Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sevgili melekler, bir gün anne olmak her kadının hayalidir.Fakat bebek öyle biz istediğimiz anda gelmiyor.Bende bebek isteyen bir kadınım ve Rabbime güvenip O'na sığındım.Ettiğim duaları anne olmak isteyenler için paylaşıyorum.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten
lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen okuduğum AYETEL KÜRSİLERİ bebeğimin gelmesi için vesile kıl.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Rabbim sen her daraldığımda yar ve yardımcım ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin. AMİN…
ARDINDAN – AYETEL KÜRSİ

kızzz zelalllllllllllll
manolllyaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nnneeeerrrrddeeeesiiiniiiizzzzz

yeeettttteeeeeerrrrrrrr

Son düzenleme:

anlıyorum canım seni. hele artık iyice ağırlaştın her bakımdan. düşünceler karıştı duygular karıştı heyecan korku stres herşey bir arada yaşanıyo birde böyle şeyler tuz biber oluyor doktorumla görüştüm az önce şekerimin çok yüksek olduğunu 100 gr.lığını tekrar etmemi istedi. bakalım pazartesi tekrarlanıcak tahlilim amin canım allah bize ve tüm hamişlere kolaylık versin bebeklermizi korusun

hıııım anladım canım hakkında hayırlısı rahim filminide çektir inşallah bişey çıkmaz sonrada bebklerin gelir yaşın daha çok genç sakın stres yapma

tatlım sende üzülme Allah büyük O melekelrini korur egede busede hem bizim sen sizin meleklerimiz accık sıkın dişinizi herşeyide stres yapmayın kafanıza takmayın o kadar çok değil şekeriniz demir eksikliği için pekmez ye diyecem ama oda şekeri yükseltir ilaçlarını kullaninşallah düzelirsin sağlıkla egemizi kucağına alırsın annesi

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin leylacım bütün dualarına amin benim kocaman yürekli bacımbu arada bende sıcağa hasretim valla çok üşüyorum hele geceleri üzerime battaniye alıp oturuyorum desem abartmış olmam yani

canımmm bir tane daha zeynep varya o zeynep benmiyim eğer bensem
şuan topicte sen olduğuna göre zeynepcim sana hg dedim tatlım...pikepolat daha yok ortada...tam nikini yazmamışım senin şimdi baktımda...bugün kafam karışık idare et canım...
canım benim senin durumunu bende yaşadım...değerin kaç çıkmış 50lik yüklemede...doktor söyledimi...belki fazla değildir...doktorlar herşeyi abartmayı çok seviyorlar..insanı paniğe sevkediyorlar...3lü testi yanlış yapmışlar hafta sonu bana uyku uyutmamıştı stresten...inşallah 100gr lık yüklemen düşük çıkar çıkmazsada üzülme canım...diyetle yoluna giriyor...hemen insülin falan derse önce diyet yapmak istiyorum dersin...hemen insüline geçme olurmu tatlım...geçmiş olsun sanada...bozma moralini...

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız:26::26::26::26::26:

ben pirinç pilavı fırında tavuk salata yoğurt düşünüyom

insan hergün ne her gün yapacağını şaşırıyo valla

tamam leylacım kızma bende pek iyi değilimde kafam çok dağınık adet oldum 2 gün sürdü bitti falan doktorumada ulaşamıyorum kızgınım

valla bilmiyorum ama aklımda tavuk
pilav ve yanına patlıcan kızartmayı düşünüyorum

menim menümle aynıymış mendemi patlıcan kızartsam acaba üzerinede domates sosu yapsam ohhhh
afiyet olsun canım sana şimdiden ellerine sağlık

kızlar ben çıkıyorum..izin aldım eve gidecem...akşama fırında tavuk yapacam..diyet yemeğimi hazırlayayım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…