Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn aminnn canımm sende üzme kendinii rabbim haıyrlısı kucagına almayı nasip etsin kızınıı inşallahhh herşeyde rabbim bi zorluk yaşatıyorr biizlerin sabrını sınıyorrr canım

geçmişe bakamadım canım ne oldu sana kıyamam

aminnn aminnn canımm sende üzme kendinii rabbim haıyrlısı kucagına almayı nasip etsin kızınıı inşallahhh herşeyde rabbim bi zorluk yaşatıyorr biizlerin sabrını sınıyorrr canım
amin bitanem...haklısın ececim...sıkıntı çekmeden bişeyler elde edilmiyor işte...yapacak bişey yok...Rabbimin takdiri...bunada şükür ne yapalım...daha kötü durumda olan insanlar var...Rabbim kaldıramayacağız yüklerle bizleri imtihan etmesin canım...
geçmişe bakamadım canım ne oldu sana kıyamam

canım hamilelik şekeri vardı..dün sağlık ocağında bakıldı düşürmüştüm şekeri yine çıkmış..bir iniyor bir çıkıyor..konu oydu yani..endişe edecek bişey yok tatlım..yediğime dikkat etmem gerekiyor o kadar...inşallah Rabbim yavrumu kollarıma almayı nasip eder sağlıkla..sizlerede hayırlı evlatlar versin tatlım...

Allah şifa versin tatlım neyse doğum sonrasına da bi hazırlık olur hayırlısı olsun çok şükür önemli birşey değil canımEki Görüntüle 193003

kızlar benim yomoşlar toplandığı günmü eşim sperm verecek.aynı günmü oluo yaniiii:26:

evet canım seni toplamaya aldıklarında eşinide sperm vermesi için başka bi odaya alıyorlarrr

ececım ne yapıosun gecmısı okudum da allah bıdahakı ay nasıp etsın ınsss her ay farklı bır umut allahım saglık versınde ınsss.benımde belım agrıo bugun degılde yarın beklıorm bende kırmızıları usuttum sanırım o yuzden agrıo belım

hoş geldin canımm aminnn aminnnn nasip degilmiş canım inşallah sen görmezsin kırmızılarııı bebişininn belirtileridirr

hoş geldin canımm aminnn aminnnn nasip degilmiş canım inşallah sen görmezsin kırmızılarııı bebişininn belirtileridirr

cnmmm benım saol amın ınssss belım 10 gundur agro ınsss bu bır belırtıdır de ole agrıoldur ama umut etmek ıstemıorm da cok bel agrısı varmı belırtıler arsında sence baskada bır degısıklık yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…