iyiyim bende sağlık ocağına gittim geldim beynim uyuştu sıcaktan yürüyüş olsun dedim ama pişman oldum vallahi
iyiyim bende sağlık ocağına gittim geldim beynim uyuştu sıcaktan yürüyüş olsun dedim ama pişman oldum vallahi
zeynep hg dedim ama bizi görmüyorsun sanki canım...?
haklısın canım...ilk etapta çok üzülmüştüm ama şimdi düşününce o ölçümün sağlıklı bir ölçüm olduğunu düşünmüyorum tatlım..çünkü tokluk şekerine yemekten 2 saat sonra bakıyor..özelde düşük çıkmıştı...ben sabah kahvaltıyı yapıp hemen gittim...arada yarım saat bile olmadan test yaptık...yanlış çıkma ihtimali yüksek...canım yemek içmek sorun değil artık benim için o devreleri atlattım ama insan ne yiyeceğini bile şaşırıyor ya...maşallah egemizede annesi...Rabbim sağlık sıhhat versin canım benim..sende kendine ve egemize dikkat et..Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin canım...
biz sıcağa hasretiz valla..donuyoruz burda tatlım ya...
normal adet sancım oldu ilk gün geldi baya 2. gün azaldı simsiyah oldu sonra kesildi ama üstüne görüyor olamam çünkü test yaptırmıştım adet olmadan 4-5 gün önce 1.20 çıktı değer yani hamile olamam. rahim filminide istbul radyomarda çektiricem anestezi olmadan idda ediyor ordakiler hiç acımıycak bizim ki son tekneloji diye birkaç gidende varmış memnun herkes bende istemedim o yüzden zaten vajinusmus olana yapıyoruz anestezi diyorlar tabi inşallah birşey çıkmaz da
iyiyim canım sağlık ocağından geldim yeni. tahlil sonuçlarımı aldım. kansızlık almış başını gitmiş demir eksikliğim 1 derece artmış şekerim yükselmiş daha sayayımmıhamileliğin gerektirdiği tüm negatiflikleri taşıyorum sen nasılsın? eceyi merak ettim iyice acaba nolduki yaz geldi amaaaanbütün kış kokuştuk evde açılalım azcık çıksınlar tabi
haklısın canım...ilk etapta çok üzülmüştüm ama şimdi düşününce o ölçümün sağlıklı bir ölçüm olduğunu düşünmüyorum tatlım..çünkü tokluk şekerine yemekten 2 saat sonra bakıyor..özelde düşük çıkmıştı...ben sabah kahvaltıyı yapıp hemen gittim...arada yarım saat bile olmadan test yaptık...yanlış çıkma ihtimali yüksek...canım yemek içmek sorun değil artık benim için o devreleri atlattım ama insan ne yiyeceğini bile şaşırıyor ya...maşallah egemizede annesi...Rabbim sağlık sıhhat versin canım benim..sende kendine ve egemize dikkat et..Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin canım...
kızlar ben çıkıyuorum
yemek yapacam sonra tekrar gelirim
kendinize iyi bakın allaha
emenet olun byyy byyy
Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363
şuan topicte sen olduğuna göre zeynepcim sana hg dedim tatlım...pikepolat daha yok ortada...tam nikini yazmamışım senin şimdi baktımda...bugün kafam karışık idare et canım...canımmm bir tane daha zeynep varya o zeynep benmiyimeğer bensem
canım benim senin durumunu bende yaşadım...değerin kaç çıkmış 50lik yüklemede...doktor söyledimi...belki fazla değildir...doktorlar herşeyi abartmayı çok seviyorlar..insanı paniğe sevkediyorlar...3lü testi yanlış yapmışlar hafta sonu bana uyku uyutmamıştı stresten...inşallah 100gr lık yüklemen düşük çıkar çıkmazsada üzülme canım...diyetle yoluna giriyor...hemen insülin falan derse önce diyet yapmak istiyorum dersin...hemen insüline geçme olurmu tatlım...geçmiş olsun sanada...bozma moralini...anlıyorum canım seni. hele artık iyice ağırlaştın her bakımdan. düşünceler karıştı duygular karıştı heyecan korku stres herşey bir arada yaşanıyo birde böyle şeyler tuz biber oluyordoktorumla görüştüm az önce şekerimin çok yüksek olduğunu 100 gr.lığını tekrar etmemi istedi. bakalım pazartesi tekrarlanıcak tahlilim amin canım allah bize ve tüm hamişlere kolaylık versin bebeklermizi korusun
edancım ne yemek yapacan
sana kolay gelsin öptüm byyyyyy
şuan topicte sen olduğuna göre zeynepcim sana hg dedim tatlım...pikepolat daha yok ortada...tam nikini yazmamışım senin şimdi baktımda...bugün kafam karışık idare et canım...
canım benim senin durumunu bende yaşadım...değerin kaç çıkmış 50lik yüklemede...doktor söyledimi...belki fazla değildir...doktorlar herşeyi abartmayı çok seviyorlar..insanı paniğe sevkediyorlar...3lü testi yanlış yapmışlar hafta sonu bana uyku uyutmamıştı stresten...inşallah 100gr lık yüklemen düşük çıkar çıkmazsada üzülme canım...diyetle yoluna giriyor...hemen insülin falan derse önce diyet yapmak istiyorum dersin...hemen insüline geçme olurmu tatlım...geçmiş olsun sanada...bozma moralini...
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız:26::26::26::26::26:
ben pirinç pilavı fırında tavuk salata yoğurt düşünüyom
insan hergün ne her gün yapacağını şaşırıyo valla
valla bilmiyorum ama aklımda tavuk
pilav ve yanına patlıcan kızartmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?