Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam canım hoşgeldin. gayet iyiyim ben sen nasılsın

bende ııyım dun beklenen adetım gectı bugunde tık yok gercı sabah hemn dayanamayıp test yaptım tabıkı negatıff erkenmı sızce ?zatn cıft cıksa oracıkta duser bayılırdım.arkadsları okuorm kımsı var daha ıkı hafta kala cıft cızgıyı gorebılıyolarrr ne bahtı kaayım.ya bebek yok yada benm cok afedersın ama cısıme gec gecıo yada kıst vardı bende ondan ertlendı yıne adetım hangısı bılemıorm offff offff

bende sıkırldım yaaaaaaaaa oyun oynamaktan manyak oldum

kızlar doktor bana ovitrella çatlatma iğnesi yazdı.

ama tüp bebek merkezindeki ilaçlarla ilgilenen kız prengly alalım daha ucuz aynı görev dedi.ve prengly aldık kafam çok karıştııı acaba bi fark varmııııı:26:

tatlım inşallah bebişin gelir kanedine dikkat et Allah yardımcınız olsun

kıjlar bekledim bekledim hiç biriniz gelmediniz bende gidiyom hepinizi çok öpüyom byyy

tatlım menim benim net sorunluydu yeni düzeldi geldim ama yoksunuz bende yemek yiyecem gece görüşürüz byyyyyy

yok bebğim ikiside aynı görevi görüyor

men geldiiiiiiiiiiiim

ama hastayım sinüzitim zorlamış genzim yanıyo nefes alırken bile zorlanıyorum:2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun saracımmmmm kıss ben sana dikkat et kendine demedim miiiiiii

sağol canım ya haklısın havalara aldanıyom ince giyiniyom ondan oldu sanırım geçen gün sabah duş aldıktan sonra dışarı çıktım oda yapmış olabilir saçlarımı kurutmuştum ama anladım ki

havalar hem sogukk hemde yagışlıı kurutsakta saçları havanın sogugu yetiyor canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…