anlaşıldı kızlar bugün tavuk pilav gününe güzel hepimiz aynı yemeği yiyecez aynı sofrada oturmuşuz gibi hissedecem sanada afiyet olsun tatlım
inşallah birgün hep beraber bebişlerimizle yeriz birgün toplanırızda sanada afiyet olsun kuzucum
annemler izmirde oturuyo canım benden çoook uzaktalar
ne yapalım nehircim üzülmekte hayata dair insan her istediğine her zaman ulaşamıyo önemli olan sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın uzakta olsunlar
kızlar bende gidip yemeğimi yapayım akşam görüşmek üzere hoşçakalın öptüm byyyyyyy
aman valla yazdımda sonra pişman oldum pot kırdım sandım. maşallah hayattalarmış işte ne güzel. allah uzun uzun ömürler versin inşallah
bende çıkıyorum azcık uzanayım bariherkese iyi günler
yok canım niye pot kırasın çok şükür hayattalarda arada mesafeler olunca insan ister istemez hüzünleniyo canım menim
yok canım niye pot kırasın çok şükür hayattalarda arada mesafeler olunca insan ister istemez hüzünleniyo canım menim
ben geldim ama sizde cikiyomussunuz..gerci benimde gidip yemek yapmam gerek... tavuk pilav... hım nefis... ama benim esim tavuk sevmiyo...
ahhh.. ahhhh.. hasretlik özlem...ne zor tatlım.... efkar bastı beni de.... gidip arayayım anamı..bende cok özlüyorum onları.. aman saglikli olsunlarda yeter......
bende çıkıyorum azcık uzanayım bariherkese iyi günler
allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
zeynom nasılsın canım iyiki bu telefonlar ve internet de var yoksa hiç çekilmez bu hasretlik valla
valla öyle tatlım..biz skypetan görüsüyoruz bide.. görünce iyi oluyo.. anamın ici anca öyle rahat ediyo... yoksa cok cekilmez olurdu valla... minnos nasılsın sen tatlım?
başım ağrıyo zeynom canım sıkılıyo birazda burada vakit geçiriyom işte ama şimdi gidip yemek yapacam akşam gelsene biraz sohbet edelim
sabahtan beri disardaydım bende... önce isleri hallettim..sonra gezentilik yaptim... evde durmak istemedi canım.. arabayla ölee dolastim.. bide cok sicak oldu buralar..zorlu bir yaz bekliyor bizi...
ayy kıyamam bacıma.... gecmis olsun gülüm... bende gidip yemek yapayım tatlım gelir benimki birazdan.... tamam insallah bi aksilik olmazsa gelirim tabeee...
tamam canım akşam görüşürüz inşallah öptüm byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?