ayyyyyyy çok güzelsinzeynom sana aşık olabilirmiyim buda benimm
kıyamam yeterim midenimi üşüttün acaba :26: sıcak bişeyler içsene yeterim
canım dualarımız seninle varsın yumoşların sağlıklı büyüsün dozu düşmesin ilcın sen ilacı kafana takma bebem Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım
saram kuşum inş. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür bacım bazen ağlamakda iyi geliryoinş. herşeyin üstesinden gelcek Allahın izniyle canım
kuşum adam gece ansızın geldi bende korktum başka bi şey var sandım gecenin o saati dışarı fırladım bide beni sokakta gördü kızdı dayanamadım telefonda aradı sesi çok kötüydü fizana olsa gitcektim inansonra baktım dişi ama çok ağrıyodu rengi sapsarı olmuştu adamın gece geç uyuduk sabahta geç uyandık saat geç oldu kahvaltı falan derken saat 3 oldu adam nete takıldı o gitti anca geldim zaten o evdeyken ona bi şey demiyom kendi takılıyo nete sonra kota aşınca hep benim üstüme yıkıyo senin dişin nasıl oldu bebem Rabbim hayırlı şifalar versin sizede bütün hastalarada
zelal zeyno ikinizde çok güzelsiniz bide beni görseniz nutkunuz tutulur
canım kıyamam sana Allah eşinle seni birbibirnize bağışlasın mutluluğunuz daim olsun hastalık dert sizden uzak olsun.
amin benim güzel koca yürekli bacım inş. Rabbim cümlemizin yuvalarına huzur bereket mutluluk ve nur topu gibi evlatlar nasip eder
sende süpermissin tatlım....
biz üc bacı cok güzel idik
görenleri catladır idik
yerleri süpürür idik
birde bebis bekler idik:24:
yavyum mahşerin üç korkuluğu gibi oldukzelal zeyno ikinizde çok güzelsiniz bide beni görseniz nutkunuz tutulur
tatlım senin suratın daha güzelmis.... ben estetikle anca o kadar oldum... öncesi burada yok bilem ki koyayim canım.....
aysima güzel isim kızının ismini aysima mı bırakacaksın
yavyum mahşerin üç korkuluğu gibi olduk
eminim o halin daha güzeldir hadiyin kıjlar cadılar bayramına gidelim
evet kuşum aysima ismini çok seviyom eğer kızım olursa ismi hazır ama kendini hazırlayamıyom bi türlü
sende süpermissin tatlım....
biz üc bacı cok güzel idik
görenleri catladır idik
yerleri süpürür idik
birde bebis bekler idik:24:
aysima güzel isim kızının ismini aysima mı bırakacaksın
slm kıslarrr ben geldim ama kotu haberlerle geldımmm maleseffff bu seferde olmadııı sabah test yaptım megatıff 2 saat sonradaaa geldı benımmmkııııı anlayacagınız bu ayda nasıp degılmıs yavrum banaaaa hayırlısı dıyorum artıkkk allahım ınsallahh daha fazla bekletmezz
bu çok güzeldi bunu sevdim
yavyum mahşerin üç korkuluğu gibi olduk
eminim o halin daha güzeldir hadiyin kıjlar cadılar bayramına gidelim
alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:inş. bebeklerde gelsin zeynom balım zaten hiç anlamıyom bu suratlara nasıl gelmiyolar şaşıyom :86:
üzülme ececim inşallah bi dahai aya gelir bebişin azıcık daha sabır canım
slm kıslarrr ben geldim ama kotu haberlerle geldımmm maleseffff bu seferde olmadııı sabah test yaptım megatıff 2 saat sonradaaa geldı benımmmkııııı anlayacagınız bu ayda nasıp degılmıs yavrum banaaaa hayırlısı dıyorum artıkkk allahım ınsallahh daha fazla bekletmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?