Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynom demekki sen benden 6 ay kadar önce evlenmişsin benimde 3 yıl olacak :87::87::87::87::87::87:

aynı sayılır kusummmm... insallah hep böyle mutlu, huzurlu, saglikli ve bebüklü neseli bir yuvamız olur..bizim ve herkesin canım....

aminnn aminnnn allahımm tamamına ermeyi nasip eder inşallahh cümlemiziiiii tabii yavrularımızlaaa

canım insallah.... o zaman bugünlere dönüp yad ederiz bu hallerimiz insallah...

kıslarrr pc mi yaptırdıkk bugün amaaa türkçe klavye degilllll noktalı harfler yokkkk bulana kadar baya bi çabalıyorummm sagolsun eşim zorlanıyorumm dye gitmeden yaptırdıı adamda anladı artık hayatımı pc üzerine kurdugumuu gitmeden her bişeyini yaptırdı pc minnn canım benim yaa

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin zeynom menim

inşallahh canım inşallahhhhhhh rabbim o günleriii bizeeee yaşamayıı nasip eder inşallahhh

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ve sizi daha fazla birbirinizden ayrı bırakmasın

inşallah canım yaa.1 saat kalkmadım sıkıntıdan patladım yatakta valla.şimdi hala uzanıyorum.ben cumaya kadar hergün diyorum.sonra gün aşırı.olurmu acaba yaa??yada çokmu olur.

selam tatlım... yumurta catladıgi gün ve sonraki günü mutlaka degerlendirin.. ondan sonrasi size kalmis canım.. insallah bebegine kavusursun sen de seker....

hayırlı olsun canım inşallah faydası olur spor salonunun bendemi yazılsam ne yapsam acaba

tatlım ben de düsünüyorum.... spor her zaman iyidir valla.. bu aralar bosladım, hic iyi bisey degil... daha genciz ama dimi yanimmm... :78::78:

evet canım biz hem genciz hem çıtırız bide ben accık kiloluyum accık dediğime bakma haaa bayağı bi accık kiloluyum yani

yumurta çatlatıldığı gün derken canım 36 saat sonramı.ben dün yani pazartesi vuruldum pazar akşamı v..e bu akşam beraber oldum.iğneyi vurulduğum günmü olmalıydım

inşallah canım yaa.1 saat kalkmadım sıkıntıdan patladım yatakta valla.şimdi hala uzanıyorum.ben cumaya kadar hergün diyorum.sonra gün aşırı.olurmu acaba yaa??yada çokmu olur.
tatlım gün aşırıda olur hem spermler kendini yeniler sonra gelsin bebişler inş.
evet canım bizim yumoşlarda zaten 21 günde çatlamıyomu 21 gün oturdukmu tamamdır şimdi çözdüm bunu tıp adına büyük bir yenilik keşfettim dimi

evet saram kuşum benim yeni bişey buldun hayikasın

yumurta çatlatıldığı gün derken canım 36 saat sonramı.ben dün yani pazartesi vuruldum pazar akşamı v..e bu akşam beraber oldum.iğneyi vurulduğum günmü olmalıydım

yok tam zamanında olmussun tatlım.. bence yarını da degerlendirin cünkü yumurta 12 - 48 saat arası yasiyor biliyosun... yarın da olursa iyi olur.. degerlendirin mutlaka yani..bu ara ne kadar cok o kadar iyi (sperm sorunu yoksa)

sonra atesine bak sabahları yükseldiyse artık en azından bebis icin calismaya luzum yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…