kızlar ben çıkıyuorum
yemek yapacam sonra tekrar gelirim
kendinize iyi bakın allaha
emenet olun byyy byyy
Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363 Eki Görüntüle 192363
menim menümle aynıymış mendemi patlıcan kızartsam acaba üzerinede domates sosu yapsam ohhhh
afiyet olsun canım sana şimdiden ellerine sağlık
hıııım anladım canım hakkında hayırlısı rahim filminide çektir inşallah bişey çıkmaz sonrada bebklerin gelir yaşın daha çok genç sakın stres yapma
tatlım sende üzülme Allah büyük O melekelrini korur egede busede hem bizim sen sizin meleklerimiz accık sıkın dişinizi herşeyide stres yapmayın kafanıza takmayın o kadar çok değil şekeriniz demir eksikliği için pekmez ye diyecem ama oda şekeri yükseltir ilaçlarını kullaninşallah düzelirsin sağlıkla egemizi kucağına alırsın annesi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin leylacım bütün dualarına amin benim kocaman yürekli bacımbu arada bende sıcağa hasretim valla çok üşüyorum hele geceleri üzerime battaniye alıp oturuyorum desem abartmış olmam yani
kızlar ben çıkıyorum..izin aldım eve gidecem...akşama fırında tavuk yapacam..diyet yemeğimi hazırlayayım..hepinizi çok öpüyorum canlarım...Allaha emanet olun...
ilaçlarımı senelerce kullandığımdan hepsinin otomatik bir saati var. yenileride aralara sıkıştırdım gül gibi geçinip gidiyoruzben o yönden çok disiplinliyim valla çok dikkat ediyorum. amn canım dua edin sizde bizim için
şuan topicte sen olduğuna göre zeynepcim sana hg dedim tatlım...pikepolat daha yok ortada...tam nikini yazmamışım senin şimdi baktımda...bugün kafam karışık idare et canım...
canım benim senin durumunu bende yaşadım...değerin kaç çıkmış 50lik yüklemede...doktor söyledimi...belki fazla değildir...doktorlar herşeyi abartmayı çok seviyorlar..insanı paniğe sevkediyorlar...3lü testi yanlış yapmışlar hafta sonu bana uyku uyutmamıştı stresten...inşallah 100gr lık yüklemen düşük çıkar çıkmazsada üzülme canım...diyetle yoluna giriyor...hemen insülin falan derse önce diyet yapmak istiyorum dersin...hemen insüline geçme olurmu tatlım...geçmiş olsun sanada...bozma moralini...
nehir zeynep kızlar siz ne yemek yapacaksınız
dualarım hep sizlerle canım Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
ben annemlere gidicem anne yemeği var benim menümdene var bilmiyorum ama sormadım
aaaaa ne güzel keşke mende annemlere gidebilsydim ooooof ooof efkarlandım yine
anneler ne yaparsa yapsın muhakkak güzeldir afiyet olsun nehircim yarasın sanada egemizede
annen uzaktamı canım üzmek istemezdim senisağol hayatım
saracım bende tavuk pilav çorba salata yapıcam yanında yoğurt birde pasta yaptım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?