Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ilaçlarımı senelerce kullandığımdan hepsinin otomatik bir saati var. yenileride aralara sıkıştırdım gül gibi geçinip gidiyoruz ben o yönden çok disiplinliyim valla çok dikkat ediyorum. amn canım dua edin sizde bizim için

kızlar ben çıkıyorum..izin aldım eve gidecem...akşama fırında tavuk yapacam..diyet yemeğimi hazırlayayım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...Allaha emanet olun...

güle güle leylacım kendine dikkat et tatlım

bu arada anlaşılmıştır bu akşam herkes tavuk yiyecek

dualarım hep sizlerle canım Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah

145 çıktı 50likte. ama ben zaten şeker ilacı kullanıyorum 1000lik hemde ona rağmen yüksek olması doktoru endişelendiriyo pazartesi 100lük yaptırıcam özelde. sağlık ocağında yaptırma bunu ssağlam göreelim dedi tamam dedim bende. hmmm öğrendiğim iyi oldu bana insülin deseler düşünmeden tama derdim valla. aklıma yazdım şekerim. sağol cnım sana bana hepimize geçmiş olsun

ben annemlere gidicem anne yemeği var benim menümde ne var bilmiyorum ama sormadım

aaaaa ne güzel keşke mende annemlere gidebilsydim ooooof ooof efkarlandım yine

anneler ne yaparsa yapsın muhakkak güzeldir afiyet olsun nehircim yarasın sanada egemizede

annen uzaktamı canım üzmek istemezdim seni sağol hayatım

annemler izmirde oturuyo canım benden çoook uzaktalar

ne yapalım nehircim üzülmekte hayata dair insan her istediğine her zaman ulaşamıyo önemli olan sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın uzakta olsunlar

kızlar bende gidip yemeğimi yapayım akşam görüşmek üzere hoşçakalın öptüm byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…