hoşbuldumm canım.iyiyim dün sabah dokuzda iğnemi vuruldum.bu akşamda saat sekizbuçuk gibide malum iş:)))) doktor 36 saat demişti.bakalım hayırlısı.1 saat kalkmadım yataktan.yastık falanbakalım inşallah..
bende çok üzümüştümm canımmm ama üzülmemeye karar verdim artıkk 12 senedir kendimi çok yıprattım elime geçen neeee koskoca bi hiçççççççç nasıl yapacagım bilmiyorum ama artıkk üzülmeyecegimmmm
amin canım..cümlemizin insallah...
a. selam hatun.. nasılsın seker
canım.. kız valla hisset bak...böle böle sarılıyorum sana bacim benimm....
selam sara cım,selam ece cim,üzüldüm durumuna bu arada,beklemek ve bulamamak.
bende çok üzümüştümm canımmm ama üzülmemeye karar verdim artıkk 12 senedir kendimi çok yıprattım elime geçen neeee koskoca bi hiçççççççç nasıl yapacagım bilmiyorum ama artıkk üzülmeyecegimmmm
hoşbuldumm canım.iyiyim dün sabah dokuzda iğnemi vuruldum.bu akşamda saat sekizbuçuk gibide malum iş:)))) doktor 36 saat demişti.bakalım hayırlısı.1 saat kalkmadım yataktan.yastık falanbakalım inşallah..
tüp bebek mi yaptırdın canım inşallahh gönlünün muradına kavuşursunn
nasıl kardeloşum
işte bu ececim hep böyle ol bacım
kelebek cim umarım bebişin gelir seni çok bekletmez
tatlım sende mi 12 senelik evlisin? hayırlısı olsun tatlım, ins. yakindir...
inş. canım inş. bebişin sana tutunsun hiç bırakmasın Rabbim yüzünü güldürsün canımmmmhoşbuldumm canım.iyiyim dün sabah dokuzda iğnemi vuruldum.bu akşamda saat sekizbuçuk gibide malum iş:)))) doktor 36 saat demişti.bakalım hayırlısı.1 saat kalkmadım yataktan.yastık falanbakalım inşallah..
zeloş,geçmiş olsun canım.
umutlarımı aarada kaybetmiş olsamdaaaa bundan sonra kaybetmeyecegim allahın izniyle canımm inşallahhh bacımmm
nasıl kardeloşum
işte bu ececim hep böyle ol bacım
kelebek cim umarım bebişin gelir seni çok bekletmez
yok canım benim pregnyl çatlatma iğnesi yaptırdım.ama umudumda yok artık aslında bilmiyorum..
yok canım benim pregnyl çatlatma iğnesi yaptırdım.ama umudumda yok artık aslında bilmiyorum..
evet canım bende 12 senelik evliyimm sende miii 12 senelik evlisinn aminn aminnn canımmm allahım herkesin gönlüne göre verir inşallahhh
inş. canım inş. bebişin sana tutunsun hiç bırakmasın Rabbim yüzünü güldürsün canımmmm
çok sağol canım sorma kardelenim insanoğlu aniden bi şey çıkıyo Rabbim beterinden korusun cümlemizi
zeloşum bundan sonraki saadet tablomuz bu gurka yatacaz canım hani tavukları gurka yatırılar ya bizde gurk çıkaracaz artıkın
Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632 Eki Görüntüle 192632
amin canım.. insallah.. yok benim daha 3.5 yıl oldu.. zelos da 12 senelik ondan sen de mi yazdım... Allah bir yastikta kocatsın canım, yavrunuzu da versin insallah...
amin canım.. insallah.. yok benim daha 3.5 yıl oldu.. zelos da 12 senelik ondan sen de mi yazdım... Allah bir yastikta kocatsın canım, yavrunuzu da versin insallah...
şişşşşt kuzu sen böle dersen bebiş gelirmi sana annesi umutla beklicekki oda gelsin deme ama
kuşum biz şimdi bu yumoşun üstünden 21 gün kalkmıcakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?