Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkes osmancık izliyor galiba

Son düzenleme:

tatlım eşine çok geçmiş olsun dişde çok önemli ama Allah başka dert vermesin.bütün gün seni çok merak ettim.nerlerdesin sen bakim gelsene yaaaaa

başım ağrıyor canım

çok geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyo

beste güzel ama accık karamsarlık sezdim gibi böle şarkılar dinleme canım bacım şimdi moral zamanı şimdi pozitiflik zamanı şimdi bebiş zamanı taam mı

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yrnda evde olmam yine konuşamayızzzzz

yrn sabah doktor kontrolüm var bana dua edin şekerlerrr.iğnemin dozunu inşş düşürürlerrrr

tatlım umarım senin için herşey güzel olur sakin ol stres yapma ki yeğenlerim gelsin

herkes osmancık izliyor galiba

men izlemiyom osmancık sevmiyom men o diziyi

beste güzel ama accık karamsarlık sezdim gibi böle şarkılar dinleme canım bacım şimdi moral zamanı şimdi pozitiflik zamanı şimdi bebiş zamanı taam mı
men izlemiyom osmancık sevmiyom men o diziyi
bende hic dizi izlemiyorum.. cok uzun sürüyo ya böle icim daralıyo hemen....eglenceli, neseli seyleri seviyorum ben..hehhe..
bide korku filmlerini sevmiyoms.. ödlek bisey oldugum icin..hehhe...

saracım hemen anladım...bende geldim......
hadi kızlar da gelsin dicem ama dizi var bitince gelirler heralde....

hoşgeldin canım ne iyi yaptın da geldin sütlaç yiyom istermisin

bende hic dizi izlemiyorum.. cok uzun sürüyo ya böle icim daralıyo hemen....eglenceli, neseli seyleri seviyorum ben..hehhe..
bide korku filmlerini sevmiyoms.. ödlek bisey oldugum icin..hehhe...

bende fazla diz sevmiyom bi tek aşk ve cezayı izliyom merakla onun dışında öyle merakla takip ettiğim bi dizi yok sinemayı daha çok seviyorum.

tatlım biliyomusun ki bizler gene sanslıyız cünkü sükürler olsun ki saglikliyiz... (esimiz, ailemiz, dostlarimiz.. vb. hepsi)
insan hep biseyleri kaybedince degerini daha iyi anliyo derler ya dogru...
hic bosuna üzülüp kederlenmeyelim o zaman tatlım.... insallah hayırlısıyla yavrularımız da gelecek insallah....
biz muhabbetimize, nesemize bakalım....

o zaman.. hadi oohh....:92::92::92::92::92::92::92:

çok haklısın canım en önemlisi sağlık sağlık olduktan sonra Allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz evelallah

bende film izlemeyi seviyorum.. hemen bitiyo bide sonucuda ögreniyosun sonunda ..mis gibi...hehe... tatlım bide süper geyik bisey izliyorum TV de survivor... ama güldürüyo :78::78::78:

bende film izlemeyi seviyorum.. hemen bitiyo bide sonucuda ögreniyosun sonunda ..mis gibi...hehe... tatlım bide süper geyik bisey izliyorum TV de survivor... ama güldürüyo :78::78::78:

hııım o zaman sana başka tatlı yaparım mende

survivoru ilk başta izledimde şimdi izlemiyom ama çok komikler haklısın

hııım o zaman sana başka tatlı yaparım mende

survivoru ilk başta izledimde şimdi izlemiyom ama çok komikler haklısın

canım benim, arkadasini da düsünür hemen...

evet gerci bende biraz sıkılmaya basladım... ama biraz daha izlerim gibi.... kıprıslı bi cocuk var cok komik....

zeeloşşşş... hosgeldin, balım cicegim..

sserdarım ortacımmmmmmmmmmm

yok kuzum yaaaaaaa almadım çünki midemde ağrıyorrrrrr
kıyamam yeterim midenimi üşüttün acaba :26: sıcak bişeyler içsene yeterim
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yrnda evde olmam yine konuşamayızzzzz

yrn sabah doktor kontrolüm var bana dua edin şekerlerrr.iğnemin dozunu inşş düşürürlerrrr
canım dualarımız seninle varsın yumoşların sağlıklı büyüsün dozu düşmesin ilcın sen ilacı kafana takma bebem Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım
saram kuşum inş. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür bacım bazen ağlamakda iyi geliryoinş. herşeyin üstesinden gelcek Allahın izniyle canım
tatlım eşine çok geçmiş olsun dişde çok önemli ama Allah başka dert vermesin.bütün gün seni çok merak ettim.nerlerdesin sen bakim gelsene yaaaaa

kuşum adam gece ansızın geldi bende korktum başka bi şey var sandım gecenin o saati dışarı fırladım bide beni sokakta gördü kızdı dayanamadım telefonda aradı sesi çok kötüydü fizana olsa gitcektim inan sonra baktım dişi ama çok ağrıyodu rengi sapsarı olmuştu adamın gece geç uyuduk sabahta geç uyandık saat geç oldu kahvaltı falan derken saat 3 oldu adam nete takıldı o gitti anca geldim zaten o evdeyken ona bi şey demiyom kendi takılıyo nete sonra kota aşınca hep benim üstüme yıkıyo senin dişin nasıl oldu bebem Rabbim hayırlı şifalar versin sizede bütün hastalarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…