Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim test yapmışsın sanırım...şimdi gördüm geçmişe yeni baktım...üzülme tatlım..Rabbim mutlaka nasip edecek inşallah...

ececim test yapmışsın sanırım...şimdi gördüm geçmişe yeni baktım...üzülme tatlım..Rabbim mutlaka nasip edecek inşallah...

günaydın canımm hoş geldinizzz nasılsın canımm evet yaaptım testi yaptık tan 2 saat sonrada geldi benimm kırmızılarr üzülmüyorum canım nasip degilmişşşşş

günaydın canımm hoş geldinizzz nasılsın canımm evet yaaptım testi yaptık tan 2 saat sonrada geldi benimm kırmızılarr üzülmüyorum canım nasip degilmişşşşş
zaten bu kırmızılar illa testi yaptıktan sonra gelirlerrrr
kolay gelsin canım yorma kendiniiiii

yomoşlar toplandıktan sonra yapamam cnm.onun için bugünden yapım dedimmhalılarımı siliyrmm.yrnda yeri ve tozu alırımmm

zaten bu kırmızılar illa testi yaptıktan sonra gelirlerrrr

yomoşlar toplandıktan sonra yapamam cnm.onun için bugünden yapım dedimmhalılarımı siliyrmm.yrnda yeri ve tozu alırımmm

evet canım ya test yapmamızı bekliyorlarrr aslında bana kalsa yapmıyacaktım ama sizlre söz verdim diye yaptım ama olsunnn demekki hakkımda hayırlısı buymuşşşşşş

evet canım ya test yapmamızı bekliyorlarrr aslında bana kalsa yapmıyacaktım ama sizlre söz verdim diye yaptım ama olsunnn demekki hakkımda hayırlısı buymuşşşşşş

saol cnm bizi kırmadığın içinnn.ne diyelimm rabbimin bir bildiği vardırrrrr.üzülmekkk yok artıkkkkkksıpalar eninde sonunda evine gelecekkkk

günaydınn leylacımmm.mutlu bir gün diliyrmmm hepinizeeeeee
günaydın canım...herkes için güzel bir gün olsun inşallah...

hayırlısı olsun tatlım...mutlaka olacak Allahın izniyle inşallah...Allah büyüktür ececim..demekki daha zamanı var arkadaşım...sabır en büyük erdemdir...sabrın sonu selamettir inşallah tatlım..bende iyiyim çok şükür...düne göre moralim daha iyi...kendimi toparladım...akşam eşimle şeker ölçüm aletlerine baktık...bugün sipariş verecez...hayırlısı bakalım..dün akşamdan itibaren tekrar sıkı bir diyete soktum kendimi...inşallah sonuç güzel olur...Rabbim kimseye sıkıntı yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…