Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah şifa versin tatlım neyse doğum sonrasına da bi hazırlık olur hayırlısı olsun çok şükür önemli birşey değil canımEki Görüntüle 193003
amin selincim...evet haklısın canım..
canım ya ben pc açık unutmuşum ev temizliyordum kısın da okul saati gelmiştii kusura bakmaaa
kusur olurmu hiç ececim...tabiki insanların işi olabilir...bende arada bakıyorum gelen giden oluyor ..bazen çok yoğun oluyorum...
slamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hg ada..hamilemisin kıs..

amin selincim...evet haklısın canım..

kusur olurmu hiç ececim...tabiki insanların işi olabilir...bende arada bakıyorum gelen giden oluyor ..bazen çok yoğun oluyorum...

hg ada..hamilemisin kıs..

ayyy allah mı solettı kıssssssssss ınssssssss ama daha bellı degıl yanı bat bugundu ama yarında olabılır tabı sımdı cıkıorm test alcm ıdrar testı bı sansımı denım yarında olmazsam kan aldırcm cnmmmm

dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz

bunuda unutma bi kenara yaz

o ne dedi bu ne dedi diyene kadar

kaderini yaşa yada yenisini yazzzzdeniz seki

merhaba arkadaslar.. bugun misafirim vardı...simdi de temizlige basladım.. sonra yemek falan aksamı buluruz... nasılsiniz cumleten?

aksam konusuruz insallah..şimdilik hoscakalınnnnnnnnnnnnn...

hadi bakalım..inşallah hamilesindir tatlım...
merhaba arkadaslar.. bugun misafirim vardı...simdi de temizlige basladım.. sonra yemek falan aksamı buluruz... nasılsiniz cumleten?

aksam konusuruz insallah..şimdilik hoscakalınnnnnnnnnnnnn...
hg zeynocummmmmm...kolay gelsin tatlım..biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın canım?

kızlarr ben doktora gidicemm birazdan.şimdilik çıkıyrmmm grşrzzz.dua edin banaaaa

saraaaaaaaaaaa sen nerdesin sabahtan beri tontişim ya...kimseler yok..gece olunca sabaha kadar topictesiniz gündüz kimse gelmiyor....canım sıkıldı...

SARA CEVAP YAZMADAN KAÇTIN GİTTİN..GÖRMEDİM SANMA SENİ...

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: ZELOŞŞŞŞ BUDA SENİN DON VE TÜTYENLERİN...SALLAMAYA BAŞLADIM BAK..SEN GELMESSEN TOPİCE HEPSİNİ SALLAYACAM...

SİZMİSİNİZ TOPİCİ BOŞ BIRAKAN...LEYLOŞU BURDA YALNIZ KOYAN...ALIN SİZE :76::76::76::76::76::76::76::76::76::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SİZMİSİNİZ GECE SABAHLAYIP GÜNDÜZ GELMEYEN :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

LEYLOŞUN KOPTUĞU AN....:76::76::76::76::76::76::76::76:

canlar bu gün misafir vardı gelemedimmm
sizler nasoılsınız neler yaptınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…