zeynom demekki sen benden 6 ay kadar önce evlenmişsin benimde 3 yıl olacak :87::87::87::87::87::87:
aminnn aminnnn allahımm tamamına ermeyi nasip eder inşallahh cümlemiziiiii tabii yavrularımızlaaa
sara cım,iyiyim tatlım.
spor salonuna yazıldım ama benden sağlık raporu istediler,şimdi onları ayarlıcam.
aynı sayılır kusummmm... insallah hep böyle mutlu, huzurlu, saglikli ve bebüklüneseli bir yuvamız olur..bizim ve herkesin canım....
canım insallah.... o zaman bugünlere dönüp yad ederiz bu hallerimiz insallah...
aynı sayılır kusummmm... insallah hep böyle mutlu, huzurlu, saglikli ve bebüklüneseli bir yuvamız olur..bizim ve herkesin canım....
canım insallah.... o zaman bugünlere dönüp yad ederiz bu hallerimiz insallah...
kıslarrr pc mi yaptırdıkk bugün amaaa türkçe klavye degilllll noktalı harfler yokkkk bulana kadar baya bi çabalıyorummm sagolsun eşim zorlanıyorumm dye gitmeden yaptırdıı adamda anladı artık hayatımı pc üzerine kurdugumuu gitmeden her bişeyini yaptırdı pc minnn canım benim yaa
inşallah canım yaa.1 saat kalkmadım sıkıntıdan patladım yatakta valla.şimdi hala uzanıyorum.ben cumaya kadar hergün diyorum.sonra gün aşırı.olurmu acaba yaa??yada çokmu olur.
hayırlı olsun canım inşallah faydası olur spor salonunun bendemi yazılsam ne yapsam acaba
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ve sizi daha fazla birbirinizden ayrı bırakmasın
selam tatlım... yumurta catladıgi gün ve sonraki günü mutlaka degerlendirin.. ondan sonrasi size kalmis canım..insallah bebegine kavusursun sen de seker....
tatlım ben de düsünüyorum.... spor her zaman iyidir valla.. bu aralar bosladım, hic iyi bisey degil... daha genciz ama dimi yanimmm...:78::78:
evet canım biz hem genciz hem çıtırız bide ben accık kiloluyum accık dediğime bakma haaa bayağı bi accık kiloluyum yani
selam tatlım... yumurta catladıgi gün ve sonraki günü mutlaka degerlendirin.. ondan sonrasi size kalmis canım..insallah bebegine kavusursun sen de seker....
tatlım ben de düsünüyorum.... spor her zaman iyidir valla.. bu aralar bosladım, hic iyi bisey degil... daha genciz ama dimi yanimmm...:78::78:
evet canım biz hem genciz hem çıtırız bide ben accık kiloluyum accık dediğime bakma haaa bayağı bi accık kiloluyum yani
saracım o accık ve baya bi dedigin kilo kaç kilo kadar oluyor canımm
herildin yanim akıllım... tabee öyleyissss... hiyaayyytttt..benim bacim kilolu degil olsa olsa balik etli olur o da cok yakışıyodur ona mutlaka......
tatlım gün aşırıda olur hem spermler kendini yeniler sonra gelsin bebişler inş.inşallah canım yaa.1 saat kalkmadım sıkıntıdan patladım yatakta valla.şimdi hala uzanıyorum.ben cumaya kadar hergün diyorum.sonra gün aşırı.olurmu acaba yaa??yada çokmu olur.
evet canım bizim yumoşlarda zaten 21 günde çatlamıyomu 21 gün oturdukmu tamamdır şimdi çözdüm bunu tıp adına büyük bir yenilik keşfettim dimi
ııııııımmmm şey yani 85 kilocuk kadar yani
herildin yanim akıllım... tabee öyleyissss... hiyaayyytttt..benim bacim kilolu degil olsa olsa balik etli olur o da cok yakışıyodur ona mutlaka......
yumurta çatlatıldığı gün derken canım 36 saat sonramı.ben dün yani pazartesi vuruldum pazar akşamı v..e bu akşam beraber oldum.iğneyi vurulduğum günmü olmalıydım
yok canımmm ne kilolusuu bacım sen balık etlisinnboy kaç bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?