Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım sende mi 12 senelik evlisin? hayırlısı olsun tatlım, ins. yakindir...

amin canım..cümlemizin insallah...

a. selam hatun.. nasılsın seker

canım.. kız valla hisset bak...böle böle sarılıyorum sana bacim benimm....

selam sara cım,selam ece cim,üzüldüm durumuna bu arada,beklemek ve bulamamak.

nasıl kardeloşum

işte bu ececim hep böyle ol bacım

kelebek cim umarım bebişin gelir seni çok bekletmez

inş. canım inş. bebişin sana tutunsun hiç bırakmasın Rabbim yüzünü güldürsün canımmmm
zeloş,geçmiş olsun canım.

çok sağol canım sorma kardelenim insanoğlu aniden bi şey çıkıyo Rabbim beterinden korusun cümlemizi

zeloşum bundan sonraki saadet tablomuz bu gurka yatacaz canım hani tavukları gurka yatırılar ya bizde gurk çıkaracaz artıkın

sara cım,iyiyim tatlım.
spor salonuna yazıldım ama benden sağlık raporu istediler,şimdi onları ayarlıcam.

evet canım bende 12 senelik evliyimm sende miii 12 senelik evlisinn aminn aminnn canımmm allahım herkesin gönlüne göre verir inşallahhh

amin canım.. insallah.. yok benim daha 3.5 yıl oldu.. zelos da 12 senelik ondan sen de mi yazdım... Allah bir yastikta kocatsın canım, yavrunuzu da versin insallah...

amin canım.. insallah.. yok benim daha 3.5 yıl oldu.. zelos da 12 senelik ondan sen de mi yazdım... Allah bir yastikta kocatsın canım, yavrunuzu da versin insallah...

zeynom demekki sen benden 6 ay kadar önce evlenmişsin benimde 3 yıl olacak :87::87::87::87::87::87:

aminnn aminnnn allahımm tamamına ermeyi nasip eder inşallahh cümlemiziiiii tabii yavrularımızlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…