ececim hg balımsakın üzülme canım adet olna kadar umut vardır demektir adet bile olsan üzülme inş. en yakın zamanda bebişin gelir sana süpriz yapar canım arkidişim benimmm
gelsinler tabi zeynom hemde biran önce gelsinlerrrrrrrrrrKod:
begendin mi gülüm kiymetlimm....
ehehehadi gidelim madem
alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:
canımmm tskr ederımmm acıkcası ılk cok uzulmustum cokta aglAmıstım ama aglamanın hıc bıseye faydasının olmadıgınıı gordummm uzulmemek elde degıl ama olsun sımdı daha ıyıyımm bıraz oncede esımı gonderdım sehır dısınaa rabbım boyle hayırlı goruyor hakkımızda hayırlısınıııı banada bolca sabır dılemek dusuyorrr ınsaallahh canım ınsallahhh rabbımm hakkımızda hayırlısını verırrr
slm kıslarrr ben geldim ama kotu haberlerle geldımmm maleseffff bu seferde olmadııı sabah test yaptım megatıff 2 saat sonradaaa geldı benımmmkııııı anlayacagınız bu ayda nasıp degılmıs yavrum banaaaa hayırlısı dıyorum artıkkk allahım ınsallahh daha fazla bekletmezz
canımmm tskr ederımmm acıkcası ılk cok uzulmustum cokta aglAmıstım ama aglamanın hıc bıseye faydasının olmadıgınıı gordummm uzulmemek elde degıl ama olsun sımdı daha ıyıyımm bıraz oncede esımı gonderdım sehır dısınaa rabbım boyle hayırlı goruyor hakkımızda hayırlısınıııı banada bolca sabır dılemek dusuyorrr ınsaallahh canım ınsallahhh rabbımm hakkımızda hayırlısını verırrr
oldum bacımmm adette oldummm maleseffff ama uzulmuyorum artıkk takmıyacagımda kafamaaa sadece kendıme edıyorumm rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsınnn demekkı hakkımızda boylesı hayırlıymıss
canım hosgeldin....
tabi üzülme demekle olmuyo.. ama Allah'tan hayırlısı olsun tatlım.. insallah yakında kavusursun bebegine sende
yawyum işte böle hep dik hep güçlü yıkılmak yok inş. birgün bizlerde hayelimize kavuşcaz Allahımın izniyletatlım ben iyiyim işte herzamanki gibi
Kod:
begendin mi gülüm kiymetlimm....
ehehehadi gidelim madem
alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:
selam bacılar,hatunlar,fıstıklar
beğendim tabiiiiisen yazarsında ben beğenmezmiyim
eşini Allah kavuştursun tatlım herşeyin hayırlısı
canım benım kendımı son 2 aydır cok bırakmıstımm farkındayım artık kendımı toparlamaya karar verdımmm guclu olmaya calısıyorumm olacagımda allahın ıznıylee
hos bulduk canımm amınn amınnnnn ınsallahh canımm allahım herkesın gonlundekı muradını hakkında hayırlı etsın
beğendim tabiiiiisen yazarsında ben beğenmezmiyim
eşini Allah kavuştursun tatlım herşeyin hayırlısı
a.s hg kardelenim nasılsın tatlımselam bacılar,hatunlar,fıstıklar
selam kızlaaaarrr:
inş. canım inş. böle rahat kafayla eminim daha çabuk gelir bebişin
selam sara cım,selam ece cim,üzüldüm durumuna bu arada,beklemek ve bulamamak.
a.s hg kardelenim nasılsın tatlım
a.s hg kelebekcim nasılsın balım kaç gündür yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?