Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıslarrr kahve yapacammmm kendime istermisinizz ne zamandır içemiyordummm belkiiii bebişim varsa zararlıı olmasın diyeee ama artık rahatça içecegim bugünn gelin hep beraber bi kahve keyfi yapalımmm

kıslarrr kahve yapacammmm kendime istermisinizz ne zamandır içemiyordummm belkiiii bebişim varsa zararlıı olmasın diyeee ama artık rahatça içecegim bugünn gelin hep beraber bi kahve keyfi yapalımmm

sağol ececim ama benim gastritim var kahve dokunuyo yinede içmiş kadar oldum canım

tesellin için sağol canım boyum uzun değil canım 1,65 senin boy kilo kaç

daha ne olsun bacımm en ideal boydasın..... güzel hatun...senin yüreginin yaninda hersey sönük kalir altın kalplim...

canım ben cüceyim o yüzden fazla yiyemiyorummm boy 1.60 kilodaa 52

sen de güzelsin tatlım....

zaten asik veysel ne demis..
"güzelligin 5 para etmez ,
bende ki bu ask olmasa"

cok seviyorum ben dizeleri....

hoş geldinn yetercimmm kıs benii kötü sıkıştırdın bugün kısssss bacım benimmm tşkr ederimmmm düşündügünn içinn

kız ne düşünmesi aklım sizde ( sen ve 2 kişi daha var telde 10 defa konuşuyoruz )aklım hep sizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız zor durumdamı kaldın yoksaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:merakıma yaildim kızzzzzzzz

kızlar.. güzel hatunlar...... hadi ben kactim.. iyi bakın kendinize.. hepinizi öptüm sekerler....
iyi gecelerrr.... :79::79::79::79:

ben kendi adıma tşkr ederim canımm canım o an eşiö yanımda idii bişide diyemedimm ama olsun sormadı hayırdır diyee yeter deyince anladıı topikten oldugunuuu söylemiştim telde konuştugumuzuu

neden kimse slm almadı almadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…