Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaam hastamı oldun sen çok geçmiş olsun hayatım bağlantımızın azizliğine uğradım yine giremedim neyin var kuşum

yemekle ilgili bişey yazmadım zaten hasta olduğumu yazdım canım

öğlene yemek hazırladığım doğru yemek yapmasamda yiyecek bişeyler hazırlıyorum aç kalmıyoruz yani dimi

saraaaam hastamı oldun sen çok geçmiş olsun hayatım bağlantımızın azizliğine uğradım yine giremedim neyin var kuşum

sağol canım menim evet canım ya siznüzitim var zaman zaman beni mahvediyo böyle nefes almakta bile zorlanıyorum genzim çok yanıyo suyun bile tadı acı hesap et yani.net benide sinir ediyo benimde bugün gitti neyseki akşama düzeldi.

sen nasılsın canım egemiz nasıl şekerine dikkat ediyosun dimi bitanem

yemekle ilgili bişey yazmadım zaten hasta olduğumu yazdım canım

öğlene yemek hazırladığım doğru yemek yapmasamda yiyecek bişeyler hazırlıyorum aç kalmıyoruz yani dimi

orası muhakkak,senin yanında kim aç kalır ki sara cım,mobil mutfaksın maşallah.

kızlarr konser sesı gelıo unıversıte senlıklerı varda esım dedı kalk gıdelım yuruyus yapalım ben kacıormr yarından sonrada ızne ayrılıorz artık yarın son haberlrı buradan ıletıcm ınssss opuorm hepınızı ıı geceler herkeseee

cnmm bende ole dusunuorm yarında bı ıdrar testı var onu yapcm yıne ıkıncı sılık cıkarsa kosa kosa hastaneye gıdıcem umarım vardır benımledır

idrarda çıksada çıkmasada kanda baktır canım emin olursun en kadar erken öğrensen o kadar iyi belki progestana falan ihtiyacın olabilir inşallah bebişin senledir

iyi geceler canım öptüm byyyyy

bilmemmi kuzum o sıkıntıları bendede var sinüzit bende geniz akıntısıda çok oluyor o zamanlarda iyice iğrençleşiyo herşey çok geçmiş olsun tatlım. ama sinüslerini aldırma sakın. ben bi ara niyetlendim ama çok tehlikeliymiş iyi bir doktor seçmeliymiş. ben çok korktum ben böyle yaşarım dedim aldırmadım aklında olsun yani.
ege gayet iyi çok şükür. çok aşırı hareketli bugün. ne zaman yorulcak diye bekliyorum zıp zıp zıpllıyo resmen şekerime dikkat ediyorum elimden geldiğince. bakalım cumartesi nasıl çıkıcak ozamana kadar pek bi şey demedi doktorum. 100lük çok zormuş onu öğrendim canım sıkıldı yaaa. 3 saat aç kalıp bekleniyomuş. her saat başı kan alınıyomuş nasıl dayanıcam bilmiyorum. bizim burda özel laboratuvar yok aydın merkeze gidicem 1.5 saat sürüyo. e tahlil 3 saat su yok yemek yok bittim ben moralim bozuldu çok. bayılıp kalmazsam iyidir valla

canım bende sinüslerimi aldırmayacam zaten kardeş kardeş yaşıyoz böyle ama üşütünce fenalaşıyo geniz akıntısı bende de var oda mide bulantısı yapıyo.

canım inşallah cumartesi günü herşey yolunda gidecek hiçbişeyin çıkmayacak dualarım seninle egemizi düşün ve sık dişini bak 3 saat ne kadar çabuk geçiyo şimdi böyle düşünüce o saatler geçmez gibi geliyo ama inan çok kolay olacak.Allah yardımcın olsun.aydında olsam gelir sana destek olurdum canım menim

genede dua ediyorum allahtan migrenim yok diye o iyice beter bişey yaaa halamda var benim kadın kuduruyo
canımmmmmm sağol bitanem söylemen bile yeter çok mutlu ettin beni eşim o gün izinli olcak zaten gelicek benimle emin ellerdeyim merak etme sen vallla bakalım görcez nasıl geçicek. aman sonucum iyi çıksında aç kalmak değilmi oruç tutuyo gibi düşünürüm kendimi. inşallah ege de açlığa dayanır sabahları uyanınca beni uyutmuyo kahvaltı yapıyorum öyle uyuyo. o gün düzeni bozulcak kuzumunnnnn

ececim hoşgeldin
hoş buldukk canım nasılsınn yazdıklarınızı okuyodum bu yazın benii duygulandırdıı canım benimmm allahımmm yavrunu sana bagışlar inşallahhhh
inşallah ege de açlığa dayanır sabahları uyanınca beni uyutmuyo kahvaltı yapıyorum öyle uyuyo. o gün düzeni bozulcak kuzumunnnnn

kıyamam men ona oda şincikten alışsın oruç tutmaya herşey senin ve onun sağlığı için.eşinin yanında olması çok iyi en azından ondan kuvvet alırsın.inşallah bugünler geçecek herşey tatlıya bağlanacak egemizde gelince hayat güllük gülistanlık olacak canım.sen hep böyle düşün emi.
ha bide cumartesi gelince bize haber vermeyi unutma olurmu seni merak ederim men

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…