saram kuşum eşimin dişi ağrıyomuş akşam çok kötü oldu adamda renk diye bi şeyt kalmadı bugünde ağrıdı ama dünki kadar değil o işe gitti ben buraya geldim hemen sizleri çok özledimsenin dişin nasıl kuzu biran önce dr a git bari dolgunu yapsınlar diş çok zor
başım ağrıyor canım
şu dünyanın gam yükünü
çeken varmı benim gibi
gece gündüz göz yaşını
döken varmı benim gibi
talihim yok
bahtım kara
sinesine vura vura
ölen varmı benim gibi
gitmezki başımdan atam
ben bu derdi kime satam
saçlarını tutam tutam
yolan varmı benim gibi
talihim yok
bahtım kara
böyle hayat batsın yere
sinesine vura vura ölen
varmı benim gibi oyyyyyyyy
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yrnda evde olmam yine konuşamayızzzzz
yrn sabah doktor kontrolüm var bana dua edin şekerlerrr.iğnemin dozunu inşş düşürürlerrrr
herkes osmancık izliyor galiba
bende hic dizi izlemiyorum.. cok uzun sürüyo ya böle icim daralıyo hemen....eglenceli, neseli seyleri seviyorum ben..hehhe..beste güzel ama accık karamsarlık sezdim gibi böle şarkılar dinleme canım bacım şimdi moral zamanı şimdi pozitiflik zamanı şimdi bebiş zamanı taam mı
men izlemiyom osmancık sevmiyom men o diziyi
saracım hemen anladım...bende geldim......
hadi kızlar da gelsin dicem ama dizi var bitince gelirler heralde....
bende hic dizi izlemiyorum.. cok uzun sürüyo ya böle icim daralıyo hemen....eglenceli, neseli seyleri seviyorum ben..hehhe..
bide korku filmlerini sevmiyoms.. ödlek bisey oldugum icin..hehhe...
tatlım biliyomusun ki bizler gene sanslıyız cünkü sükürler olsun ki saglikliyiz... (esimiz, ailemiz, dostlarimiz.. vb. hepsi)
insan hep biseyleri kaybedince degerini daha iyi anliyo derler ya dogru...
hic bosuna üzülüp kederlenmeyelim o zaman tatlım.... insallah hayırlısıyla yavrularımız da gelecek insallah....
biz muhabbetimize, nesemize bakalım....
o zaman.. hadi oohh....:92::92::92::92::92::92::92:
hoşgeldin canım ne iyi yaptın da geldin sütlaç yiyom istermisin
tatlım eline saglik, cokta güzel olmustur.... ben cocuklugumdan beri sütlü seyleri sevmiyorum nedense... cok fena bisey di mi?
bende fazla diz sevmiyom bi tek aşk ve cezayı izliyom merakla onun dışında öyle merakla takip ettiğim bi dizi yok sinemayı daha çok seviyorum.
bende film izlemeyi seviyorum.. hemen bitiyo bide sonucuda ögreniyosun sonunda ..mis gibi...hehe... tatlım bide süper geyik bisey izliyorum TV de survivor... ama güldürüyo:78::78::78:
hııım o zaman sana başka tatlı yaparım mende
survivoru ilk başta izledimde şimdi izlemiyom ama çok komikler haklısın
canım benim, arkadasini da düsünür hemen...
evet gerci bende biraz sıkılmaya basladım... ama biraz daha izlerim gibi.... kıprıslı bi cocuk var cok komik....
zeeloşşşş... hosgeldin, balım cicegim..
kıyamam yeterim midenimi üşüttün acaba :26: sıcak bişeyler içsene yeterimsserdarım ortacımmmmmmmmmmm
yok kuzum yaaaaaaa almadım çünki midemde ağrıyorrrrrr
canım dualarımız seninle varsın yumoşların sağlıklı büyüsün dozu düşmesin ilcın sen ilacı kafana takma bebem Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımkızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yrnda evde olmam yine konuşamayızzzzz
yrn sabah doktor kontrolüm var bana dua edin şekerlerrr.iğnemin dozunu inşş düşürürlerrrr
saram kuşum inş. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür bacım bazen ağlamakda iyi geliryoçok geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyo
beste güzel ama accık karamsarlık sezdim gibi böle şarkılar dinleme canım bacım şimdi moral zamanı şimdi pozitiflik zamanı şimdi bebiş zamanı taam mı
tatlım umarım senin için herşey güzel olur sakin ol stres yapma ki yeğenlerim gelsin
men izlemiyom osmancık sevmiyom men o diziyi
tatlım eşine çok geçmiş olsun dişde çok önemli ama Allah başka dert vermesin.bütün gün seni çok merak ettim.nerlerdesin sen bakim gelsene yaaaaa
zelosum gecmislerde misin?..... sesimize gel zelosssss.......:86::86::86: bak buda suratim benim....
anam zelalim gelmiş hoşgelmiş nasılsın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?