Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım kıyamam sana Allah eşinle seni birbibirnize bağışlasın mutluluğunuz daim olsun hastalık dert sizden uzak olsun.

canım kıyamam sana Allah eşinle seni birbibirnize bağışlasın mutluluğunuz daim olsun hastalık dert sizden uzak olsun.

amin benim güzel koca yürekli bacım inş. Rabbim cümlemizin yuvalarına huzur bereket mutluluk ve nur topu gibi evlatlar nasip eder

slm kıslarrr ben geldim ama kotu haberlerle geldımmm maleseffff bu seferde olmadııı sabah test yaptım megatıff 2 saat sonradaaa geldı benımmmkııııı anlayacagınız bu ayda nasıp degılmıs yavrum banaaaa hayırlısı dıyorum artıkkk allahım ınsallahh daha fazla bekletmezz

üzülme ececim inşallah bi dahai aya gelir bebişin azıcık daha sabır canım

Kod:
bu çok güzeldi bunu sevdim

begendin mi gülüm kiymetlimm....

yavyum mahşerin üç korkuluğu gibi olduk

eminim o halin daha güzeldir hadiyin kıjlar cadılar bayramına gidelim

ehehe hadi gidelim madem

inş. bebeklerde gelsin zeynom balım zaten hiç anlamıyom bu suratlara nasıl gelmiyolar şaşıyom :86:
alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:

üzülme ececim inşallah bi dahai aya gelir bebişin azıcık daha sabır canım

canımmm tskr ederımmm acıkcası ılk cok uzulmustum cokta aglAmıstım ama aglamanın hıc bıseye faydasının olmadıgınıı gordummm uzulmemek elde degıl ama olsun sımdı daha ıyıyımm bıraz oncede esımı gonderdım sehır dısınaa rabbım boyle hayırlı goruyor hakkımızda hayırlısınıııı banada bolca sabır dılemek dusuyorrr ınsaallahh canım ınsallahhh rabbımm hakkımızda hayırlısını verırrr

ececim hg balım sakın üzülme canım adet olna kadar umut vardır demektir adet bile olsan üzülme inş. en yakın zamanda bebişin gelir sana süpriz yapar canım arkidişim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…