Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim hg balım sakın üzülme canım adet olna kadar umut vardır demektir adet bile olsan üzülme inş. en yakın zamanda bebişin gelir sana süpriz yapar canım arkidişim benimmm

oldum bacımmm adette oldummm maleseffff ama uzulmuyorum artıkk takmıyacagımda kafamaaa sadece kendıme edıyorumm rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsınnn demekkı hakkımızda boylesı hayırlıymıss

Kod:

begendin mi gülüm kiymetlimm....

ehehe hadi gidelim madem

alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:
gelsinler tabi zeynom hemde biran önce gelsinlerrrrrrrrrr

ececim Allah kavuştursun canım işinde kolaylık versin eşine

canım hosgeldin....
tabi üzülme demekle olmuyo.. ama Allah'tan hayırlısı olsun tatlım.. insallah yakında kavusursun bebegine sende

yawyum işte böle hep dik hep güçlü yıkılmak yok inş. birgün bizlerde hayelimize kavuşcaz Allahımın izniyle tatlım ben iyiyim işte herzamanki gibi

yawyum işte böle hep dik hep güçlü yıkılmak yok inş. birgün bizlerde hayelimize kavuşcaz Allahımın izniyle tatlım ben iyiyim işte herzamanki gibi

canım benım kendımı son 2 aydır cok bırakmıstımm farkındayım artık kendımı toparlamaya karar verdımmm guclu olmaya calısıyorumm olacagımda allahın ıznıylee

Kod:

begendin mi gülüm kiymetlimm....

ehehe hadi gidelim madem

alemsin hatunum.. bende anlamadım valla.... gelsinler artık yanim di miğğ ama? :26::26::26:

beğendim tabiiiiisen yazarsında ben beğenmezmiyim

eşini Allah kavuştursun tatlım herşeyin hayırlısı

hos bulduk canımm amınn amınnnnn ınsallahh canımm allahım herkesın gonlundekı muradını hakkında hayırlı etsın

amin canım..cümlemizin insallah...

selam bacılar,hatunlar,fıstıklar

a. selam hatun.. nasılsın seker
beğendim tabiiiiisen yazarsında ben beğenmezmiyim

eşini Allah kavuştursun tatlım herşeyin hayırlısı

canım.. kız valla hisset bak...böle böle sarılıyorum sana bacim benimm....

selam sara cım,selam ece cim,üzüldüm durumuna bu arada,beklemek ve bulamamak.

bende çok üzümüştümm canımmm ama üzülmemeye karar verdim artıkk 12 senedir kendimi çok yıprattım elime geçen neeee koskoca bi hiçççççççç nasıl yapacagım bilmiyorum ama artıkk üzülmeyecegimmmm

a.s hg kardelenim nasılsın tatlım

a.s hg kelebekcim nasılsın balım kaç gündür yoktun

hoşbuldumm canım.iyiyim dün sabah dokuzda iğnemi vuruldum.bu akşamda saat sekizbuçuk gibide malum iş:)))) doktor 36 saat demişti.bakalım hayırlısı.1 saat kalkmadım yataktan.yastık falanbakalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…