksekmis..biras dikkat ettinmi tamam evelallah... üzülmesin minnosum benim...hoşgeldin canımmmmmm
ay kuzummmmm..zeynom çiçeğimmmmmmmmmmmmm hg balım nasılsın özledik seni hatun nerelerdesinnnn
hoşgeldin zeynom nasılsın artık çok az görüşüyoruz ama olmuyo böle seni özlüyorum men
semi cim selam tatlım,annemlerdeydim kaç tır,yeni geldim.
gene mi geldi kırmızılar,tıpkı benimki gibi.
kızlar şimdilik çıkıyorum,gözlerim çift görmeye başladı,sonra görüşürüz.
ben teyzesiyim kızz.yavrum halalarını tanımıyo bileeee
hosbuldum canim nasilsin
hormonlarımın oyununa geldim
kızlarr ben çıkıyrmmmm.eve geldim geleli netin başındayım heruff kudurduu çıldırdırıoo şuanda bana bağrıooooama ben sizi bırakamıyrmmm adamcağızz daha fazla depinmeden ben çıkıyrmmm grşmk dileğiyle
kızlarr ben çıkıyrmmmm.eve geldim geleli netin başındayım heruff kudurduu çıldırdırıoo şuanda bana bağrıooooama ben sizi bırakamıyrmmm adamcağızz daha fazla depinmeden ben çıkıyrmmm grşmk dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?