günaydın canım...herkes için güzel bir gün olsun inşallah...
hayırlısı olsun tatlım...mutlaka olacak Allahın izniyle inşallah...Allah büyüktür ececim..demekki daha zamanı var arkadaşım...sabır en büyük erdemdir...sabrın sonu selamettir inşallah tatlım..bende iyiyim çok şükür...düne göre moralim daha iyi...kendimi toparladım...akşam eşimle şeker ölçüm aletlerine baktık...bugün sipariş verecez...hayırlısı bakalım..dün akşamdan itibaren tekrar sıkı bir diyete soktum kendimi...inşallah sonuç güzel olur...Rabbim kimseye sıkıntı yaşatmasın inşallah...
günaydın canım...herkes için güzel bir gün olsun inşallah...
hayırlısı olsun tatlım...mutlaka olacak Allahın izniyle inşallah...Allah büyüktür ececim..demekki daha zamanı var arkadaşım...sabır en büyük erdemdir...sabrın sonu selamettir inşallah tatlım..bende iyiyim çok şükür...düne göre moralim daha iyi...kendimi toparladım...akşam eşimle şeker ölçüm aletlerine baktık...bugün sipariş verecez...hayırlısı bakalım..dün akşamdan itibaren tekrar sıkı bir diyete soktum kendimi...inşallah sonuç güzel olur...Rabbim kimseye sıkıntı yaşatmasın inşallah...
amin bitanem...haklısın ececim...sıkıntı çekmeden bişeyler elde edilmiyor işte...yapacak bişey yok...Rabbimin takdiri...bunada şükür ne yapalım...daha kötü durumda olan insanlar var...Rabbim kaldıramayacağız yüklerle bizleri imtihan etmesin canım...aminnn aminnn canımm sende üzme kendinii rabbim haıyrlısı kucagına almayı nasip etsin kızınıı inşallahhh herşeyde rabbim bi zorluk yaşatıyorr biizlerin sabrını sınıyorrr canım
geçmişe bakamadım canım ne oldu sana kıyamam
amin bitanem...haklısın ececim...sıkıntı çekmeden bişeyler elde edilmiyor işte...yapacak bişey yok...Rabbimin takdiri...bunada şükür ne yapalım...daha kötü durumda olan insanlar var...Rabbim kaldıramayacağız yüklerle bizleri imtihan etmesin canım...
canım hamilelik şekeri vardı..dün sağlık ocağında bakıldı düşürmüştüm şekeri yine çıkmış..bir iniyor bir çıkıyor..konu oydu yani..endişe edecek bişey yok tatlım..yediğime dikkat etmem gerekiyor o kadar...inşallah Rabbim yavrumu kollarıma almayı nasip eder sağlıkla..sizlerede hayırlı evlatlar versin tatlım...
kimse kalmamışbende çıkayım bari..yemeğe gidecem...
kızlar benim yomoşlar toplandığı günmü eşim sperm verecek.aynı günmü oluo yaniiii:26:
evet canım seni toplamaya aldıklarında eşinide sperm vermesi için başka bi odaya alıyorlarrr
ececım ne yapıosun gecmısı okudum da allah bıdahakı ay nasıp etsın ınsss her ay farklı bır umut allahım saglık versınde ınsss.benımde belım agrıo bugun degılde yarın beklıorm bende kırmızıları usuttum sanırım o yuzden agrıo belım
hoşgeldin tatlımEki Görüntüle 193098
hoş geldin canımm aminnn aminnnn nasip degilmiş canım inşallah sen görmezsin kırmızılarııı bebişininn belirtileridirr
cnmmm benım saol amın ınssss belım 10 gundur agro ınsss bu bır belırtıdır de ole agrıoldur ama umut etmek ıstemıorm da cok bel agrısı varmı belırtıler arsında sence baskada bır degısıklık yok cunku
adetin mi gecikti canım senin:26:
çıkar sanırım canım bi dene bakalım inşallah bebeişin seninledirEki Görüntüle 193134
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?